What to Wear | Basic, trendy & stoer

Een hele tijd terug was What to Wear een vaste rubriek op mijn blog, want eerlijk is eerlijk, het samenstellen van outfits is nog steeds één van de leukste dingen om te doen. Hoogtijd om weer een aantal nieuwe outfits samen te stellen en met jullie te delen. Kijk je mee?
Jeans is en blijft altijd in de mode. Dit lijkt ook te gelden voor streepjes. Het zijn dan ook basic items die niet aan je kast mogen ontbreken. Ook mooie zwarte pumps en zwarte laarsjes zijn een must. Zelf ben ik een grote fan van hoeden, alleen op een of andere manier draag ik ze bijna nooit. Ze zitten vaak niet lekker of ze waaien van mijn hoofd en daarnaast heb ik het gevoel dat mijn kapsel ook alle kanten op zit. Soms moet je er gewoon wat voor over hebben om fabuleus uit te zien. πŸ™‚ 
Een bomber jacket is op dit moment helemaal trendy, maar zelf heb ik er geen. Simpelweg omdat ik nog geen mooie ben tegengekomen. Wel kocht ik laatste een lange blazer bij de Zara en die is nu mijn favoriet. Als laatste is een nep leren kokerrok in een felle kleur ook een mooie eye-cather voor je garderobe.

 

Welke outfit vind jij het leukst?
Volg mij op BloglovinInstagramFacebookTwitter en Pinterest

Dit vind je misschien ook leuk

9 reacties

 • Reply
  Darina Nykl
  21/08/2016 at 7:09 am

  Ik kan niet kiezen….maar ik doe het toch: outfit 1! Mooie stijl!

 • Reply
  Natascha Kooiman
  21/08/2016 at 7:55 am

  Mooie outfits, ik denk dat nummer 1 mijn favoriet is! Love the dress.

 • Reply
  Stylebygina
  21/08/2016 at 8:00 am

  Wauw die groene rok is echt tof!! Ik vind de top en tas van de eerste look prachtig! <3

 • Reply
  Kleine prinses
  21/08/2016 at 11:31 am

  de eerste heeft mijn voorkeur!

 • Reply
  Around San
  21/08/2016 at 4:16 pm

  Ik kies sowieso de eerste outfit! Die jurk is echt heel leuk. πŸ™‚ Ook tof in combinatie met zo'n hoed. Nice!

 • Reply
  Around San
  21/08/2016 at 4:18 pm

  Ik kies sowieso de eerste outfit! Die jurk is echt heel leuk. πŸ™‚ Ook tof in combinatie met zo'n hoed. Nice!

 • Reply
  Blouses
  26/08/2016 at 7:46 am

  Prima en welke outfit wint. Euh: moeilijk! Moeilijk voor de mannen – maar ik stuur het linkje wel eve door. ga zo door

 • Reply
  alexa
  01/12/2016 at 9:38 am

  heel erg leuk, ik moet ook vaker een hoedje dragen!

 • Laat een reactie achter