Outfit of the day | Into the woods

Wat is het toch heerlijk om dicht bij een bos te wonen. Twee maanden geleden heb ik mijn studentenkamer verruild voor een appartement dat dicht bij het bos (en de stad) ligt. In mijn ogen de perfecte combinatie. Het is heerlijk om na een lange werkdag een stukje door het bos te lopen en mijn gedachtes de vrije loop te laten gaan. Het is voor mij een ideale manier om mijn werkdag af te sluiten. Maar het is ook fijn om dichtbij de stad te wonen, zodat je alsnog makkelijk mee kunt genieten van feestjes of als je lekker op het terras wilt zitten.  Zoals je begrijpt, ben ik heel blij met mijn nieuwe woonplek. πŸ˜€
Vorige week kwam Alexa naar mijn nieuwe huisje. Ze is een tijdje in het buitenland geweest, waardoor ze het nog niet gezien had. Daarna moesten er natuurlijk ook outfit foto’s gemaakt worden. Hoewel ik normaal niet zo mooi vind om outfit foto’s te maken in het bos of met een groene achtergrond, moet ik stiekem toegeven dat een bos op de achtergrond van mijn outfit foto’s niet verkeerd is. Het straalt een bepaalde rust uit. Het heeft wel zo zijn charmes, maar hebben (oude) gebouwen ook!
Ik draag mijn nieuwe jasje waar ik dol op ben en mijn nieuwe schoenen die ik scoorde tijdens de faillissement verkoop van Invito. Ze waren 70% afgeprijsd, dus ik betaalde maar €30,- voor leren laarsjes! Lucky me! Ook kocht ik glitter boots tijdens de uitverkoop. Die heb ik al een tijdje terug laten zien op mijn blog. Daarnaast draag ik een nieuw horloge van Fossil dameshorloges waar ik heel blij mee ben! Dit horloge heb ik in de webshop Horloge.nl besteld. Zo’n soort horloge had ik nog niet, dus ik ben heel blij dat ik deze heb kunnen toevoegen aan mijn collectie. Trouwens, weet je waar ik echt nu blij van word? Van nieuwe spullen en dat je iets in de avond besteld en dat het de volgende dag bezorgd wordt! I-de-aal! Dat online shoppen is voor mij een uitweg. Het is zelfs zo erg dat ik de pakketjesman ken bij naam en hij mij natuurlijk ook. Iedere keer als we elkaar tegen komen, begroeten we elkaar. Haha, oeps!

Jasje: Costes
Top: Costes
Broek: Jeans Centre
Schoenen: Invito
Horloge: Fossil horloge
Het is je misschien al opgevallen, maar ik heb nogal een zwak voor horloges. Ik heb al een aardige verzameling aan verschillende soorten, modellen en kleuren. Een horloge kan in mijn ogen namelijk een outfit af maken. Je creΓ«ert een complete outfit. Het gaat om de details. Je kunt een simpele outfit heel makkelijk pimpen door een mooi sieraad te dragen. De laatste tijd merk ik ook dat ik steeds meer basic outfits draag, maar dan wel met mooie oorbellen of een mooi horloge. Dit nieuwe horloge is een stuk kleiner dan mijn andere horloges. Dit komt mooi uit, want minimalistische sieraden en dus ook horloges zijn helemaal hip! Ik ben fan, dus de komende tijd kun je veel outfit posts met dit horloge verwachten. Ik kan niet wachten!
Draag jij ook het liefst iedere keer een andere horloge?
Volg mij op BloglovinInstagramFacebookTwitter en Pinterest

Dit vind je misschien ook leuk

7 reacties

 • Reply
  Marion | 24 hours of Fashion
  12/06/2016 at 8:16 am

  Jaa de bossen zijn fijn, ik maak eigenlijk alleen nog maar outfit foto's in de natuur! πŸ˜‰

 • Reply
  Janne
  12/06/2016 at 8:41 am

  Prachtig horloge en de outfit ook πŸ™‚

 • Reply
  Sophie
  12/06/2016 at 9:15 am

  Mooi kleurtje heeft je jasje!

 • Reply
  Keybykim
  12/06/2016 at 10:22 am

  Wat leuk dat je op zo'n fijne plek nu woont, het lijkt mij ook heerlijk om dichtbij de stad Γ©n het bos te wonen!

 • Reply
  Mellaah NL
  12/06/2016 at 12:19 pm

  Ik draag zelf ook altijd het liefst horloges. Btw: leuke outfit! πŸ™‚

  http://www.mellaah.nl

 • Reply
  Eva
  12/06/2016 at 4:31 pm

  Ik ben ook echt dol op horloges!! Super leuke outfit!

 • Reply
  Marloes Meeusen
  12/06/2016 at 6:24 pm

  Toffe outfit! De kleur van het jasje staat je erg mooi!

 • Laat een reactie achter