De 10 best gelezen artikelen van 2016

Het afgelopen jaar zijn er weer een heleboel artikelen online gekomen en daar ben ik heel blij mee, want ik het vind het heerlijk om blogs te typen. Uiteraard heb je elk jaar een aantal blogs die het beter doen dan de rest. Opmerkelijk om te zien is dat een aantal blogs die ik aan het einde van dit jaar de top overheersen, net als persoonlijke artikelen. Daarom vind ik het leuk om het komend jaar meer persoonlijke blogs te delen. De persoonlijke blogs zijn voornamelijk allerlei struggles waar ik in het dagelijks leven tegenaan loop. Hierdoor denk ik dat het voor veel mensen herkenbaar is. 

De tien best gelezen artikelen van 2016:

If you can dream it, you can do it – het artikel waarin ik schreef over de droom die ik waar gemaakt heb door een eigen markt te organiseren en het ook iedereen kan aanraden om je hart te volgen. Ik ben het bewijs: if you can dream it, you can do it. Het is écht waar!pinterestlatelydiolifestyle-nl_Keuzestress | Ik wil een droombaan, de wereld zien en een sociaal leven

Tja, een typisch voorbeeld van een struggle waar ik mee worstel. Echter denk ik dat ik lang niet de enige ben die worstel met het feit hoe je een droombaan vindt, erachter of wat je droombaan is, de wereld wilt zien, maar ook een leuk sociaal leven wilt hebben.

Van een 40 urige werkweek naar een 36 urige werkweek

Met stipt op nummer 1: de beste keuze van 2016! Wat ben ik blij dat ik deze stap gezet heb.

Mijn bucketlist voor 2016

Stiekem is het heel leuk om te kijken wat er bij andere mensen op de bucketlist staat en misschien daar wel een ideetje vanaf te halen. 2016-09-30-16-28-39Samenwonen | Van een studentenhuis naar een huisje met tuin

De grootste verandering van 2016. Nadat ik koos voor een vaste baan, verruilde ik ook mijn studentenkamer voor een appartement om te gaan samenwonen. Een grote stap, maar waar ik nog steeds blij mee ben.

Je gaat op reis en je werkgever gaat failliet, wat dan?

Ook een struggle wat er kan gebeuren in je leven. Het overkwam mij en ik kan vertellen dat het niet handig is, maar dingen gebeuren voor een reden.

Hotspots New York | Food, bezienswaardigheden, verblijf & vervoer

Dit jaar ging ik voor het eerst naar New York en uiteraard moesten er outfit foto’s gemaakt, maar ik wilde natuurlijk ook een aantal hotspots van deze geweldige stad delen. En dat vinden jullie leuk.

Girlboss | Online influencer, bloggen, freelancen

Nadat ik de Lifestyle Factory Market georganiseerd had, heb ik een artikel geschreven met daarin een aantal plannen voor de komende tijd. Zo wilde ik meer tijd en energie gaan steken in mijn blog, meer freelance opdrachten aanpakken en uitvoeren, maar ook meer de rol van een influencer uitoefenen. Zo blog ik nu ook voor Kus uit Amersfoort en dat vind ik erg leuk.

Wordt 2017 het jaar dat blogs verdwijnen en we allemaal massaal gaan vloggen?

Elke keer aan het eind van het jaar worden weer verschillende voorspellingen voor het volgende jaar gedaan. Een van de trends is de opkomst van videocontent. Hoewel videocontent de afgelopen jaren al sterk in opkomst was, zal het de komende jaren alleen maar toenemen.

Wat als tijd, geld en omstandigheden geen rol zouden spelen

Hoe fijn is het om te fantaseren hoe je eigen leven eruit zou zien als tijd, geld en omstandigheden geen rol zouden spelen. Zelf vind ik het leuk om hierover te fantaseren. Wil je weten hoe anders mijn leven zou zijn..? Dat lees je in het bovenstaande artikel.

Wat was jouw hoogtepunt van 2016?

Volg mij via Facebook – Twitter  Instagram – Pinterest

Dit vind je misschien ook leuk

9 reacties

 • Reply
  Lisette
  26/12/2016 at 1:56 pm

  Super leuk! Ik heb ze ook allemaal gelezen. Ik hoop dat je in 2017 nog meer kan doen waar jij heel gelukkig van wordt! En misschien wel naar een 32 urige werkweek Haha. Fijne dagen nog!

 • Reply
  Karlien - Polished Cats
  26/12/2016 at 4:41 pm

  Deze artikels vond ik ook enorm leuk om te lezen
  ik heb ze bijna allemaal gelezen
  fijne feestdagen!

  liefs
  Karlien

 • Reply
  Kelly
  26/12/2016 at 6:35 pm

  Leuk! Die foto van het water blijft prachtig. 🙂

 • Reply
  Darina
  26/12/2016 at 8:16 pm

  Goede artikelen, ik heb ze allemaal gelezen. Ik wens je een mooi (blog) jaar toe! X

 • Reply
  Amy
  27/12/2016 at 8:39 am

  Mooi lijstje, je hebt een bijzonder jaar achter de rug.. nog steeds snap ik je keuze voor een 36-urige werkweek helemaal.. benieuwd naar alle dingen die in het nieuwe jaar op je pad komen!

 • Reply
  Merel
  27/12/2016 at 9:35 am

  Ik vind dat je daar een heel mooi rijtje goede artikelen heb staan. Ik denk dat lezers zich heel erg in jou struggles herkennen!

 • Reply
  Teddy
  29/12/2016 at 7:44 pm

  Wat een leuke lijst! Ik ga gelijk even de artikelen lezen die ik nog niet gelezen heb!

 • Reply
  Roos
  30/12/2016 at 9:33 am

  Wat een fijne artikelen allemaal! Wat betreft ‘If you can dream it, you can do it’ ben ik het hélemaal met je eens. Ik gebruik deze quote al een aantal jaar als mijn motto. Zo veel mensen hebben nog niet door dat je alles kunt doen wat je wilt.

 • Reply
  Eveline Fleur
  30/12/2016 at 12:54 pm

  Wat een leuke artikelen! Ik ben eigenlijk net op je blog terecht gekomen, maar ik ga ze zeker nog even teruglezen! 🙂

 • Laat een reactie achter