Business | Nieuwe visitekaartjes voor mijn blog én freelance klussen

Het is ondertussen alweer een hele tijd geleden dat ik overgestapt ben op WordPress en een nieuwe lay-out online is gegaan. Toch had ik nog steeds geen nieuwe visitekaartjes laten ontwerpen. Zonde, want wat heb je nu aan visitekaartjes met een oud logo en zelf met een e-mail adres dat ik niet meer gebruik. Hoog tijd voor verandering. Kijk je mee naar mijn nieuwe kaartjes?

Zoals ik al vertelde heeft het iets langer geduurd voordat de nieuwe visitekaartjes er waren. De grootste reden was gebrek aan tijd. Ik had wel tijd om ze te bestellen, maar ik moest ze eerst nog ontwerpen. Aangezien ik wel enige ervaring heb met InDesign is dat niet zo’n probleem, maar meer de tijd en ook wat ik wilde. Wilde ik een visitekaartje voor alleen mijn blog en een visitekaartje voor mijn freelance opdrachten? Dat vond ik maar omslachtig, daarom dat ik gekozen heb om het te combineren met elkaar. Naast mijn fulltime baan, heb ik ook een eigen bedrijf waar mijn blog Diolifestyle.nl onderdeel van is. Ik werk regelmatig op freelance basis. Denk aan het beheer van social media, social media advertising, maar ook het schrijven van blogs of andere content voor andere bedrijven en soms simpele ontwerp klussen. Noem het maar op. Van alles wat, maar mijn focus ligt op mijn blog, social media, influencer en (online) content.IMG_5713IMG_6108 IMG_6109 

Ik heb de visitekaartjes vrij simpel gehouden. Op de voorkant heb ik gekozen voor een lichtgrijze achtergrond met mijn eigen logo en aan de achterkant ook voor dezelfde grijze achtergrond kleur gekozen met een roze bolletjes omheining, omdat ik het anders wel erg saai vond. Vervolgens heb ik mijn naam, functie en contactgegevens erop gezet. That’s it. Voor de afwerking heb ik gekozen voor een glans afwerking, zodat het er net wat chiquer uit ziet. Nu kan ik gaan shinen met mijn luxe visitekaartjes en als een malle nieuwe opdrachten binnen harken.

Wat vind je van mijn visitekaartjes?

Volg mij via Facebook – Twitter  Instagram – Pinterest

*Dit artikel is door middel door een samenwerking tot stand gekomen

Dit vind je misschien ook leuk

11 reacties

 • Reply
  Darina
  24/02/2017 at 7:09 am

  Mooie visitekaartjes! Ik heb laatst ook nieuwe besteld en de lay out ook simpel gehouden.

 • Reply
  Sarah
  24/02/2017 at 7:17 am

  Ziet er heel goed uit. Ik vind het altijd mooier wanneer visitekaartjes simpel en duidelijk worden gehouden. Top dus 🙂

 • Reply
  Kelly
  24/02/2017 at 8:13 am

  Wat een mooie kaartjes!

 • Reply
  Ayla
  24/02/2017 at 8:34 am

  Mooie kaartjes, vind het leuk dat je op de achterkant gewoon je simpele info hebt en geen bomvol kaartje. Waar heb je ze laten drukken? Ik moet ook nog nieuwe kaartjes maken, maar ik heb hetzelfde als jij had: het komt er steeds niet van! Nu ben ik ook bijna nooit in de situatie dat ik een kaartje moet afgeven, maar toch!

  • Reply
   admindiolifestyle
   25/02/2017 at 8:43 pm

   Hi Ayla, ik heb ze laten drukken bij Drukbedrijf.nl (staat ook vermeld met een linkje in het artikel). (: Mocht je nog vragen hebben, hoor ik het graag!

 • Reply
  Benthe
  24/02/2017 at 9:12 am

  Heel mooi ?!! Daar kan niemand vast nee tegen zeggen.

 • Reply
  Jamey
  24/02/2017 at 9:25 am

  Mooi hoor! Past super bij jouw stijl!

 • Reply
  chucky1012
  24/02/2017 at 9:39 am

  Mooi ontwerp!

 • Reply
  Manon
  24/02/2017 at 7:10 pm

  Ik vind de visite kaartjes er echt heel erg mooi uitzien

 • Reply
  Roos
  26/02/2017 at 3:28 pm

  Mooie kaartjes zijn het geworden! Succes met je bedrijf 🙂

 • Reply
  Amanda
  28/02/2017 at 5:52 pm

  Wat zijn ze mooi!

 • Laat een reactie achter