Update #2| Lifestyle Factory Market

Ondertussen zijn we al even verder en vindt over minder dan een maand de Lifestyle Factory Market plaats. Vandaag deel ik een tweede update. Zoals je waarschijnlijk wel weet, organiseer ik in mijn eentje een lifestyle markt die op 29 oktober plaatsvindt in de Prodent fabriek in Amersfoort. De tijd vliegt en we zitten al in oktober. Dat betekent dat de markt ook al bijna plaatsvindt. Heel spannend, maar ook heel tof.

In mijn vorige update kon je lezen dat het heel goed ging met de aanmeldingen. Ondertussen zijn alle kramen lang en breed uitverkocht én heb ik een wachtlijst van ruim 25 bedrijven. Bizar, maar eigenlijk ook wel een heel mooi compliment dat zoveel mensen en bedrijven willen deelnemen. De plattegrond is gemaakt (wel moet ik elk bedrijf nog een plekje geven), zijn de kramen besteld en ben ik nog even aan het kijken wat ik wil qua licht en aankleding. Ook is de flyer klaar, zodat die naar de drukker kan en dat ik die kan gaan verspreiden op allerlei bekende en hippe plekken in Amersfoort.Afgelopen week dacht ik wel even, waar ben ik aan begonnen? Zeker nu de Lifestyle Factory Market steeds dichterbij komt, vind ik het wel spannend. Er komt zoveel bij kijken. Vooral op het laatste zijn er allemaal kleine dingen die nog geregeld moeten worden. Het komt vast allemaal goed. Ik weet zeker als het straks allemaal achter de rug is, dat ik er een kick van krijg. Ik vind het nu al heel tof wat ik allemaal bereikt heb. Het was een idee waar ik al langer mee rondliep en uiteindelijk heb ik de stoute schoenen aangetrokken en het gewoon gedaan. Ik heb er nog geen minuut spijt van gehad.

Tijdens de markt zijn 50 kramen en twee fashiontrucks aanwezig. Op de Facebook pagina deel ik regelmatig deelnemers. Wil je ook een bezoek brengen aan de markt? Meld je dan aan via het Facebook event.

Hopelijk tot de 29ste!

Volg mij op BloglovinInstagramFacebookTwitter en Pinterest

Dit vind je misschien ook leuk

7 reacties

 • Reply
  Manon Boerakker
  02/10/2016 at 2:12 pm

  Wat fijn dat het zo goed loopt met de aanmeldingen!

 • Reply
  Jessy
  03/10/2016 at 6:46 am

  Ah wat gaaf! En ook fijn om te horen dat alles voor de markt zo goed verloopt 🙂

 • Reply
  Monique | WritingMonique
  03/10/2016 at 6:54 am

  Oh, wat stoer allemaal! En wat fijn dat er zoveel animo voor is! 🙂

 • Reply
  Naomi in Wonderland
  04/10/2016 at 10:26 am

  Ik vind het ZO jammer dat ik niet kan gaan want het lijkt me echt een super event! Veel succes alvast 🙂

 • Reply
  Joyce rdt
  04/10/2016 at 1:57 pm

  Oh wat onwijs gaaf en stoer zeg! Ik ga de 29e even in gedachten houden, vind dit wel heel erg leuk! Liefs.x

 • Reply
  Alexa
  08/10/2016 at 10:04 am

  ik kan helaas niet heb op die dag een training avn werk 🙁 maar hoop dat je een enorm leuke dag hebt

 • Reply
  Claudia
  10/10/2016 at 7:43 pm

  Ik vind het zo vet dat je dit gewoon hebt gedaan! Het ziet er fantastisch uit. Het is dat ik moet werken anders was ik zeker langs gekomen.

 • Laat een reactie achter