Outfit of the day | Parisienne look bij de Prodenfabriek

Een paar weken geleden bracht ik een bezoek aan de Nieuwe Stad waar ook de oude Prodent fabriek ligt. Voor diegene die niet bekend zijn met de Nieuwe Stad leg ik het kort uit. Naast het Eemplein en de Hogeschool van Utrecht ligt een groot bedrijventerrein. Tot voor kort (2013) werd hier de tandpasta van Prodent geproduceerd, vandaar de naam Prodent fabriek. Nadat de fabriek gesloten is, is het terrein opgekocht door een ondernemer die van dit terrein een hippe locatie heeft gemaakt. Er zitten meer dan 80 ondernemers, drie restaurants en er vinden regelmatig evenementen plaats in de oude fabriekshal. Zelf ben ik erg fan van deze plek. Ik kom er regelmatig om een hapje te eten of om outfit foto’s te maken. Dit is ook de reden dat ik gekozen om mijn markt, de Lifestyle Factory Market te laten plaatsvinden in deze oude fabriekshal. 

De laatste tijd is mijn kledingstijl een beetje aan het veranderen. Ik draag steeds meer zakelijkere kleding met een vrouwelijk touch. Vroeger stonden mijn hakken en jurkjes vooral te shinen in de kast en droeg ik liever makkelijke en comfortabele kleding, nu is dat toch wel anders. Ik deel vandaag mijn Parisienne look. Kijk je mee?

Sjaal: Zeeman
Jasje: Zara
Jurkje: Promo’s
Panty: Hema
Schoenen: Unisa

Mocht je een keer in de buurt van Amersfoort zijn, dan raad ik je zeker aan om een keer een bezoek te brengen aan de Nieuwe Stad en een hapje te eten bij Hoog Vuur. Daarnaast worden er in de zomer periode regelmatig festivals en andere evenementen georganiseerd.

Wat vind je van mijn outfit?

Volg mij op BloglovinInstagramFacebookTwitter en Pinterest

Dit vind je misschien ook leuk

11 reacties

 • Reply
  Darina Nykl
  30/09/2016 at 5:40 am

  Een hele leuke outfit, staat je goed! Ik hou van de Parisienne stijl. En wat een leuke locatie!

 • Reply
  Svenja
  30/09/2016 at 7:40 am

  Wauw, wat een onwijs mooie en stijlvolle look! Staat je heel pretty Dionne <3

 • Reply
  Anouk
  30/09/2016 at 7:45 am

  Wat een leuk lookje!

 • Reply
  welovefur
  30/09/2016 at 8:52 am

  It's a great look. Simplicity and beauty at the last time
  I love your blog. I hope you will like mine
  many kisses
  http://www.welovefur.com

 • Reply
  Joyce rdt
  30/09/2016 at 9:37 am

  Leuke outfit, staat je goed! Je tip hou ik in gedachten :). Liefs.x

 • Reply
  Naomi
  30/09/2016 at 9:40 am

  Leuke & classy look! Staat je goed. En wat een geweldig concept trouwens, die markt. Heb even op de pagina gekeken. Super mooie locatie ook!

 • Reply
  Rani / iamafashioneer.com
  30/09/2016 at 9:48 am

  Dat sjaaltje in combinatie met die jurk en het zwarte vest = helemaal Parisienne, superleuk!

 • Reply
  Kim Reglero
  30/09/2016 at 10:03 am

  Leuk!

 • Reply
  Dineke Rozema
  30/09/2016 at 7:16 pm

  Dat sjaaltje maakt het zo leuk af!

 • Reply
  Linlicious-style.nl
  01/10/2016 at 7:36 pm

  Ik vind het sjaaltje er leuk bij staan! Hele mooie outfit 🙂

 • Reply
  José
  04/10/2016 at 7:26 pm

  Leuke outfit heb je aan! Ik ben wel benieuwd geworden naar de Nieuwe Stad. 🙂

 • Laat een reactie achter