De kogel is door de kerk | Lifestyle Factory Market

Het is al vaker op mijn blog aan bod gekomen. Ik was op zoek naar een markt voor zowel bloggers als conceptstores, pop-up stores en online shops. Geen typische rommelmarkt met meuk, maar een markt met nieuwe en kwalitatief goede tweedehands spullen. Omdat er naar mijn idee niet zo’n markt bestaat, besloot ik mijn stoute schoenen aan te trekken en uit te zoeken wat de mogelijkheden waren om zelf zo’n markt te organiseren. Hoewel ik een vaste baan heb waar ik 36 uur per week werk en een eigen blog heb, had ik wel weer zin in een uitdaging. Want waarom zou ik zo’n markt niet zelf organiseren? 

Al snel kwam ik uit bij de Prodent fabriek in Amersfoort. Daar werd tot voor kort nog tandpasta geproduceerd, nu is het een hippe locatie waar regelmatig evenementen georganiseerd worden. Omdat ikzelf nogal fan ben van deze locatie, ben ik gaan kijken naar de mogelijkheden. De Prodent fabriek zag mijn idee wel zitten en zo is het balletje begonnen te rollen. De naam van de markt is Lifestyle Factory Market geworden. Dat vond ik wel passend voor de locatie. De afgelopen twee weken is er aan de achterkant hard gewerkt aan onder andere een logo, website en social media kanalen. Vandaag show ik jullie het resultaat en stiekem ben ik best wel trots. Credits voor de website gaan trouwens allemaal naar Lisanne

Ben je ondertussen nieuwsgierig geworden naar de website? Hier kun je hem bekijken. Hieronder zie je ook het logo. De voorbereidingen gaan gewoon door, want eerlijk is eerlijk het organiseren van een markt kost veel tijd. Maar dat vind ik niet erg. Ik heb hiervoor gekozen. 

Ben je een blogger of eigenaar van een online shop en heb je interesse om een kraam te huren? Dat kan! Op de website staat wat de mogelijkheden zijn. 
Wil je de markt bezoeken en op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Dat kan ook. Je kunt de Lifestyle Factory Marktet volgen via Facebook en Twitter. Ook kun je je aanmelden voor het event op Facebook
Ik vind dit zΓ³ leuk om te doen! Wat ben ik blij dat ik hier mee begonnen ben. Het voelt als een echte kick om hier een succes van te maken. Wat heb ik te verliezen? Het is een droom om een event te organiseren, dus ik zie het als een uitdaging om daar een lifestyle market neer te zetten die rockt. 
Ik houd jullie op de hoogte van de ontwikkelingen, volgen jullie dan de Lifestyle Factory Market via Facebook en Twitter

Dit vind je misschien ook leuk

9 reacties

 • Reply
  Marjoleine
  24/07/2016 at 9:11 am

  Super tof zeg dat je dit gaat organiseren! Ben heel benieuwd en ga meteen even je site bekijken πŸ™‚

 • Reply
  Susan
  24/07/2016 at 10:04 am

  Ik ben geinteresseerd! Een tijdje terug op een rommelmarkt gestaan maar idd mensen die alleen maar alles wilden hebben voor 1 euro terwijl het meeste merk was.. Ik hou het in de gaten!

 • Reply
  Mylène
  24/07/2016 at 10:18 am

  Oh wauw, wat ontzettend gaaf dat je dit hebt opgezet. Lijkt me heel erg spannend, maar ook heel erg leuk. Ik ga dit zeker wel in de gaten houden, want ik wil hier straks wel bij zijn. Tof!!

 • Reply
  Rowan - sillysis.nl
  24/07/2016 at 10:58 am

  Wauw wat ontzettend stoer en gaaf! Goed gedaan! Hier heb ik zo'n bewondering voor. Niet twijfelen of bang zijn, maar gewoon doen! Het lijkt mij leuk langs te komen op de markt!

 • Reply
  Dineke Rozema
  24/07/2016 at 11:42 am

  Wat een tof idee! Echt gaaf dat je de stoute schoenen hebt aangedaan en het gewoon gedaan hebt. Ik kijk uit naar de verdere ontwikkelingen!

 • Reply
  Kimsbloglife
  24/07/2016 at 3:19 pm

  Supertof, echt fijn dat je hier gewoon mee begonnen bent! Ik woon in het midden van BelgiΓ« dus helaas is Amersfoort nogal ver voor mij, maar wie weet kom ik ooit wel eens langs! Alleszins heel veel succes!

 • Reply
  Dana
  24/07/2016 at 5:24 pm

  Super tof! Ik ga het zeker in de gaten houden

 • Reply
  Darina Nykl
  24/07/2016 at 6:31 pm

  Geweldig dat je dit opzet! Heel veel succes! X

 • Reply
  Heidi vg
  24/07/2016 at 7:46 pm

  Wat leuk is dat meid.

 • Laat een reactie achter