Webshop tips | Mooie, minimalistische zilveren oorbellen

Kleine zilveren oorbellen zijn hot. Maar waar krijg je die? Zelf heb ik een tijdje het internet afgezocht op zoek naar toffe webshops. Dat is nu gelukt. Ik heb verschillende mooie zilveren oorbellen gevonden. Tijd om mijn webshop tips met jullie te delen. Dus ben je op zoek naar mooie, minimalistische oorbellen? Kijk dan zeker mee!

Ik vond het in het begin nog lastig om een aantal webshops te vinden die en kwalitatief goede sieraden verkopen en die ook nog een beetje betaalbaar zijn. Ik wil graag zilveren oorbellen die niet verkleuren, want dat vind ik heel lelijk. Daarnaast ben ik het type dat het niet bij één paar oorbellen houdt en meteen een nieuwe oorbellen collectie aanschaft. Tja, ik ben en blijf een shop-a-holic. Ondertussen heb ik zo’n 6 paar nieuwe minimalistische oorbellen waar ik heel blij mee ben.

1. Fashionology. Deze webshop verkoopt veelal minimalistische oorbel ringetjes. Ze hebben er veel in allerlei soorten en maten.

2. By1oak. Deze webshop kende ik al langer, maar bestelde er eigenlijk nooit. Hij is namelijk iets duurder en je betaalt per oorbel en niet per paar oorbellen. Dat is denk ik wel goed om te onthouden. Hoewel die wat duurder is, weet ik dat de qua kwaliteit ook goed is. Tijdens de Sissy-Boy markt stonden zij er ook met een kraampje.

3. Anna-Nina. Dit merk kwam ik tegen in een filiaal van Sissy-Boy (mijn favoriete winkel). Ze verkopen diverse sieraden. Zelf ben ik fan van hun ringetjes met een hangertje. Super schattig! Ze hebben ook een online shop. Ook dit merk is een stukje duurder. Je betaalt al snel €39,95 voor een paar oorbellen.

4. My Treasure Hunts. Ook dit merk kende ik nog niet, maar kwam ik tegen op de Sissy-Boy markt. Zij verkopen heel veel minimalistische oorbellen (zoals ook ananassen) voor een klein prijsje. De oorbellen zijn van zilver en kosten €14,95 per paar. Een prima prijs.

5. Oh so Hip. In de webshop staat een uitgebreid assortiment aan mooie oorbellen. Let wel op, niet alle oorbellen zijn van zilver maar dit zie je terug in de beschrijving en ook in de prijs.

6. House of Jewels (via Bol.com), de laatste webshop die niet mag ontbreken is House of Jewels. Dit bedrijf heeft geen eigen webshop, maar verkopen hun sieraden via Bol.com. Ook deze sieraden zijn van zilver en niet heel duur.

Als je nu niet kunt slagen, weet ik het ook niet meer! 🙂
Vind jij minimalistische oorbellen ook mooi?
Volg mij op BloglovinInstagramFacebookTwitter en Pinterest

Dit vind je misschien ook leuk

5 reacties

 • Reply
  Keybykim
  10/06/2016 at 10:38 am

  Ohh jaa ik hou ook echt van minimalistische oorbellen! Ik ga snel een kijkje nemen XO

 • Reply
  Benthe
  24/01/2017 at 7:23 pm

  Oeps, de eerste bestelling is al geplaatst ? veeel te veel leuke dingen! Bedankt voor de tips, ik kende ze nog niet allemaal.

 • Reply
  Ilona Wielinga
  27/01/2017 at 6:33 am

  Ik houd zelf tegenwoordig ook erg van minimalistische oorbellen, just love it!
  Ik ga snel eens een kijkje nemen 🙂

 • Reply
  alexa
  31/01/2017 at 11:20 pm

  heel erg leuk en ook weer nieuwe dingen tegengekomen qua merken! Leuk!

 • Reply
  Simone
  28/01/2018 at 7:59 am

  Toffe shops zeg! Ik vind http://alldayjewels.nl ook wel een aanrader.

 • Laat een reactie achter