Outfit of the day | Glitter top, Tule rok

Een paar weken geleden bracht ik een bezoek aan de Wagenwerkplaats in Amersfoort. Wat een ontzettend toffe hotspot is dat toch. Het is een prachtige industriΓ«le locatie en hierdoor een ideale plek om outfit foto’s te maken. Ondanks dat het ijs- en ijskoud was, probeerde ik het een beetje te verbergen, want ja, outfit foto’s maak je zonder je jas.. πŸ˜‰ Nieuwsgierig? Kijk snel verder!

Glitter top & Tule rok

Ik draag mijn favoriete glitter top die ik shopte tijdens mijn bezoek aan Londen afgelopen jaar. Deze heb ik gecombineerd met mijn tule rok en mijn polka dots panty. Stiekem moet ik zeggen dat ik de outfit erg leuk vind. Ik geef toe dat ik dit niet elke dag zou dragen, want als ik snel een outfit moet aantrekken is een broek nu eenmaal veel makkelijker. Toch ben ik altijd blij als ik moeite heb gestoken in mijn outfit, omdat het nu eenmaal erg leuk vind om outfits te combineren en er leuk uit zie.

Jasje: Costes – Top: Costes – Rok: Vero Moda – Panty: Ponte – Schoenen: O’Moda

Ooh boy, wat houd ik toch van deze fantastische locatie. Daarnaast ben ik dolΒ op mooie oude fabrieken die in tact zijn gebleven en nu een nieuwe bestemming hebben gekregen. Mocht je hier ook van houden, danΒ moet je op citytrip naar Manchester. Dit is een oude fabrieksstad.

Ik heb de outfit gecombineerd met mijn lakleren boots van O’Moda en draag mijn roze glitter sokken.Β Een beetje kinky, maar ik vind het juist leuk om een beetje mee te gaan met de mode en af en toe een iets anders te doen met mijn outfit.

De laatste tijd heb ik nogal last van outfit foto’s struggles. Ik vind het steeds vaker ongemakkelijker om outfit foto’s te maken. Ik heb het gevoel dat ik hier een beetje te oud voor ben geworden. Geen idee waar dat gevoel vandaan komt. Extra fijn dat ik nu wΓ©l tevreden met zoveel de locatie als de outfit.

Wat vind je van mijn outfit?

Volg mij opΒ Bloglovin,Β Instagram,Β Facebook,Β TwitterΒ enΒ Pinterest

Dit vind je misschien ook leuk

17 reacties

 • Reply
  Joyce - LemonyLifeNL
  03/03/2017 at 8:15 am

  Leuke outfit! Al vind ik het wel een beetje donker allemaal.

 • Reply
  Melle
  03/03/2017 at 8:30 am

  YAY LEUK! Vooral de glittertop, oooo LOVE IT! πŸ™‚

 • Reply
  Darina
  03/03/2017 at 8:41 am

  Leuke outfit en locatie om foto’s te maken!

 • Reply
  Benthe
  03/03/2017 at 10:58 am

  Die panty is heeeeel gaaf ?! En altijd hoera voor glitters ??

 • Reply
  Jessica J.
  03/03/2017 at 11:58 am

  Leuke outfit, hoor! Alleen die roze sokken zou ik er niet zo snel onder dragen. Ik hou echt van die industriΓ«le sfeer op dat soort locaties. Zulke omgebouwde hangars en fabriekshallen; heerlijk!

 • Reply
  Anna
  03/03/2017 at 12:01 pm

  Super toffe fotolocatie <3. En wat een leuke outfit! Ik vind je schoenen ook echt heel mooi!

 • Reply
  Neelke
  03/03/2017 at 2:18 pm

  Hahahaha te oud voor outfitfoto’s. Je bent nergens te oud voor, je bent zo jong als je je voelt. Ik vind het super leuk om je outfit posts te bekijken, dus ga vooral zo door!! Btw love die panty <3

 • Reply
  Neelke
  03/03/2017 at 2:20 pm

  Ok, ik heb even stiekem gespiekt hoe oud je nou echt bent (ik gokte op zo’n 25), en dat vind deze oma helemaal te schattig.

  • Reply
   admindiolifestyle
   04/03/2017 at 8:15 am

   Haha, bedankt voor je reactie. Ik moest erg lachten. Haha, klopt ik ben (pas) 25. Fijn weekend!

 • Reply
  Dineke
  03/03/2017 at 2:26 pm

  Jaa, glitters! Zo’n leuke outfit!

 • Reply
  Manon
  03/03/2017 at 6:56 pm

  Oh ik vind het echt heel leuk bij je staan!

 • Reply
  chucky1012
  04/03/2017 at 6:23 am

  Mooie outfit en prachtige foto’s!

 • Reply
  Marleen
  04/03/2017 at 5:37 pm

  Hele leuke outfit! Ik vind je top echt gaaf! De locatie doet me trouwens wat denken aan het Westergasterrein in Amsterdam haha!

 • Reply
  Laura
  05/03/2017 at 1:29 pm

  Best een stoere maar toch feestelijke outfit, heel mooi!

 • Reply
  Lana
  07/03/2017 at 12:00 pm

  Yay voor roze glitter sokjes :)! De rest van je outfit vind ik ook super, net als de locatie. Love it!

 • Reply
  Nathalie Van Hauwe
  07/03/2017 at 4:22 pm

  Ik vind je panty echt heel erg leuk, maakt de hele outfit af!

 • Reply
  Jonna@burgertrutjesNL
  07/03/2017 at 4:59 pm

  DIe rok wil ik hebben! Wat een stoere maar toch stijlvolle outfit! <3

 • Laat een reactie achter