Outfit of the day | Hippie Style

Yay! Eindelijk staat er weer een nieuwe outfit of the day online. Hoewel ik de laatste tijd bijna geen outfit foto’s heb gemaakt, heb ik gelukkig nog een hele map vol aan staan met outfit foto’s die ik nog niet gedeeld heb. Misschien heb je het al gemerkt, maar er komt eindelijk weer wat meer regelmatig in de artikelen op mijn blog. Nieuwsgierig naar de outfit? Kijk snel verder!
Zoals ik al eerder vertelt heb op mijn blog, ben ik naast mijn blog ontzettend druk met de organisatie van de Lifestyle Factory Market. Een markt die ik in mijn dood pieren eentje organiseer. Het was al langer een droom en uiteindelijk dacht ik; wat heb ik te verliezen?! Doordat ik in het dagelijks leven gewoon een volwassen baan heb als PR & marketing consultant waar ik ruim 36 uur per week werk, gingen de afgelopen tijd al mijn vrije minuten naar de organisatie van de markt. En dat heeft zijn vruchten afgeworpen, want 1,5 maand voordat de Lifestyle Factory Market plaatsvindt, zijn alle kramen uitverkocht en heb ik een lange lijst met reserve kandidaten. Wie had dat ooit durven dromen!  Doordat ik nu niet meer op zoek hoef te gaan naar standhouders, heb ik meer tijd voor mijn blog. Yay! 

Top: Springfield
Jeans: Zara
Jeans jasje: Only
Boots: Van Dalen
De top die ik aan heb shopte ik tijdens mijn tripje naar Parijs in juli. Het is een heerlijke vrolijk top vol met bloemetjes. De mouwen lopen aan de onderkant wijd uit, soort van flared. Een vriendinnetje zei meteen; ‘Dit is echt een hippie top’. En daar heeft ze misschien wel gelijk is. Zelf vind ik hem erg leuk en nam hem mee. Ondertussen hebben ik op verschillende manieren gecombineerd, zoals casual als business casual. Naast deze top, kocht ik ook nog een andere top bij de Zara. Op een of andere manier vond ik verder niet zo veel leuke spulletjes. We hebben veel winkels bezocht, denk aan Sephora, TK MaxxEsprit en nog veel meer. Eigenlijk heb ik ook meer dan genoeg kleding, dus zo erg is het ook weer niet dat ik niet zoveel geshopt heb. 
Ik heb de top deze keer met een simpele donkere jeans en een licht jeans jasje met stoere boots gecombineerd. Door gebruik te maken van twee kleuren jeans, krijg je een leuk effect. 
Wat vind je van mijn outfit?
Volg mij op BloglovinInstagramFacebookTwitter en Pinterest

Dit vind je misschien ook leuk

7 reacties

 • Reply
  Natascha Kooiman
  14/09/2016 at 12:56 pm

  Ik vind je outfit leuk! Het is inderdaad een beetje een hippie blousje, ik houd daar wel van πŸ™‚

 • Reply
  Beauty Unboxing
  14/09/2016 at 2:27 pm

  Leuke outfit!

 • Reply
  Karlien Vermeersch
  15/09/2016 at 4:22 pm

  leuke look, meid!
  staat je weer super

  liefs
  Karlien
  Polished Cats

 • Reply
  DisneyChicks.nl
  17/09/2016 at 9:51 am

  Wat een toffe, vrolijke outfit! Het staat je super!

 • Reply
  Joyce rdt
  19/09/2016 at 11:23 am

  Leuke outfit, love the top!! Liefs.x

 • Reply
  Claudia
  25/09/2016 at 4:20 pm

  Wat geweldig dat je kramen zo snel zijn uitverkocht! Ik vind je blouse ook erg leuk, inderdaad erg hippie.

 • Reply
  Kevin
  28/09/2016 at 8:16 pm

  De top is erg leuk!!! Super gecombineerd met dat spijker jasje!
  XX

 • Laat een reactie achter