AirBnB’s om bij weg te dromen

Vorig jaar tijdens mijn rondreis door Spanje heb ik iedere keer in een AirBnB geslapen. Dit beviel zo goed dat we tijdens onze citytrip naar New York weer een verblijf via AirBnB boekten. Hoewel ik iedere keer op goedkopere locaties verbleef, zijn er genoeg mooie locaties om bij weg te dromen. Hoe lekker zou het zijn om één keer in een mega luxe huis te zitten met zwembad of ergens midden in een grote stad? Soms moet je gewoon een beetje fantaseren. Daarom heb ik een aantal gave AirBnB locaties uitgezocht. In welke zou jij wel eens willen verblijven?

Tijdens mijn zoektocht naar de mooiste locaties, wilde ik het liefste mijn koffers pakken en vertrekken. Helaas hebben al deze mooi plekjes hebben ook een prijs. Voor nu blijft het bij dromen, maar wie weet ooit. In september ben ik een weekje vrij en willen mijn vriend en ik graag nog even weg met de auto of met het vliegtuig. Mocht je een leuke zonnige bestemming weten, let me know!

Lago di Maggiore – Italië

Marbella – Spanje 

Amsterdam – Herenhuis aan de grachten

Nice – Frankrijk

Amsterdam

Lago di Largo – Italië

Lago di Lugano – Italië

Barcelona – Spanje

Heb je al eens in een AirBnB verblijf geslapen?
Volg mij op BloglovinInstagramFacebookTwitter en Pinterest

Dit vind je misschien ook leuk

10 reacties

 • Reply
  Darina Nykl
  10/08/2016 at 6:00 am

  Wat een prachtige plekjes, om bij weg te dromen!

 • Reply
  Joyce - LemonyLife
  10/08/2016 at 9:32 am

  Oh er zitten echt prachtige plekjes bij zeg!

 • Reply
  Rowan - sillysis.nl
  10/08/2016 at 4:10 pm

  Wauw prachtig zeg, inderdaad plekjes om bij weg te dromen.

 • Reply
  Kleine prinses
  10/08/2016 at 5:56 pm

  wauw… die eerste 2 <3

 • Reply
  Marion Stam
  11/08/2016 at 5:47 am

  Mooi maar ik ben altijd benieuwd dat dat kost?

 • Reply
  Mylène
  11/08/2016 at 8:36 am

  Dit is echt niet het juiste moment om hier nu naar te gaan kijken, want het regent zooo hard hier, haha. Het jeukt ENORM om nu naar Schiphol te gaan en een vliegtuig te pakken die me naar zoiets brengt!

 • Reply
  Eva C.
  11/08/2016 at 9:44 am

  Oh wauw die Airbnb's in Italië zijn echt prachtig <3 Ik heb zelf nog nooit in een Airbnb geslapen maar ik hoor er veel goede verhalen over dus ik wil het zeker wel een keer gaan doen. In NewYork ofzo lijkt het me zeker leuk!

 • Reply
  Nienke
  11/08/2016 at 1:44 pm

  Oh die in Marbella, heerlijk! Wij verbleven een paar jaar geleden in Los Angeles in een Airbnb, beviel toen prima!

 • Reply
  Alexa Op 't Land
  17/08/2016 at 7:26 pm

  OMG! Wauw. Doe allemaal maar!

 • Reply
  Elzas
  20/08/2016 at 2:42 pm

  Ah, heerlijk – zo bladeren op booking of andere sites met accommodaties op. Dan gewoon even prijs van hoog naar laag selecteren en kijken welke stulpjes 1000 euro per nacht kosten … 😮 Dromen mag!

 • Laat een reactie achter