Laat de zomer maar komen!

Heb jij net zoveel zin in de zomer als ik? Staat er al een vakantie gepland? Ik kijk uit naar de zwoele zomeravonden, eindeloze barbecue sessies, strandwandelingen, bakken aan het zwembad en nog veel meer. Helaas moeten we nog even wachten voordat het écht zomer is. Maar voorbereiding is het halve werk, nietwaar?
Een maand geleden ben ik verhuisd van een studentenhuis naar een huisje mét tuin. Hierdoor heb ik geen vakantie gepland, want eerlijk is eerlijk. Verhuizen is best duur en helaas heb ik geen ezel in de tuin staan. En eigenlijk vind ik dat helemaal niet erg. Geld maakt niet gelukkig. Daarnaast heb ik nu een tuin én twee balkonnetjes, dus ik heb genoeg plek om te kunnen genieten van de zon thuis. Daarnaast kan ik ook makkelijk de auto pakken en naar het strand rijden. Weet je welke struggle écht real is? Dat moment dat je in de ochtend naar het zwembad of naar de zee gaat en iets over je bikini moet dragen. Maar wat? Je kunt wel een kort broekje met een topje dragen of een omslag doek. Alleen heel praktisch is het allemaal niet.

In de webshop van UV-Fashions kwam ik iets tegen wat een ultieme oplossing is. Deze webshop verkoopt namelijk allerlei kleding voor bijvoorbeeld als je een dagje naar het strand gaat. Alle kleding is UV werend. Hoe handig is dat? Zelf zocht ik het bovenstaande jurkje uit. Ik vind het een heel leuk model. Vrolijk en lekker zomers. Ik kan niet wachten om hem aan te trekken.

Heb jij wel eens UV werende kleding gedragen?
Volg mij op BloglovinInstagramFacebookTwitter en Pinterest

Dit vind je misschien ook leuk

4 reacties

 • Reply
  Jaimy en Laura
  01/05/2016 at 7:00 am

  Wat een leuk jurkje! Ik had nog nooit van UV werende kleding gehoord!

 • Reply
  Elisabeths Musthaves
  01/05/2016 at 9:39 am

  Wat grappig 😉 De meeste kleding is uv werend alleen word dat er niet zo bij gezet haha

 • Reply
  Quinty
  01/05/2016 at 1:04 pm

  Ik wist niet eens dat uv werende kleren bestaan, hahaa.

 • Reply
  Rilana
  01/05/2016 at 4:45 pm

  Wat een leuk jurkje, ik wist niet dat er uv werende kleding bestond haha!

 • Laat een reactie achter