Shop de look | Kledingstijl die zo wisselend is als de kleur van een kameleon

Vorig weekend hebben we al kort mogen proeven van het heerlijke zomerse weer. De zon kan voor mij niet snel genoeg komen. Dat in combinatie met de geur van zonnebrand, een leuk tijdschrift en een lekkere Radler is een ultiem geluksmomentje. Tijd om je garderobe ook zomer klaar te maken. Kijk je mee?

Mijn kledingstijl is zo wisselend als de kleur van een kameleon. De ene keer kies ik voor een ripped jeans met een witte blouse en hakken, de andere zie je mij in strak jurkje met een tuttig fluffy jasje en weer een andere keer met een jasje, t-shirt en sneakers. Heerlijk vind ik dat. Mijn stijl is breed; ik vind veel stijlen leuk. Hierdoor is het iedere keer weer een verassing hoe ik op kantoor verschijn. 

#officelook

Sinds mijn overstap naar het online marketingbureau waar ik nu werk, is mijn kledingstijl daar ook op aangepast. Mijn vorige werk als PR consultant was formeler. Ik droeg meestal een nette, zakelijke outfit. Héél af en toe maakte ik een gekke sprong en droeg ik een sterretjes panty, maar verder was het vooral heel braaf. Nu is dat wel anders. Mijn vriend is ondertussen wel gewend dat ik zo nu en dan een ‘gekke’ outfit draag. Niet persé gek, maar anders. Een mooi voorbeeld is mijn velvet colbert jasje. Bij mijn huidige baan draag ik eigenlijk áltijd datgene waar ik die dag zin in heb. Het is een hip en jong bedrijf in hartje Amsterdam, dus zij kijken niet op als ik met mijn luipaard jas aan kon zetten. Yesss! Of een net jurkje met daaronder sneakers.

New season, new collections

Tja, bij een nieuw seizoen horen eigelijk ook nieuwe kleren. Doordat mijn kledingstijl zo wisselt, kan het zo zijn dat ik een kledingstuk een halfjaar lang mooi vind en daar oerlelijk. Dan verdwijnt die in mijn méga kledingkast. Zonde. En ik ken mijzelf. Als ik een item niet meer mooi vind, ga ik hoogstwaarschijnlijk nooit meer dragen, en dat terwijl ik misschien één of twee keer heb gedragen. Laatst kwam ik op het idee om een kledingavond met vriendinnen te organiseren en kleding te ruilen. Ik kreeg meteen zo’n Carnaval gevoel. Als raséchte Limburger weet ik als geen ander hoe het is om je te verkleden. Ik heb een grote bak vol met verkleedkleding. Het grote deel is wel verkleedingkleding voor dames. Jammer genoeg verleer je het Carnaval wel een beetje als je boven de grote rivieren woont. En aangezien ik al ruim zeven jaar niet meer in Limburg woon, vier ik ook bijna geen Carnaval meer. Gelukkig vieren we hier wel Halloween en kan ik mij alsnog verkleden. Ik vond het aanbod van verkleedkleding voor kinderen altijd zó schattig. Zeker toen ik nog op het kinderdagverblijf werkte en al die kinderen de leukste pakjes aantrokken.

Welke outfit vind je het mooist?

Volg mij op BloglovinInstagramFacebookTwitter en Pinterest

*Dit artikel is tot stand gekomen door middel van een samenwerking

Dit vind je misschien ook leuk

6 reacties

 • Reply
  Laura
  14/04/2017 at 11:20 am

  Wat een mooie pumps op de eerste afbeelding!

 • Reply
  Darina
  14/04/2017 at 11:22 am

  De eerste outfit is helemaal mijn stijl! Vooral de jas is prachtig!

 • Reply
  Naomi
  14/04/2017 at 1:14 pm

  Onwijs leuk! Het is sportief en toch girly.

 • Reply
  Eva
  14/04/2017 at 1:57 pm

  Ik herken het inderdaad, ik kan ook van het ene op het andere moment iets heel mooi of juist enorm lelijk vinden, haha! Maar een wisselende kledingstijl is alleen maar leuk, lijkt me 🙂 Okay, behalve voor je portemonnee, maar het is wél leuk om af te wisselen.

 • Reply
  Manon
  14/04/2017 at 3:43 pm

  I’m perfectly abnormal, haha omg! Zulke shirtjes vind ik zo leuk he

 • Reply
  Iep
  15/04/2017 at 9:20 am

  Oooh, wat een super fijne sets. De tweede set is mijn favoriet. Classy én sportief!
  En het shirtje ” I’m perfectly abnormal ” vind ik ook écht heel erg leuk. Ben dol op
  dat soort shirtjes!

  Liefs Iep

 • Laat een reactie achter