Vijf mooie AirBnB’s in Manchester

Een van mijn doelen voor het komende jaar is elke maand een citytrip maken. Ik vind het leuk om te reizen en de wereld te ontdekken. Nu ik werk ben ik erg beperkt in mijn mogelijkheden qua reizen. Ik kan niet meer drie keer per jaar weg voor een lange reis. Daarom leek het mij een uitstekend idee om elke maand op citytrip te gaan. Ik denk dat dat wel haalbaar is. Wie met enige regelmatig Ryanair, EasyJet of TicketSpy in de gaten houdt, ziet dat je voor een paar tientjes al naar een leuke stad in Europa kunt. Daarnaast werk ik fulltime, en moet je er ook van genieten. Niet geheel onbelangrijk. 

Mijn eerste citytrip voor het komende jaar staat al gepland. Naar Manchester welteverstaan. In mijn eentje.  En nee, alleen reizen is niet saai of eng. Op een of andere manier wilde ik heel graag een bezoek brengen aan Manchester. Ik heb veel goede dingen gehoord, dus ik ben heel benieuwd. Niet iedereen uit mijn omgeving was net zo blij als mij toen ik vertelde dat ik in mijn eentje weg ging. Saai is een woord dat ik meerdere malen heb gehoord. Vorig jaar tijdens mijn reis door Spanje was ik ook alleen. Ik reisde ruim 6 weken in mijn eentje van het noorden naar het zuiden van Spanje. En nee, het is echt niet saai. Ik begrijp dat sommige mensen beter zijn in alleen zijn en dat je wel een beetje ballen moet hebben om dit te doen, maar het is hoe je het zelf maakt. Ik ga niet in een hotel slapen, maar in een hostel of een AirBnB waar ook andere mensen zijn. Er zijn vast mensen waar ik mee kan praten, daar maak ik mij niet druk om. En alleen uiteten of alleen door de stad slenteren is zo verkeerd nog niet. Ik vind het heerlijk! Wil je het ook een keer doen? Boek een ticket en doe het gewoon.

Mooie AirBnB’s

schermafbeelding-2016-11-09-om-20-25-42

schermafbeelding-2016-11-09-om-20-53-36schermafbeelding-2016-11-09-om-20-48-05schermafbeelding-2016-11-09-om-20-50-33schermafbeelding-2016-11-09-om-20-56-23

Afgelopen week heb ik een AirBnB geboekt. Helaas waren deze hierboven een beetje boven mijn budget. Ik heb een toffe plek gevonden dicht in het centrum bij een gay-stel in huis. Het ziet er fantastisch uit. Ik kan niet wachten. Ik heb er zin in. Weer een nieuw avontuur! Ik kan niet wachten. Mocht je nog twijfelen om een keer alleen te reizen, lees dan dit artikel dat ik schreef na mijn reis door Spanje in mijn eentje.

Heb jij al een keer alleen gereisd?

Volg mij via FacebookTwitter InstagramPinterest

Dit vind je misschien ook leuk

9 reacties

 • Reply
  Jamey
  22/11/2016 at 8:09 am

  wat een mooie kamers zeg! Ik wil graag weer een keer naar manchester maar ga eerst nog naar berlijn en londen. heb je nog tips?

 • Reply
  GlassesShop
  23/11/2016 at 1:22 am

  Great post! Thanks for sharing !

 • Reply
  Rebecca
  24/11/2016 at 6:11 pm

  Ah jeetje er zitten echt onwijs mooie tussen! Perfect voor een dag foto’s maken hihi

 • Reply
  Renske
  26/11/2016 at 1:36 pm

  Ik heb dus echt de ballen niet om alleen op reis te gaan. Alleen een weekend naar Berlijn is mij al te hoog gegrepen ben ik bang. :’) Ooit wil ik het zeker nog eens doen!

  Manchester lijkt mij trouwens ook een mooie stad! Vooral als er zulke prachtige AirBnB’s te vinden zijn, haha. Zelf ga ik rond Oud & Nieuw naar Kopenhagen en zitten we ook in een te gek, knus appartementje via AirBnB!

 • Reply
  Manouk - Groetjes Uit Verweggistan.nl
  12/12/2016 at 6:56 pm

  Oeh leuk! Ik ben zelf ook naar Manchester geweest. Zal eens zien of ik daar snel over kan schrijven, misschien heb je er wat aan. Als je van boeken houdt dan is het helemaal leuk, want ze hebben veel mooie bibliotheken, haha!

 • Reply
  Bettie
  30/12/2016 at 5:24 pm

  Alleen al voor deze kamers zou ik naar Manchester toe gaan. Er zitten echt hele mooie tussen.

 • Reply
  Flaubert's Carrot
  30/12/2016 at 6:01 pm

  Groot gelijk – als full time werker moet je af en toe eens genieten tussendoor! Veel plezier met je reisjes. :- )

 • Reply
  Rachelle
  25/01/2017 at 6:05 pm

  Het huis met de stenen muur doet me denken aan het huis van Diana van disfordazzle, zij woont ook in manchester 🙂

  • Reply
   admindiolifestyle
   25/01/2017 at 9:04 pm

   Klopt inderdaad. Zelf slaap ik ook in zo’n soort AirBnB plek, dus ik ben heel benieuwd!

  Laat een reactie achter