Hoe is het met jouw lente garderobe gesteld?

Sinds een maandje is het heerlijk voorjaarsweer. Ik word heel blij van de zon, de temperaturen Γ©n de bloesem. Maar een nieuw seizoen betekent ook dat het weer tijd is om te shoppen. En als er toch iets is wat ik leuk vind om te doen, dan is dat nieuwe kleding shoppen. Hoewel mijn kast vol hangt met kleding die ik nauwelijks gedragen heb en kleding die ik wel regelmatig draag, heb ik niets nodig. Sommige mensen zouden het zelfs zonde vinden om zoveel kleding en schoenen te hebben. Maar ach ik ben niet voor niets een fashion goeroe die nu eenmaal blij word van nieuwe kleding. Er is niks leukers dan een kijkje in je kast te nemen en te fantaseren wat voor een outfits ik kan combineren. 

Om een lang verhaal kort te maken: het is tijd om te shoppen. De winkels hangen vol met mooie kleding voor het voorjaar en mijn handen kriebelen om nieuwe spullen te kopen. Ik deel daarom mijn wishlist van SheIn met jullie. Een webshop waar ik al regelmatig toffe items heb gescoord en ook al verschillende keren iets over geschreven heb. Een camel kleurig jasje en lang vest.

Zelf ben ik fan van de lange blazer met strepen, hoe leuk is die? πŸ™‚ Maar die gestreepte top is altijd handig en makkelijk te combineren. 

Wat wil jij voor het komende seizoen shoppen? 
Volg mij op BloglovinInstagramFacebookTwitter en Pinterest

Dit vind je misschien ook leuk

3 reacties

 • Reply
  Mariska
  30/04/2016 at 9:14 am

  Ik wil nog een nettere broek shoppen want ik heb alleen jeans, verder ben ik eigenlijk wel klaar voor de verlengde winter die lente wordt genoemd πŸ˜›

 • Reply
  Around San
  01/05/2016 at 11:51 am

  Die gestreepte top is leuk zeg! Ik moet echt nog mouwloze shirts en korte mouwen shirts hebben. Heb daar echt nog maar een paar shirts van, dus moet hier echt naar op zoek gaan! Ben alleen zo moeilijk want ik vind niet snel iets mooi haha.

 • Reply
  Around San
  01/05/2016 at 11:52 am

  Die gestreepte top is leuk zeg! Ik moet echt nog mouwloze shirts en korte mouwen shirts hebben. Heb daar echt nog maar een paar shirts van, dus moet hier echt naar op zoek gaan! Ben alleen zo moeilijk want ik vind niet snel iets mooi haha.

 • Laat een reactie achter