Thermen Bussloo | Mindfulnes massage, uitgebreid lunchen én de sauna

Een paar weken geleden trok ik op een witte zondag samen met mijn vriend erop uit voor een bezoekje aan Thermen Bussloo. Het had die nacht hard gesneeuwd, dus we werden wakker in een prachtige witte wereld. Na het ontbijt vertrokken we bepakt en bezakt richting het oosten voor een heerlijk dagje. Ondertussen genoot ik vooral van alle mooie besneeuwde bomen. Dat heeft tocht iets magisch. Nieuwsgierig naar mijn dagje bij de Thermen Bussloo? Kijk dan snel verder!

Zen

Een tijdje terug ben ik ook al een keertje naar Thermen Bussloo geweest, maar dat was op badkleding dag. Deze keer stond er een heerlijke Mindfulness massage op de planning. Aangezien dat mij wel lekker leek, koos ik voor deze uitgebreide massage die bijna een uur duurde. Ik vond het een fijne massage en was na een uur helemaal zen. Zo zen dat weer even moest ‘landen’. Gelukkig zijn er genoeg plekken, zoals bijvoorbeeld een van de rustruimtes waar je even tot rust kunt komen en bij kan komen van de massage. IMG_5640-1
Uitgebreid lunchen

Na de heerlijke massage hadden we een beetje trek gekregen en gingen we lunchen in het restaurant. Het was een buffet, maar het was heel uitgebreid. Aan alles was gedacht. Daar kunnen de buitenlandse hotels nog wat van leren. Ik genoot van de heerlijke smooties, vers gebakken brood en een heel uitgebreide keuze aan beleg mogelijkheden. Stiekem ben ik dol op heerlijk eten. Na een fijne lunch brachten we een bezoek aan diverse sauna’s. Toch moet ik zeggen dat ik het een beetje gek of ongemakkelijk vond om in mijn naakie rond te lopen. Ik denk niet dat ik dat nog een keer zal doen. Ik ga wel weer op een badkleding-dag.

Processed with VSCO with q5 preset

Thermen Bussloo ligt op een prachtige locatie, maar nu er sneeuw lag, zag het er allemaal nog mooier uit. En tja, dat betekent maar een ding: outfit foto’s maken. Nieuwsgierig naar de foto’s? Bekijk ze hier.

Ik heb genoten van mijn bezoek aan Thermen Bussloo en zat helemaal ontspannen in de auto terug naar huis. Een geslaagde zondag!

Ben je als een naar Thermen Bussloo geweest?

Volg mij op BloglovinInstagramFacebookTwitter en Pinterest

*Dit artikel is tot stand gekomen door middel van een samenwerking

Dit vind je misschien ook leuk

6 reacties

 • Reply
  Dylaan
  27/02/2017 at 4:32 pm

  Looks so peaceful!

  xx

  http://www.dylanasuarez.com

 • Reply
  Darina
  27/02/2017 at 5:40 pm

  Wat heerlijk allemaal!

 • Reply
  Laura
  27/02/2017 at 6:51 pm

  Ah wat leuk! Ik ga morgen en gelijk overnachten. Klinkt al heel goed in ieder geval! X

 • Reply
  Benthe
  27/02/2017 at 7:30 pm

  Het klinkt echt heerlijk, maar zelf zou ik ook moeite hebben met die naaktheid. Ik heb het om die reden ook nog nooit gedaan. Maar de foto’s zien er inderdaad prachtig uit!

 • Reply
  Esmee
  28/02/2017 at 3:20 pm

  Wat ziet dat er prachtig uit met de sneeuw! Klinkt alsof je het heerlijk hebt gehad. Ik ga eigenlijk nooit nawar de sauna, met als reden de naaktheid. Niet dat ik me persé schaam voor mijn lichaam of nerveus wordt van dat van anderen, maar het voelt gewoon een beetje vreemd om zo naakt en public rond te dartelen haha.

 • Reply
  Kim
  01/03/2017 at 6:48 am

  Heerlijk dat je hier geweest bent. Ik ben echt verzot op de sauna. Het is zo ontspannend. Fijn dat je er zo van hebt genoten!

 • Laat een reactie achter