TRAVEL | Kaboom hotel in Maastricht

Vorige week sliep ik een nachtje in het Kaboom hotel in Maastricht. Een redelijk nieuw hotel gelegen tegenover het centraal station van Maastricht. Een ideale plek. Ik heb erg genoten van mijn bezoek aan dit hotel en uiteraard van het mooie Maastricht. Nieuwsgierig hoe het hotel er uit ziet? Kijk dan snel verder!

Wijck

Het hotel ligt in de wijk Wijck. Vanaf het station loop je via deze wijk over de oude brug over de maas naar de stad. Ik vind het een hele leuke wijk: je vindt er talloze hippe koffiebarretjes en andere authentieke winkels. Vooral in de zijstraatjes vind je veel toffe conceptstore achtige winkeltjes en dat vind ik maar al te leuk!2017-02-16 15.22.34Het Kaboom Hotel

De ligging van het hotel is ideaal. Tegenover het station en binnen vijf minuten sta je midden in het centrum van Maastricht. Rond het hotel vind je diverse leuke (koffie)tentjes zoals Café Zondag, de Douwe Egberts koffiewinkel, Coffeelovers, Sap Maastricht, Wijcker Cabinet etc. Later deze week deel ik mijn favorieten hotspots. Dat zijn er een heleboel.

Het hotel is modern ingericht en daar houd ik wel van. Bij binnenkomst zie je eerst aan beide kanten een grote groene muur vol met planten. Tof! Ik ben dol op planten. Vervolgens een ruime receptie. Nadat ik ingecheckt had, ging ik naar mijn hotelkamer. Ik was heel nieuwsgierig hoe die eruit zou zien.. Eenmaal op de hotelkamer werd ik verwelkomd met heel veel licht. De kamer bevond zich op een hoek, waardoor er veel ramen zaten. Heel fijn! Qua inrichting was het heel modern met mooi wit/blauw behang dat ook op het plafond zat. Daarnaast stond er een bureautje, had de kamer brede vensterbanken (love it), een open kledingkast en een fijne badkamer met een mooie regendouche. Alles wat je nodig hebt als een weekendje naar Maastricht komt. Ik vond het een heerlijke ruime kamer en de bedden waren erg fijn. Ook belangrijk, want dat kun je uitgerust beginnen aan een nieuwe dag. 2017-02-16 15.29.43 2017-02-16 15.31.29 2017-02-16 15.32.32 2017-02-16 15.44.52 2017-02-16 15.44.58

Hallo dakterras

Het hotel heeft ook een eigen dakterras waar je heerlijk kunt vertoeven. Helaas was het nog een beetje koud om buiten te zitten, maar uiteraard heb ik mooie foto’s gemaakt. Ik vind het altijd een groot pluspunt als een hotel een binnenplaats of iets dergelijks heeft. Zeker als de kamers geen eigen balkon hebben. Er stonden aardig wat planten en overal hingen stringlights, zodat het er gezellig uit zag.

Ontbijt

Nadat ik heerlijk geslapen had, was het tijd voor een ontbijt. Bij het naast gelegen restaurant Dadawan vond het ontbijt plaats. Het was uitgebreid en voor ieder wat wils. Ik ben altijd een grote fan van hotel ontbijtjes. Na het heerlijke ontbijt was het tijd om weer op pad te gaan met mijn camera en allerlei toffe hotspots te bekijken en mooie foto’s te maken.2017-02-16 16.12.55 2017-02-16 16.13.01 2017-02-16 16.13.50  2017-02-16 19.10.34Ik heb genoten van mijn verblijf in het mooie Kaboom hotel én in het mooie Maastricht. Wat een heerlijke stad. Op zoek naar een leuke citytrip in Nederland? Ga een keer naar Maastricht en slaap in het Kaboom Hotel. Een aanrader.

Ben je al eens in Maastricht geweest?

Volg mij op BloglovinInstagramFacebookTwitter en Pinterest

*Dit artikel is door middel door een samenwerking tot stand gekomen.

Dit vind je misschien ook leuk

4 reacties

 • Reply
  Darina
  26/02/2017 at 11:01 am

  Maastricht is zo’n leuke stad! Hoop er van de zomer weer eens naar toe te gaan!

 • Reply
  esmee
  27/02/2017 at 9:03 am

  Fijn dat je het zo leuk hebt gehad! Wat ziet dat dakterras er, zeker ‘s avonds, onwijs gezellig uit!

 • Reply
  Neelke
  27/02/2017 at 10:58 am

  Wat een toffe kamer <3 het ziet er echt heerlijk uit om een keertje te blijven slapen in Maastricht.

 • Reply
  Jonna@burgertrutjesNL
  05/03/2017 at 7:58 am

  Ahw, wat een sfeervol en bijzonder hotel. Goede tip!

 • Laat een reactie achter