Outfit of the day | Spring in Central Park

Oké, het is waar. Ik ben alweer twee maanden terug uit het mooie New York, maar een outfit in het Central Park mét bloesem kon ik jullie toch echt niet onthouden. Dus hier is die dan alsnog. Ik draag ook nog eens een simpele outfit, maar heij jongens, het draait om de locatie en daar kan bijna niemand tegen opboksen. Wat was het fijn in het mooie New York. Kijk je mee?
Eind maart, begin april was ik voor het eerst in Amerika en dus ook voor het eerst in New York. Zoals in al mijn reisverslagen naar voren is gekomen, ben ik erg te spreken over deze stad. Het is Westers, niets is te gek en het leven gaat 24/7 door. Iets dat mij wel bevalt. Er is altijd wel iets te doen als je dat wilt. Enig nadeel is dat zo’n bruisende stad ook een prijskaartje heeft. Ik bedoel, een vakantie naar New York is niet goedkoop, laat staan als je een huis moet huren of boodschappen moet doen. 

Jas: Benneton
Top: Silver Creek
Jeans: SuperTrash
Schoenen: Replay

Ik zie mijzelf wel zitten op een kleedje op het gras in Central Park met een lekkere picknickmand en een koude Radler en een stapel tijdschriften. *droomt lekker verder*. 

Wat vind je van mijn outfit?
Volg mij op BloglovinInstagramFacebookTwitter en Pinterest

Dit vind je misschien ook leuk

6 reacties

 • Reply
  Darina Nykl
  06/07/2016 at 5:07 am

  Mooie foto's! New York lijkt me ontzettend gaaf! Staat op mijn lijstje 🙂

 • Reply
  Vanessa
  06/07/2016 at 7:41 am

  Wat een leuke outfit op een prachtige locatie!

 • Reply
  Lesley van de Langkruis
  06/07/2016 at 9:21 am

  Wat een locatie zeg! Daar kan inderdaad niks tegenop boxen! Ik vind de top die je aan hebt leuk, staat ook nog steeds op mijn wishlist een gestreepte 🙂

 • Reply
  Alexa
  06/07/2016 at 11:59 pm

  Leuke outfit en wat een prahtige locatie. Beter laat dan nooit toch?

 • Reply
  Tjuly
  07/07/2016 at 12:06 pm

  wat een pracht locatie he… :O

 • Reply
  Gea
  13/07/2016 at 5:59 pm

  Mooie outfit! En de locatie is echt tof , leuke foto's zijn het geworden.

 • Laat een reactie achter