5 redenen om ook in de winter jurkjes te dragen

Wie denkt dat je alleen in de zomer jurkjes kunt dragen heeft het bij het verkeerde eind. Ook in de winter zijn er eindeloos veel mogelijkheden om mooie jurken te dragen. Natuurlijk draag je de winter geen dunne, fleurige jurkjes, maar kies je voor een wollen of bijvoorbeeld kantoenen jurk in een donkere kleur. Er zijn uiteindelijk veel keuzemogelijkheden en daarnaast zijn er ook genoeg redenen te bedenken waarom een jurkje in de winter zo’n slecht idee nog niet is. Kijk je mee?

 • Het ziet er tip top uit

Wil je net wat netter voor de dag komen, omdat je een afspraak of een presentatie hebt? Dan zit je met een jurk altijd goed. Het ziet er meteen een stuk netter uit. Uiteraard kun je je outfit zo chique maken als jezelf wilt. Ga je voor een blazer of kies je voor een paar sneakers? Het kan allebei. PicMonkey Collagessa1

 • Multi inzetbaar

Heb je een jurkje gevonden die voldoet aan al je wensen? Top, want je kunt het op veel manieren combineren. Kies je voor een nette blazer of een stoer jeans jasje? Of misschien toch een lang vest? Wil je liever een ander onderstuk? Trek je jurkje aan en trek daarover heen een rokje en je hebt opeens een heel ander kledingstuk. Zo kan ik nog wel even doorgaan, maar geloof mij met een kwalitatief mooi jurkje kun je eindeloos combineren en heb je de hele winter lang plezier van.
 • Veel kanten mee op

Door verschillende soorten schoenen te dragen kun je veel kanten op met een jurkje. Kies je voor een paar mooie pumps, een paar enkellaarsjes of ga je toch voor de sneakers. Welk paar je ook kiest, het zorgt voor een totaal ander gezicht. PicMonkey Collage

 • Lekker comfortabel

Soms is het fijn om een jurkje te dragen in plaats van een broek. Heb je in de ochtend last van outfit stress? Ga een keer voor een jurk. Leuk om een keer mee af te wisselen en het zit ook nog eens comfortabel.
 • Voor elk figuur een mooie jurk

Wat voor een figuur je ook hebt, er is altijd wel een mooi jurkje die past bij jou figuur en dat is fijn. Jurkjes zijn er in alle soorten en maten en het aanbod is enorm en voor elk figuur wat wils. Voor je aan je shopsessie begint, is het goed om te weten wat je wel en niet staat.

Tip: vind je alleen een jurkje soms wat koud, draag het in combinatie met een mooi vest of een jasje. Door de laagjes kun je het eenvoudig weer uit doen als je het te warm hebt. Dit geldt ook voor panty’s. Heb je last van koude benen, kies een keer voor een mooie maillot of een dikke panty, zodat je fancy naar je werk of school kan gaan. Om je alvast op weg te helpen, heb ik een aantal mooie jurken gespot in de webshop van de Bijenkorf.

Draag jij wel eens jurkjes in de winter?

Volg mij via Facebook – Twitter  Instagram – Pinterest

Dit vind je misschien ook leuk

12 reacties

 • Reply
  Romy
  27/01/2017 at 5:13 am

  Wat een mooie jurkjes allemaal! Ik draag zelf bijna niets anders dan jurkjes, ook in de winter. Ik vind ze heerlijk om met een oversized vest te combineren!

 • Reply
  Darina
  27/01/2017 at 5:52 am

  Ik draag eigenlijk nooit jurkjes. Op een of andere manier voel ik me er niet prettig in, maar misschien moet ik het gewoon is proberen 🙂

 • Reply
  Jonna@burgertrutjesNL
  27/01/2017 at 6:25 am

  Ik ga steeds meer jurkjes dragen. Maar dan wel het liefst in een donkere kleur. ben niet heel erg van de lichte kleuren.

 • Reply
  Eveline Fleur
  27/01/2017 at 7:12 am

  Aaaah wat een leuke jurkjes! Ik draag zelf eigenlijk alleen maar jurkjes en rokjes (ik ben er dol op!). Ik heb maar 1 broek in mijn kast hangen, dus dan weet je het wel, haha. 😉

 • Reply
  Svenja
  27/01/2017 at 8:13 am

  Wat een hoop mooie exemplaren <3 Vooral de zwarte met stipjes vind ik te cute! Ik draag ook in de winter heel graag jurkjes, het staat vaak zo vrouwelijk en elegant!

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  27/01/2017 at 9:02 am

  Helemaal mee eens! 🙂

 • Reply
  Anna
  27/01/2017 at 10:21 am

  Super leuke jurkjes <3. Ik draag echt veel liever een jurk dan een broek! Vind het gewoon echt leuker staan. Liefde voor de jurk <3.

 • Reply
  Joyce rdt
  27/01/2017 at 11:52 am

  Jurkjes zijn mega comfi, maar ik vind zelf dat ik er de benen niet voor heb dus ik draag ze nooit (ook niet in de zomer haha). Liefs.x

 • Reply
  Eva
  27/01/2017 at 4:03 pm

  Ik vind jurkjes bij anderen zú leuk staan altijd, maar zelf draag ik het nooit. Ik heb wel een rokje dat ik soms draag 🙂

 • Reply
  Marsha
  27/01/2017 at 4:14 pm

  Ik ben echt gek op jurken, zelf in de winter draag ik ze. Lekkere dikke panty aan en gaan haha.

 • Reply
  alexa
  28/01/2017 at 6:13 pm

  Ik moet echt nnodig nieuwe jurkjes hebben!! En rokjes en shirtjes vind ik ook heel leuk maar draag het toch echt te weinig!

 • Reply
  Mira
  01/02/2017 at 1:52 pm

  Jaaa ik hou van jurkjes! Op stage kan ik ze helaas vanwege kledingvoorschriften niet aan maar in mijn vrije tijd draag ik ze met veel plezier!

 • Laat een reactie achter