Verras je vriend met een Calvin Klein overhemd (+winactie!)

Je kent het vast: het moment dat je vriend beseft dat het toch écht tijd is voor nieuwe kleren. Nou, ik heb een verrassing en het is iets leuks. Je kunt namelijk een Calvin Klein overhemd voor je vriend, man, partner of vader winnen. Hoe leuk is dat?

Online shoppen voor het mannelijk geslacht

Vrouwen shoppen vaak en veel, maar bij de meeste mannen is dat toch net even anders. De meeste mannen houden helemaal niet van winkelen en willen het liefst eens in de zoveel tijd naar de stad voor nieuwe kleding. Het klinkt logisch, toch werkt dat bij vrouwen niet zo. Zelf shop ik een groot deel van mijn kleding online. Simpelweg omdat het makkelijker is, je kunt het thuis passen en het is snel. Nu ik fulltime werk, zijn mijn weekenden meer dan kostbaar en heb ik écht geen zin om op zaterdag door de drukke stad te moeten en 20 minuten in de rij te staan om vervolgens te passen in een stinkend pashokje. Zoals je begrijpt ben ik heel blij met de uitvinding die online shoppen heet.unspecified

Als ik kijk naar mijn vriend zie ik dat hij een dagje shoppen op een drukke zaterdagmiddag ondertussen ook heeft verruild voor een méga online bestelling een keer in de zoveel tijd. Ideaal. Hij past op zijn gemak alle overhemden, truien en broeken. Hij is een grote fan van Calvin Klein overhemden. Past het overhemd van Calvin Klein in maat 39/40? Dan betekent dat alle overhemden van dat model passen. Hij haalt ze vaak niet eens meer uit de verpakking, omdat hij toch weet dat ze goed zitten. Als je het een man eenvoudiger kan maken met online shoppen, waarom zou je dat dan niet doen?

Een webshop die hij graag bezoekt is Hemdvoorhem. Dit is een webshop die een uitgebreid assortiment heeft in alle soorten hemden. Het is zelfs speciaal een webshop voor mannen. Zoals ik al zei is hij nogal te spreken over de fitted– en slim-fit overhemden van Calvin Klein. Aangezien hij voor zijn werk er netjes uit moet zien, zijn dit ideale nette overhemden.unspecified-2

WIN | Verras je vriend, vader of partner

Omdat het bijna Valentijnsdag is, heb ik ook nog iets leuks. Eén van mijn lezers mag een Calvin Klein overhemd uitzoeken in de webshop van Hemd voor Hem. Hoe leuk is dat? Wil je kans maken op eens overhemd? Laat dan in de reactie weten welke blouse van Calvin Klein jij het mooiste vindt.

Like mijn Facebook pagina én volg mij via Instagram en wie weet mag jij je vriend verrassen met een mooi overhemd.

Shopt jouw vriend ook graag online?

Volg mij via Facebook – Twitter  Instagram – Pinterest

*Dit artikel is door middel door een samenwerking tot stand gekomen

Dit vind je misschien ook leuk

28 reacties

 • Reply
  Darina
  07/02/2017 at 5:12 am

  Wat een leuke winactie! Ik vind dit overhemd:Calvin Klein Fitted overhemd (Cannes), licht blauw voor mijn man heel mooi!

 • Reply
  Eveline Fleur
  07/02/2017 at 6:41 am

  Wat een super leuke winactie! Mijn verloofde is dol op de slim-fit overhemden, zonder al te druk printje, haha. <3

 • Reply
  Evelyn
  07/02/2017 at 7:36 am

  Oehh i lov calvin. Ik zou mijn vriend wel blij willen maken met een wit overhemd ?

 • Reply
  Jamey
  07/02/2017 at 7:45 am

  wat gaaf! Ik gun mijn man dit zeker. Hij heeft net een nieuwe job en gaat over 3 weken beginnen en heeft dus weer een hele nieuwe dresscode. Overhemden heeft hij dus echt wel nodig nog haha!

 • Reply
  Anita te Gussinklo
  07/02/2017 at 8:39 am

  Mijn man heeft 2 overhemden ( een blauwe en een grijze) van Calvin Klein, ze zitten heerlijk en staan erg goed. Ik doe dus graag mee en dan zou de Calvin Klein Slim Fit overhemd (Bari), zwart wel heel leuk zijn om toe te voegen aan zijn collectie.
  Ik volg je oa op Bloglovin,Facebook & Instagram

 • Reply
  Anja
  07/02/2017 at 12:36 pm

  Wat een gave actie. Ik zou voor het Calvin Klein fitted overhemd Cannes donkergrijs gaan.

  • Reply
   Anja
   07/02/2017 at 12:36 pm

   Oh ja, ik volg je ook op instagram (bakra1979)

 • Reply
  Joyce rdt
  07/02/2017 at 3:06 pm

  Leuke winactie, helaas heb ik geen vriend om em voor te winnen :p. Liefs.x

 • Reply
  Anita H.
  07/02/2017 at 5:18 pm

  Ik ga voor klik op foto voor het “Fitted overhemd (Cannes), zwart”.

 • Reply
  Femke
  07/02/2017 at 5:21 pm

  Wauw, wat een mooie winactie! Ik doe graag mee voor mijn lieve vriend ?

 • Reply
  Maryon
  07/02/2017 at 6:28 pm

  Wat een leuke winactie! Ik doe graag mee! Mijn vriend draagt graag fitted overhemden maar heeft nog geen van Calvin Klein! Ik ben een nieuwe volgster en volg je via Instagram (@maryonlisa) en nu ook op facebook.

