Outfit of the day | Jeans blouse, herfstige zaterdagmiddag én een kortingscode

Ben je lekker aan het genieten van je weekend? Ik wel! Wat is het fijn om niet om 6.00 uit je bed te hoeven en nog even lekker kroelen. Hoewel ik nog veel moet doen voor de Lifestyle Factory Market die vandaag over precies drie weken plaatsvindt (aaah), ben ik wel even snel de stad ingedoken. Ik heb namelijk afgelopen week de flyers ontvangen die ik ontworpen heb ter promotie van de markt. Deze wil ik op allerlei plekken in Amersfoort neerleggen waar veel mensen komen, zodat ik ook offline wat kan doen aan reclame voor de markt. 

Nadat ik heel wat folders en flyers had verspreid, kwam mijn vriend ook naar de stad en hebben we nog een rondje over de markt gelopen en ergens een hapje gegeten. Uiteraard hebben we outfit foto’s gemaakt, want ik heb weer nieuwe spullen. De komkommertijd is weer voorbij, dus de pakketjesman staat weer regelmatig aan de deur. Vorige week ging ik shoppen tijdens de Glamourday en shopte ik deze toffe jeans blouse met rouches. Jeans is stoer, maar door de rouches is het ook vrouwelijk. Ook draag ik mijn nieuwe enkellaarsjes van Sacha. Ik heb deze laarzen al in het zwart en vind je ze erg fijn. Ze hebben een hak, maar lopen heel fijn en zijn makkelijk te combineren. Ook onder een rokje. Daarnaast dacht ik: rode laarsjes heb ik nog niet, dus doe eens gek! En eigenlijk zijn ze heel tof! En de grachten in Amersfoort zijn heel mooi.


Jammer genoeg wordt het steeds eerder donker buiten. Aan de ene kant vind ik het best fijn, want de winter heeft ook wel zo zijn charmes. Alleen als je door de week outfit foto’s wilt maken na je werk, wordt dat lastig. Ik had deze week al een keer eerder outfit foto’s gemaakt, maar die waren helaas te donker. Je zag niet eens dat mijn nieuwe enkellaarsjes rood waren en dat is wel de bedoeling. Ik heb al heel wat laarzen en andere schoenen van Sacha en vind ze erg fijn. Vrouwelijk, stijlvol en goede kwaliteit. Heel belangrijk.

Ben je nog op zoek naar nieuwe schoenen? Met de kortingscode Dio Lifestyle ontvang je 15% korting op een paar naar keuze! Dus hup, snel naar de webshop van Sacha!

Wat vind je van mijn outfit?

Volg mij op BloglovinInstagramFacebookTwitter en Pinterest

*Dit artikel is tot stand gekomen door middel van een samenwerking

Dit vind je misschien ook leuk

10 reacties

 • Reply
  Darina Nykl
  08/10/2016 at 6:05 pm

  Mooie outfit, de laarsjes zijn erg leuk!

 • Reply
  Sabine Scharwachter
  09/10/2016 at 3:58 pm

  Wat n leuke look 🙂 Die schoenen zijn echt super leuk!

 • Reply
  Marion | The Dutch Adventure Seeker
  10/10/2016 at 8:42 am

  Leuke outfit, deze combi is altijd goed! Leuk ook die froezeltjes aan je blouse haha 🙂

 • Reply
  Vanessa
  12/10/2016 at 8:46 am

  Leuke outfit en mooie enkellaarsjes!

 • Reply
  Naomi in Wonderland
  12/10/2016 at 8:50 am

  Mooi hoor! Ik ben ook echt een grote fan van Sasha, mijn favoriete botjes komen van hun en ik draag ze echt al jaren, denk niet dat ik er afscheid van ga nemen tot ze letterlijk uit elkaar vallen haha!

 • Reply
  Myrthe I
  17/10/2016 at 9:49 am

  Prachtige laarsjes heb je! Staat heel leuk bij de rest van je outfit! X

 • Reply
  Joyce rdt
  17/10/2016 at 11:28 am

  Hele leuke outfit en thanks voor de korting, ik heb nog nieuwe schoenen nodig haha, ga meteen kijken. Liefs.x

 • Reply
  Renate
  17/10/2016 at 3:32 pm

  Leuke foto's! De outfit is alleen niet zo mijn ding, ik zat net rond te kijken op je blog en ik vind de parisienne outfit leuker, dat zou iets zijn wat ik ook zou dragen!

 • Reply
  Demi
  18/10/2016 at 5:31 pm

  Leuke laarsjes! En leuk gecombineerd met andere items!

 • Reply
  Elisabeths Musthaves
  26/10/2016 at 10:01 am

  Super leuke outfit! Vind je spijker blouse echt super tof!!

 • Laat een reactie achter