#shopdelook | Ray Ban Erika Velvet Asian

Een nieuw seizoen, een nieuwe zonnebril. Op een of andere mysterieuze wijze kan ik mijn zonnebrillen niet vinden. Ik denk dat ik ze té goed heb opgeruimd (daar ben ik namelijk erg goed in) of ik ben ze kwijt geraakt met verhuizen. Tijdens mijn bezoek aan Portugal in februari van dit jaar, merkte ik dat het toch wel erg handig is zo’n zonnebril. Tijd voor een nieuwe en die vond ik: een mooie roze/paars kleurige Ray Ban: de Ray Ban Erika Velvet Asian 

#shopdelook

Vroeger droeg ik nooit zonnebrillen, omdat ik hoofdpijn van kreeg. Ondertussen heb ik gemerkt dat een zonnebril niet alleen je ogen beschermt tegen de zon, het is ook nog eens een mooi fashion item. Draag je een dag geen make-up of heb je wallen tot aan je knieën? Geen probleem. Zet je zonnebril op en je ziet er in één klap fabuleus uit. Ik shopte deze zonnebril trouwens bij SmartBuyGlasses.

Ray Ban Erika Velvet Asian

Het is de eerste keer dat ik een Ray Ban heb, de Ray Ban Erika Velvet Asian wel te verstaan. Hierdoor droeg ik voornamelijk goedkope zonnebrillen of van andere merken. Zo had ik vroeger een bril van Bikkembergs die ik een hele tijd heb gedragen. Nu ik wat ouder en wat volwassener ben (haha…), stel ik kwaliteit steeds vaker boven kwantiteit. Sommige dingen gaan nu eenmaal langer mee, dan wanneer je een goedkope zonnebril bij de H&M koopt. Dus als je ook het voorjaar fabuleus wilt beginnen, ze verkopen genoeg designer zonnebrillen zodat jij er ook goed bij loopt deze zomer. Ik kan niet wachten, laat de zomer maar komen! De komende tijd ga ik shinen met mijn nieuwe zonnebril en genieten van het weer.

Wat vind je van mijn nieuwe zonnebril?

Volg mij op BloglovinInstagramFacebookTwitter en Pinterest

*Dit artikel is tot stand gekomen door middel van een samenwerking

Dit vind je misschien ook leuk

7 reacties

 • Reply
  Laura
  22/04/2017 at 7:34 am

  De Rayban Erika staat al een jaar op mijn wishlist!! Wil em zo graag. Ik zie alleen vooral foto’s van het hoesje haha.

  • Reply
   admindiolifestyle
   22/04/2017 at 1:01 pm

   Aaai, ik zie dat ik de close-up foto vergeten was. Hij zit er nu tussen. (:

 • Reply
  Eva
  22/04/2017 at 8:10 am

  Dat is inderdaad een superleuke zonnebril!

 • Reply
  Benthe
  22/04/2017 at 9:35 am

  Wat een mooie exemplaar! En wat leuk om te lezen, ik heb hetzelfde dat ik liever wat minder koop, maar wel wat duurder. Ben heel benieuwd hoe hij je staat ?. Bring in the sunshine!

 • Reply
  Darina
  22/04/2017 at 1:22 pm

  Een hele mooie zonnebril! Laat de zomer maar komen!

 • Reply
  Laura Hélène
  22/04/2017 at 1:23 pm

  Love ray-ban zonnebrillen! De round metal-versie of de wayfarer round staat sinds dit jaar op mijn wishlist, Ik had die inderdaad ook al gespot op de webshop van smartbuyglasses!

 • Reply
  Rowan
  22/04/2017 at 5:33 pm

  Wat een super mooie zonnebril!

 • Laat een reactie achter