Happy Moments | Zes dagen Faro, vrije woensdag & ModeFabriek

Ow boy, ik heb een heel leuk nieuwtje. Alleen daar kan ik nu nog niets overzeggen. Binnenkort vertel ik jullie alle in en outs. Ik heb nu wel iets anders leuk wat ik kan delen, want afgelopen week heb ik namelijk een vakantie geboekt. Yay! Stuur mij op reis en ik ben het gelukkigste meisje op de wereld. Aangezien we in Nederland maar weinig zon hebben en ik een beetje klaar ben met de kou, heb ik een vakantie naar de zon geboekt. 

Op vakantie naar Faro

Een hele tijd terug had ik mij voorgenomen om aan het begin van dit jaar op vakantie te gaan naar de zon en te verblijven in een mooi, luxe hotel. Het is een beloning voor mijzelf. Helaas kan mijn vriend niet mee, dus dat betekent dat ik in mijn eentje naar Portugal ga. Ik ga zes dagen naar Faro, het zuidelijkste puntje van Portugal en verblijf in een hotel (mét spa) dat praktisch aan het strand ligt én een infinity zwembad heeft. Je begrijpt vast dat ik hier héél blij mee ben. Eindelijk weer zon, het strand en vooral ontspannen. Ik heb er zó’n zin in, ik kan niet wachten.Portuguese_beach_Algarve

Vrije woensdag

Afgelopen week was het mijn vrije woensdag. Eens in de twee weken ben ik vrij op deze dag en ik kan daar heel erg van genieten. Ik gebruik deze dag om te besteden aan mijn blog, freelance opdrachten en het huishouden.

ModeFabriek

De Amsterdam FashionWeek begint deze week weer. Yay! Gisterochtend bracht ik een bezoek aan de ModeFabriek in Amsterdam. Dit is de grootste fashion beurs van Nederland. Naast het feit dat alle grote mode merken hun nieuwe collecties showen, werden er ook interessante masterclasses geven. Zelf volgde ik een lezing hoe je kunt groeien met Instagram en eentje over het inzetten van online marketing.  Het was erg gezellig, ik heb weer veel nieuwe dingen geleerd én interessante mensen ontmoet. Ik hou van dit soort dingen. Oh ja, en ik kreeg een hele stapel met mode tijdschriften mee. Love it!

IMG_5247IMG_5317 IMG_5325Zag het afgelopen week er niet prachtig uit op de ijsdag?

Wat was jouw hoogtepunt de afgelopen week?

Volg mij via Facebook – Twitter  Instagram – Pinterest

Dit vind je misschien ook leuk

15 reacties

 • Reply
  Darina
  23/01/2017 at 6:06 am

  Wat een fijn vakantie vooruitzicht! En ik ben heel benieuwd naar je nieuwtje 🙂

 • Reply
  Svenja
  23/01/2017 at 7:45 am

  Fijne momentjes <3 Vooral super dat je naar Faro gaat, dat wordt vast op en top genieten!

 • Reply
  Malou | Blonde Blossom
  23/01/2017 at 11:27 am

  Ohhh heerlijk, Faro is een geweldige stad! Ik ben ontzettend benieuwd naar je nieuwtje :). Tof ook, die lezingen in de ModeFabriek! Ik ga je vanavond trouwens mailen, was het vergeten… Malou x

 • Reply
  Lilia | Lily Like
  23/01/2017 at 3:41 pm

  Leuk om te lezen dit Dionne, fijne maandag nog! xo

 • Reply
  Tess
  23/01/2017 at 4:57 pm

  Woow!! Leuke foto’s! Lekker hoor, jezelf verwennen met een reisje naar Portugal, have fun xx

 • Reply
  Rowan
  23/01/2017 at 5:16 pm

  Wat heerlijk dat je naar Portugal gaat! echt een fijn vooruitzicht!

 • Reply
  Manon
  23/01/2017 at 5:50 pm

  Oh Faro lijkt me heel erg mooi ! wat een fijne vooruitzicht

 • Reply
  Daphne
  23/01/2017 at 7:23 pm

  ZO leuk om te lezen dat je naar Faro gaat; ik ben namelijk al 2 weken bezig met van alles uitzoeken over deze stad omdat deze best hoog op het lijstje staat voor de aankomende zomervakantie samen met mijn vriend!

 • Reply
  Joyce rdt
  23/01/2017 at 7:57 pm

  Oh wat een heerlijk vooruitzicht zeg! Jammer dat je niet vriend mee kan, maar dat wordt evengoed ontzettend genieten natuurlijk!! Liefs.x

 • Reply
  Sabine
  23/01/2017 at 9:43 pm

  Waaah wat heerlijk dat je naar Faro gaat!! Genietennn

 • Reply
  Lisa
  24/01/2017 at 8:12 am

  Oh wat een heerlijk vooruitzicht! Ik kan ook zeker wel wat zon gebruiken hihi! Naar welk hotel ga je als ik vragen mag? Want jeetje, een infinity pool en een spa?! Klinkt geweldig! Liefs x

  • Reply
   admindiolifestyle
   24/01/2017 at 6:59 pm

   Ik heb er ook echt zin in! Ik verblijf in dit hotel: Rocamar Exclusive Hotel & Spa – Adults Only 🙂

 • Reply
  Annelies
  25/01/2017 at 7:48 pm

  Leuke vooruitzichten dat je naar Faro gaat! Wel dapper dat je dat in je eentje doet 🙂

 • Reply
  Manouk - Groetjes uit Verweggistan.nl
  26/01/2017 at 11:16 am

  Leuk hoor! Ben zelf in Albufeira geweest en dat vond ik heel leuk, dat was mijn eindexamenreis haha. Maar Faro is beetje dezelfde sferen. Wanneer ga je? Want nu is het nog niet zo warm in Portugal toch? (Of zit ik er totaal naast?)

  • Reply
   admindiolifestyle
   28/01/2017 at 6:47 am

   Klopt! Het is daar niet heel warm, maar wel rond de 20 graden en volop zon. Dus dat is meer dan prima!

  Laat een reactie achter