 • Reply
  Melissa B
  07/02/2017 at 10:09 pm

  Toen we op vakantie waren in Amerika hadden we calvin klein gekocht. En daar is hij helemaal gek op. Hij is licht roze en staat hem prachtig. Ik doe graag mee. Op Valentijnsdag ben ik 7 jaar samen met mijn man.

  Ik volg je op Facebook en Instagram Melissa Berndt en Melissaschrijft

 • Reply
  Marcia Kan
  07/02/2017 at 10:52 pm

  Ohhhh wat leuk! Mijn man moet voor zijn werk bijna dagelijks in pak. Overhemden zijn bijna niet aan te slepen! Hij is nog op zoek naar een wit exemplaar, ik denk dat hij het Fitted overhemd Cannes (wit) helemaal geweldig zou vinden!
  https://www.hemdvoorhem.nl/calvin-klein-fitted-overhemd-cannes-donker-wit
  Instagram: marcia1981k

 • Reply
  Sabine
  08/02/2017 at 1:58 pm

  Oooh dit wil ik heel graag winnen!! Lastig om n keuze te maken maaaaar ik denk dat de CK Fitted overhemd (Cannes) in het wit het beste in de smaak zal vallen….Ik likede je FB pagina al & ik volgde je al via Instagram :-)) Nu nog duimen!! Xxxx

 • Reply
  Marian B
  08/02/2017 at 3:20 pm

  Top! Calvin Klein Slim Fit overhemd (Bari), licht blauw lijkt me we wat voor manlief!

 • Reply
  Tamara TS
  09/02/2017 at 12:23 am

  Mijn man winkelt tegenwoordig inderdaad liever online en dan is hij eigenlijk ook gezelliger dan op een dagje shoppen in de stad. Hij draagt graag overhemden en ik denk dat dit nachtblauw hemd hem het mooiste zou staan: https://www.hemdvoorhem.nl/calvin-klein-slim-fit-overhemd-bari-nacht-blauw

  • Reply
   Tamara TS
   09/02/2017 at 12:24 am

   Oeps, te vroeg verzonden. Natuurlijk volg ik je ook op Instagram (@paramara1982) en FB (Tamara Mara Großmaul)

 • Reply
  Sharon de Ridder
  09/02/2017 at 1:46 pm

  Ik volg je op Facebook en Instagram! Mijn favoriete kleur is Sandstone (taupe), heel erg mooi!

 • Reply
  joycevdv
  09/02/2017 at 1:51 pm

  Gaaf! zie ik mijn vriend graag in
  ik ga voor de Fitted overhemd (Cannes), zwart!
  ik volg je op FB en insta

 • Reply
  Chantalle
  09/02/2017 at 2:32 pm

  Wauw wat een geweldige winactie! Ik doe super graag mee voor mn vriend. Dit vind ik de leukste: https://www.hemdvoorhem.nl/calvin-klein-fitted-overhemd-cannes-zwart. Ik volg je op alle social media kanalen!

 • Reply
  Sabrina
  10/02/2017 at 5:00 pm

  Mijn man is niet van het shoppen irl maar ook niet online… Ik doe t graag voor hem 🙂 Bv voor deze https://www.hemdvoorhem.nl/calvin-klein-fitted-overhemd-rome-blue-k30k300383-400
  Ik volg je overal

 • Reply
  Iris
  11/02/2017 at 9:23 am

  Wat een leuke actie ? In het kader van Valentijn zou ik vriendlief graag willen verrassen. Op de dag zelf werken wij allebei dus we vieren het een ander keertje onder genot van een lekker hapje en drankje. Ik denk dat ik vriendlief weg blij zal maken met de “Calvin Klein Slim Fit overhemd (Bari), wit”. Hy heeft pas een nieuwe kantoorbaan, dus leuke overhemden zijn meer dan welkom. Ennnn dan heeft hij gelijk iets leuks om aan te doen tijdens ons etentje ?? ik volg je op Facebook en instagram

 • Reply
  Petra
  11/02/2017 at 3:11 pm

  Wauw!!! Nou ik doe dolgraag mee. Mn manlief heeft niet één overhemd. Dus wat zou ik hem graag in zo’n prachtig overhemd van Calvin Klein zien. Ik heb al zoveel mooie gezien op de site.. ik ga echt zoooo hard duimen

 • Reply
  Jolijn
  12/02/2017 at 1:42 pm

  Super leuk! Ik maak graag kans (:

 • Reply
  Sohniet
  13/02/2017 at 6:38 am

  Calvin Klein wil hij wel dus nu doe ik mee en nog even geen kopen!

 • Reply
  Shirley
  13/02/2017 at 4:08 pm

  Oeh, leuke actie. Ik vind de Calvin Klein Fitted overhemd (Cannes), zwart erg mooi voor mijn vriend!

 • Reply
  Myrthe
  14/02/2017 at 12:39 pm

  Mooie winactie!
  Ik doe graag mee voor mijn stiefvader.
  Hij is momenteel erg aan het afvallen en ik vind dat dat beloond mag worden met een nieuw overhemd!
  Ik vind deze erg mooi: Calvin Klein Fitted overhemd (Rome), Blue.
  Ik ben benieuwd wat zijn favoriet is.
  Ik volg je op Bloglovin’ (meermyr) en daar heb ik dit bericht ook geloved.
  Ik heb helaas geen Facebook.

 • Reply
  Lieke van Veen
  15/02/2017 at 4:03 pm

  Heel erg leuk! Ik doe graag mee voor dit overhemd
  https://www.hemdvoorhem.nl/calvin-klein-slim-fit-overhemd-bari-licht-blauw
  Mijn vriend shopt meestal niet online, maar in de winkel samen met mij.

  Ik volg je via facebook (lieke van veen) en instagram (liekevv24)

 • Laat een reactie achter