Outfit of the day | Grote voeten en sandalen

Yay! Het is weer tijd voor een nieuwe outfit post. Een van de leukste posts om te schrijven. Zoals je in mijn plog of op een van mijn social media kanalen misschien al hebt gezien, heb ik de afgelopen tijd heel goed geshopt. Ik had zin om geld uit te geven en nieuwe items te kopen. Okรฉ, ik weet dat ik al heel veel kleding heb, maar je moet natuurlijk wel een beetje bij de mode blijven. ๐Ÿ˜‰ Haha! Er is altijd wel een excus te bedenken om iets nieuws te kopen.
Naast een stapel kleding, heb ik ook een paar zomerschoenen gekocht. Hoewel de zomer nog een beetje op zich laat wachten (wat een vies weer was het de afgelopen week), heb ik toffe sandalen bemachtigd bij Nelson schoenen. Ik draag eigenlijk alleen sandalen als ik thuis ben of als het รฉcht zomers weer is, omdat ik nogal grote voeten heb. Ik heb maat 41 of maat 42, waardoor mijn voeten nog huge zijn. Daarnaast zijn mijn tenen ook niet bepaald klein. Je begrijpt het wel: mijn voeten zijn niet mijn visitekaartje. ๐Ÿ™‚ 

Jas: Only
Top: Less (Men at Work)
Riem: Costes
Jeans: Levi’s
Schoenen: Tamaris

In de webshop van Nelson kwam ik deze schattige roze koperen sandalen van Tamaris tegen. Ik bestelde ze in de grootste maat. Ik was een beetje bang dat ze te breed waren, maar dat viel gelukkig heel erg mee! Ik heb een redelijk simpele outfit aan, maar de sandalen zijn lekker fel en zorgen dat ze een eyecahter zijn bij deze outfit. Ook al wil ik eigenlijk niet dat mijn voeten een eyecather zijn, maar ach! 

Wat vind je van mijn outfit?
Volg mij op BloglovinInstagramFacebookTwitter en Pinterest

Dit vind je misschien ook leuk

9 reacties

 • Reply
  Around San
  24/05/2016 at 6:42 am

  Wat een leuke sandalen! Echt heel leuk en ze staan je ook goed. Vind je jas ook heel tof! Een vriendin van mij heeft 'm in het grijs volgens mij, ook tof hihi. Leuke outfit! Hopelijk kan je je aandelen lekker veel aan deze zomer. ๐Ÿ™‚

 • Reply
  Manon Boerakker
  24/05/2016 at 1:14 pm

  Die jas vind ik echt zo ontzettend leuk!

 • Reply
  Valerie
  24/05/2016 at 3:33 pm

  Super leuke outfit! Je jas vind ik vooral heel leuk!

 • Reply
  Janneke | Crafty Time
  24/05/2016 at 3:40 pm

  Wat een mooie outfit! Je jas vind ik echt super mooi. De sandalen zijn ook mooi en lekker zomers! xx

 • Reply
  LiefsLaaura
  24/05/2016 at 5:48 pm

  Ah, ik heb dan juist mini voetjes. Deze sandalen zijn wel erg leuk! X

 • Reply
  Sophie
  25/05/2016 at 6:59 am

  Wat een leuke sandalen zeg! Ik vind je jas trouwens ook heel mooi!

 • Reply
  SaSi Beau
  28/05/2016 at 3:34 pm

  zeer leuke sandalen, heb er soortgelijke en ja mijn maat is 42…41 is 9/10 te klein.Heb wel een schoen nodig met een kleine hak en een brede tip van voor…echt niet gemakkelijkt e vinden in maat 42 maar als ik ze vind dan twijfel ik ook niet en koop ik ze meteen
  Ik vind persoonlijk dat er met mijn voeten niets mis is…maar als ik moet zagen…mijn nagels zijn enorm hard en groeien naar boven zodat mijn sokken na een maand in de vuilbak belanden. dan heb ik het probleem dat ik alleen een fatsoenlijke nagel op de dikke teen heb, die op de andere tenen zijn kleiner als mijn pink, de kleinste is zelfs maar een halve cm groot eigenlijk. en die moet ik elke week bijknippen omdat die anders in mijn andere teen snijd

 • Reply
  Anne
  01/06/2016 at 7:18 pm

  Je bent toch altijd het meest kritisch op jezelf… Ik vind sandalen bij mij echt niet staan met mijn รฉn grote รฉn brede voeten. Maar dan zie ik jouw outfit en denk ik, wat nou grote voeten, deze hele outfit is gewoon leuk!

 • Reply
  Tante Betsy - LovePeaceJoy
  14/11/2016 at 3:52 pm

  Wat een leuke Nelson schoenen. Ook een leuk shirtje trouwens

 • Laat een reactie achter