Musthave | Een koperen horloge

Een paar weken geleden kwam er een pakketje waar ik al lange tijd naar uit heb gekeken. Namelijk een koperen horloge van Casio. Koper is meer dan hot en ik ben fan. Het liefste pleur ik mijn hele huis vol met allemaal koperen accessoires. Ik hou daar wel van. Een koperen horloge stond al langere tijd op mijn verlanglijst, maar ik kon steeds maar geen vinden. Totdat ik op de website van horlogeshop.nl kwam en daar een koperen Casio horloge tegen kwam.
Naast het feit dat ik fan ben van koper, ben ik ook fan van horloges. Het liefst draag ik iedere keer een andere horloge dat past bij mijn outfit. Tsja, ieder zijn eigen ding natuurlijk. Een koperen horloge is perfect voor bij een gestreepte of donkerblauwe outfit. Dus bereid je maar alvast voor. De komende tijd zal dit horloge veelvuldig terugkomen op mijn blog.

Zoals je begrijpt ben ik natuurlijk heel erg blij met dit horloge. Maar er staan natuurlijk ook nog andere horloges op mijn wishlist. Horloges zijn bij mij een beetje zoals schoenen. Je kunt er nooit genoeg van hebben. πŸ˜‰ Een Fossil horloge met een zilveren metalen band zou ik ook graag nog willen toevoegen aan mijn collectie. Wie weet, eerst maar eens deze nieuwe horloge gebruiken en combineren bij verschillende outfits. 

Wat vind je van mijn horloge?
Volg mij op BloglovinInstagramFacebookTwitter en Pinterest

*Dit artikel is stond stand gekomen door een samenwerking

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

 • Reply
  Marloes Meeusen
  29/05/2016 at 10:21 am

  Erg mooi horloge, pas bij veel outfits!

 • Reply
  Lenneke
  05/06/2016 at 7:44 pm

  Mooi klokkie.

 • Laat een reactie achter