Mijn eerste designers bag | Mini M.A.C Crossbody van Rebecca Minkoff

Het is al verschillende keren voorbij gekomen op mijn blog: van mijn eerste salaris van mijn eerste fulltime volwassen baan wilde ik mijn eerste designers tas kopen. Zo. Dat is een hele mond vol. Hoewel ik even heb getwijfeld wat voor een budget ik wilde uitgeven aan mijn eerste designers tas, stond het al snel vast. Ik wilde een Rebecca Minkoff tas. 

Rebecca Minkoff heeft allerlei soorten stoeren tassen. De meeste tassen zijn over het algemeen niet zo groot, en daardoor leuk voor een feestje. Al snel had ik voor ogen welke tas ik wilde. Ik wilde een klein tasje dat ik kan gebruiken als ik koffie ga drinken in de stad, maar wat ook handig is als ik op stap ga of ga uiteten. Vanaf het moment dat ik afgestudeerd was (nu bijna een jaar geleden), was ik mij al aan het verheugen op het moment dat ik mijn eerste eigen designers tas in eigen handen kon houden. Hoe leuk zou dat zijn? 

De tassen van Rebecca Minkoff waren tot voor kort alleen te bestellen via haar eigen webshop, via Sarenza of via Zalando. Maar ja, als je een dure tas gaat kopen, wil je hem natuurlijk wel even kunnen voelen. Kwam dat even goed uit dat ik eind maart een city trip naar New York maakte. Rebecca Minkoff is namelijk een Amerikaanse ontwerpster. In de trendy wijk SoHo lag zelfs een slagschip store heeft. Met knikkende knieën kwam ik aan bij de winkel. Het voelde een beetje gek, alsof ik er niet thuis hoorde. Eenmaal binnen werden we vriendelijk begroet met een glaasje champagne. Binnen een halve seconde had ik uiteraard al mijn toekomstige tas gespot. Ik mocht hem omdoen en zelf kon ik alleen maar glimlachen. Hier heb ik al die jaren naar uitgekeken, dit was het moment. Reuze spannend vond ik het. Ik durfde de tas niet meteen te kopen. Daardoor verlieten we de winkel weer met lege handen. Onzin eigenlijk, want ik was ervan overtuigd dat ik de tas wilde. Een halve dag later zijn we naar de winkel terug gegaan en heb ik de tas gekocht. Mijn eerste designers tas. Nog steeds ben ik er ontzettend blij (en voorzichtig) mee. 

Het is een herinnering aan mijn eerste salaris, maar ook een pracht exemplaar waar ik hopelijk de komende jaren veel plezier aan mag beleven. De tas kostte €212,- dollar. Dat is omgerekend zo’n €195,-. Dit valt reuze mee qua bedrag als je het vergelijkt met een tas van Chanel á €3000,-. Zo’n bedragen kan ik niet over mijn hart verkrijgen om uit te geven aan een designers tas. Dat zal nooit gebeuren. Voor nu ben ik intens gelukkig mijn Rebecca Minkoff Mini M.A.C. Crossbody!

Binnenkort show ik mijn ‘kindje’ in een outfit post! 🙂
Heb jij een designers tas of zou jij er ooit eentje willen kopen?
Volg mij op BloglovinInstagramFacebookTwitter en Pinterest

Dit vind je misschien ook leuk

7 reacties

 • Reply
  Manon Boerakker
  01/06/2016 at 11:43 am

  Wat een mooi tasje

 • Reply
  Mieke van der Sande
  01/06/2016 at 1:13 pm

  Jaloers! Ik wil echt al een jaar een RM tas mede door Tara en Larissa van Kittehscupcakes, maar dan deze met zilveren hardware. Zo mooi zijn ze , echt jaloers haha! Echt zulke mooie tasjes, i love it

 • Reply
  LiefsLaaura
  01/06/2016 at 2:12 pm

  Zo tooof!

 • Reply
  Rilana
  01/06/2016 at 4:40 pm

  Super leuk en mooi tasje!

 • Reply
  Jolet
  02/06/2016 at 12:25 pm

  Ik vind hem super mooi!

 • Reply
  Karlien Vermeersch
  02/06/2016 at 3:31 pm

  wauw wat een prachtige tas

  liefs
  Karlien

 • Reply
  Lenneke
  27/06/2016 at 7:19 pm

  Nee, ik heb niks met designertassen… geef wel gerust €200 uit aan een leren tas, maar het gaat me dan bovenal om kwaliteit en niet om het merkje.

 • Laat een reactie achter