89 dagen tot Kerst | Tijd voor cadeau inspiratie!

Het duurt nog even, maar toch de 100 dagen tot Kerst zijn al verstreken. Zou je niet verwachten als je door het raam naar buiten kijkt en voelt hoe warm het nog steeds is. Het is bijna eind september en alsnog is het zulk mooi weer. Ik vind het heel fijn dat de zon schijnt en dat het nog even mooi weer is. Toch vind ik het stiekem ook fijn als het straks weer wat frisser wordt, de kaarsjes weer aan kunnen en zonder schaamte de hele avond op de bank met liters thee én een dekentje kan verkassen. 

Hoewel de herfst qua weer nog even op zich wacht, merk je wel dat we al wat later in het jaar zitten. In de ochtend is het vaak donker als ik op sta en het is buiten vaak mistig. De herfst staat bij mij ook gelijk aan alle gezelligheid en lampjes rond de kerstperiode. De maand december is voor mij sowieso een groot feest. Buiten Sinterklaas (dat we nog steeds vieren), zijn mijn vriend en ik beide jarig, vieren we Kerst én oud & nieuw. Dit zorgt ieder jaar weer voor een drukke periode. De maand december is één groot feest! Er moeten ook bergen cadeaus gekocht worden voor iedereen. Zeg nu zelf, het is toch veel leuker om cadeautjes te geven, dan te ontvangen? Ik vind het heel leuk om door de drukke en gezellig verlichte straten te struinen en leuke, unieke hebbedingetjes te shoppen in de mooi geëtaleerde winkels. 

Elk jaar trekken we nog steeds lootjes bij de familie van mij en die van mijn vriend. We kopen een cadeau en schrijven een gedicht. Daarnaast geven we elkaar altijd nog een kleinigheidje. Ik vind het leuk om iets te geven waar diegene ook iets aan heeft en het liefst ook iets speciaals. Op zoek naar cadeau inspiratie? Heb je géén idee wat je kunt kopen voor je schoonvader of tante? Daar hebben we allemaal wel eens last van. Zeker als je niet met een afgezaagd cadeau wilt aankopen. RadBag is een handige website waar je heel specifiek op zoek kunt gaan voor een cadeau voor je opa, schoonmoeder of zus. Ideaal! 

Waar koop jij graag cadeautjes voor anderen?
Volg mij op BloglovinInstagramFacebookTwitter en Pinterest
*Dit artikel is tot stand gekomen door middel van een samenwerking

Dit vind je misschien ook leuk

6 reacties

 • Reply
  Irma
  28/09/2016 at 10:06 am

  Haha, ik werd spontaan blij van deze titel! 🙂

 • Reply
  Karlien Vermeersch
  28/09/2016 at 3:15 pm

  aaah radbag vind ik echt zo'n geweldige site he
  leuke hebbedingetjes, maar meestal vraag ik het gewoon aan de persoon. Zo geef ik toch iets nuttig dat ze echt nodig hebben

  Liefs
  Karlien
  Polished Cats

 • Reply
  Marion | The Dutch Adventure Seeker
  28/09/2016 at 3:36 pm

  Altijd leuk om een kado te krijgen of te geven! Leuke inspiratie kadootjes ook 🙂

 • Reply
  Nathalie Slingerland
  03/10/2016 at 6:33 am

  Can't wait for Christmas! Super leuk artikeltje waar je helemaal vrolijk van word op de maandag morgen 🙂

 • Reply
  Armande
  08/10/2016 at 3:29 pm

  Ik kom ook zo zoetjes aan in kerststemming. Ik vind het ook leuk om vroeg te beginnen met voorbereiden, dan heb ik minder stress als het eenmaal december is.

 • Laat een reactie achter