De struggle: vindt een geschikte winterjas

Winterjassen, elk jaar weer is het een dingetje. Vind maar eens een mooie winterjas voor geen belachelijke prijs die ook nog eens goed dicht kan. Knap lastig kan ik je vertellen. Hoewel ik dol ben op shoppen, is de zoektocht naar een mooie winterjas niet mijn favoriete bezigheid. Ik snap serieus niet waarom er winterjassen überhaupt gemaakt worden, laat staan gekocht worden, die je niet of nauwelijks dicht kunt doen. Hallo, het is winter! Neem een willekeurige jas bij de Zara en ze hebben of geen of maar één knoop om hem dicht te doen en vervolgens een V-hals tot aan je navel. Ik weet het niet, maar dat is voor mij véél te koud..

Dierenprint of toch klassiek?

Ik geef eerlijk toe dat ik een koukleum ben, maar een winterjas moet niet zijn functionaliteit voorbij gaan. Daarnaast fiets ik naar mijn werk, dus het is wel zo prettig als ik hem goed dicht kan doen. Vorig jaar kocht ik een prachtige donkerblauwe mantel van Benneton. Deze draag ik uiteraard nog steeds, maar een extra winterjas kan geen kwaad. Het liefste wil ik een luipaard jas die niet té, maar net leuk gewaagd is. Ook een mooie lange camel kleurige mantel staat hoog op mijn wishlist. Jammer genoeg heb ik nog geen pareltje gevonden. Ook al lijken ze op de hanger of op de foto fantastisch, de pasvorm is van cruciaal belang bij jassen. Ik deel hieronder een paar favorieten van de Mango. Kijk je mee?73088804_99_b

73049703_65

51035664_91_b73053568_09

73027531_76_b 71063649_08-99999999_01

Heb jij al een mooie winterjas kunnen scoren of heb je vorig jaar een mooie jas gevonden? Ik wil het liefste kunnen afwisselen met een paar jassen, want als je erover nadenkt draag je best vaak een winterjas. Dus dan mag je ook best wel een mooie collectie hebben. 🙂

Welke winterjas is favoriet?

Volg mij via Facebook – Twitter  Instagram – Pinterest

Dit vind je misschien ook leuk

15 reacties

 • Reply
  Darina
  11/11/2016 at 7:12 am

  Mooie jassen, maar de drie laatste zijn mijn favorieten. Moeilijk kiezen hoor 🙂

 • Reply
  Rachelle
  11/11/2016 at 7:28 am

  Ik heb een blauwe parka met fleece erin van american today en een bruin leren jasje met fleece erin. Ik draag de blauwe het meeste 🙂

 • Reply
  Rachelle
  11/11/2016 at 7:31 am

  Ik wil ook nog graag een teddy coat

 • Reply
  alexa
  11/11/2016 at 8:48 am

  en wil je dan een lange winterjas of een kortere, en wil je met een kraag van een dier of wil je dat niet want dat hebben zoveel jassen. Deze jassen hierboven zijn leuk maar niet mega warm ik zou denk ik toch voor een andere gaan. Vind dit meer een herfstjas!

 • Reply
  Laura
  11/11/2016 at 8:52 am

  Ik ken de struggle! Ik vind ook zoveel verschillende winterjassen leuk dat ik geen keuze kan maken:(

 • Reply
  Mylène
  11/11/2016 at 9:33 am

  Winterjassen zijn zooo moeilijk, haha. Ik wilde vorig jaar een lange zwarte jas, maar steeds kom je dan jassen tegen die net niet goed genoeg zijn. Met gekke franjes of een gek model… Van deze foto’s vind ik de grijze wel heel mooi. Lekker simpel, maar stijlvol 🙂

 • Reply
  Loïs' Blog
  11/11/2016 at 10:48 am

  Ik moet echt een nieuwe winterjas! Ik heb al twee jaar dezelfde en ik vind hem nu een beetje saai worden…

 • Reply
  Alexandra
  11/11/2016 at 12:36 pm

  Oooh, ik vind een jas kopen altijd zo lastig! Ik kom genoeg leuks tegen, maar eigenlijk heb ik nog steeds geen goede écht warme jas.. Op de een of andere manier vind ik daarbij gewoon niet wat ik zoek of wat ik goed pas..

  Die bordeaux jas is wel echt mooi! Maar ja, dat soort jassen heb ik wel genoeg denk ik haha!

  Trouwens, klein dingetje over de titel; vind is in dit geval zonder t 😉

  xx Alex

 • Reply
  Lisa
  11/11/2016 at 1:59 pm

  Er zitten hele leuke tussen! Ik vond deze winter mijn perfecte oversized mantel bij de mannen afdeling van de H&M En een leuke oversized teddy biker jas bij Zara. Maar het was een reis moet ik je zeggen haha 😉

 • Reply
  Lisanne
  11/11/2016 at 11:29 pm

  Ohhh jaa, ik vind dit zó moeilijk he! Ik ben eigenlijk ook echt toe aan een nieuwe winterjas, maar heb werkelijk geen idee wat ik wil. Ik denk dat ik er binnenkort gewoon héél veel ga passen! Haha. Dan kan ik toch gewoon het best zien wat ik het leukst vind en het mooist vind staan bij mezelf. 🙂 X

 • Reply
  Iep
  12/11/2016 at 11:00 am

  Ooooh, wat een top winterjassen zeg! Ik vind ze eigenlijk allemaal mooi, maar die met die strepen is toch wel blijven hangen! Heel erg leuk. Zelf heb ik nog een winterjas van vorig jaar!
  Liefs Iep xo

 • Reply
  Rebecca
  12/11/2016 at 8:01 pm

  Winterjassen vind ik elk jaar weer ontzettend moeilijk. Zelf ben ik nog op zoek naar een leuke jas met panterprint. Maar telkens als ik ze dan eenmaal aan heb vind ik het net niet leuk genoeg..

 • Reply
  Laura
  12/11/2016 at 8:23 pm

  Oh, ik houd van mantels! Jammer dat ze zo koud zijn op de fiets.

 • Reply
  Malou | Blonde Blossom
  17/11/2016 at 7:29 am

  Ik herken jouw probleem echt heel erg, maar wat zitten hier pareltjes tussen zeg! De laatste gestreepte vind ik prachtig in combinatie met blouse en trui. X

 • Reply
  roosdekoning0@gmail.com
  07/09/2017 at 2:25 pm

  Mantels zijn super leuk, alleen het enige nadeel is dat deze meestal niet zo warm zijn, vind ik.

 • Laat een reactie achter