New York, New York #3

Het is alweer tijd voor mijn derde en laatste fotoverslag van New York. Ik ben ondertussen alweer ruim 1,5 maand terug. Vorige week stond het hotspot artikel online met allerlei toffe plekje die je zeker niet mag missen als je naar New York gaat! Nieuwsgierig naar het laatste deel van mijn foto’s? Kijk dan snel mee!
Wij waren met Pasen in New York. Op Tweede Paasdag was er een grote optocht waar allerlei verklede mensen met bijzondere hoofddeksels liepen. Het leek wel een beetje alsof het carnaval was. Sommige mensen hadden prachtig versieringen op hun hoeden gemaakt. Vooral die achterbaan. Hoรฉ gaaf is die? ๐Ÿ™‚ 

Brooklyn Bridge

Als je in New York bent, kan ik je aanrader om een bezoek te brengen aan de The High Line. Dit is de rails van een oude monorail die niet meer gebruikt wordt. Het is nu een soort van groene burg door een deel van de stad. Het ziet er prachtig uit en zelf vond ik zeker een hoogtepunt van onze reis. 

New York, wat was je indrukwekkend. Ik heb van je genoten! Bizar hoe snel de tijd gaat en dat het alweer bijna twee maanden geleden is dat ik er was. Toch blijft deze stad in door mijn hoofd spoken. Hoewel het niet heel realistisch is (ik woon net samen en ik heb een vaste baan in Nederland), maar toch. Hoรฉ super, super gaaf zou het zijn om daar een tijdje te wonen en te werken? Hoewel de kans klein is dat dat ook daadwerkelijk gaat gebeuren, is het heerlijk om erover te dromen en te fantaseren. Zeg nooit, nooit! ๐Ÿ˜‰ 
Ben jij net als ik ook zo verliefd op New York? 
Volg mij op BloglovinInstagramFacebookTwitter en Pinterest

Dit vind je misschien ook leuk

6 reacties

 • Reply
  Manon Boerakker
  08/06/2016 at 8:13 am

  Deze stad blijft ook altijd in mijn hoofd, het is ook de enigste stad waar ik geen heimwee naar huis heb gehad, gek he?!

 • Reply
  Marion | 24 hours of Fashion
  08/06/2016 at 8:14 am

  Gaaf! Mooie foto reportage!

 • Reply
  Mei Qi
  08/06/2016 at 8:17 am

  Oh prachtige foto's! New york lijkt me ontzettend mooi!

 • Reply
  By-Evelien
  08/06/2016 at 4:25 pm

  New York ziet er echt prachtig uit, wil daar ook zo graag een keertje heen!
  Liefs! Evelien

 • Reply
  Rowan
  08/06/2016 at 6:00 pm

  Ik ben inderdaad ook heel erg verliefd op New York! Als ik je foto's zie wil ik het liefst meteen zo snel mogelijk terug!

 • Reply
  Alexa
  03/08/2016 at 3:42 pm

  wat ziet het er lekker uit he, je zou vast het liefste terug willen maar helaas werken ๐Ÿ™

 • Laat een reactie achter