#inspiration | Secrid wallet & Pandora oorbellen

Een aantal weken geleden plaatste ik voor het eerst een bestelling bij Brandfield. Een webshop waar ik wel eens van gehoord heb, maar nog nooit iets gekocht had. Hoogtijd om daar verandering in te brengen. Ik shopte een Secrid portemonnee (eeeuh Secrid, wat? Ik leg het zo uit) en mooie oorbellen van Pandora. Kijk je mee naar mijn nieuwe items? 

Die portemonnee is bijna zo groot als een tas

Altijd al ben ik een grote fan geweest van portemonnees. Niet dat daar nu zoveel geld in zat, maar hij zat vol met cadeaubonnen, klantenkaarten en andere zooi. Sinds een aantal jaar pin ik alles, want noem mij één goede reden om eerst geld uit de muur te trekken, om het vervolgens uit te geven en bedrijven brengen het weer naar de bank. Onlogisch. Daarnaast kun je het alleen maar verliezen. Ik heb vrijwel nooit geld op zak; ook niet op vakantie want in elke gerenommeerde stad kun je pinnen. Ook in Londen waar je ponden hebt. Iedere keer als ik naar een land ga waar ze een andere munteenheid hebben, pin ik ook alles en dat is ideaal. 


Een nieuw tijdperk

Veel winkels werken met een digitaal systeem, waardoor je geen klantenkaarten meer hoeft mee te sjouwen. Ideaal. Sinds mijn vriend in het bezit is van een Secrid ben ik ook fan. Klein, fijn en compact. Je kunt er vijf tot acht pasjes in duwen. Ik heb mijn twee bankpassen, mijn NS business card, rijbewijs en zorgverzekering pasje erin zitten. Meer dan genoeg. Het staat ook wat chiquer om zo’n portemonnee te gebruiken, dan zo’n hele grote. Die tijd hebben we gehad.

Shine like a star

Naast mijn Secrid heb ik ook een prachtig paar oorbellen van Pandora aangeschaft. Het zijn dubbele oorbellen wat betekent dat je eerst het knopje in doet en vervolgens aan de achterkant het kwart rondje toevoegt en vast zet. Ik zag deze oorbellen al ergens op Instagram voorbij komen. Ik vond ze zo gaaf dat ik ze ook wilde hebben. Ondertussen heb ik ze al verschillende keren gedragen en ik ben een grote fan.

Over een klein maandje is het Moederdag. Tijd om na te denken wat je dit jaar cadeau gaat geven. Inspiratie nodig? Neem eens een kijkje bij de Moederdag cadeau’s!

Wat vind je van mijn nieuwe items?

Volg mij op BloglovinInstagramFacebookTwitter en Pinterest

*Dit artikel is tot stand gekomen door middel van een samenwerking

Dit vind je misschien ook leuk

7 reacties

 • Reply
  Karlien - Polished Cats
  24/04/2017 at 7:06 pm

  oooeh die oorbellen zijn zo mooi

  liefs
  Karlien

 • Reply
  Kim
  24/04/2017 at 7:46 pm

  Wat een mooie oorbellen!

 • Reply
  Darina
  25/04/2017 at 4:27 am

  De Secrid lijkt me heel handig! En de oorbellen zijn heel mooi.

 • Reply
  Laura
  25/04/2017 at 6:49 am

  Heel mooi!! Die oorbellen, wauw!!

 • Reply
  Joyce - Lemonylifenl
  25/04/2017 at 7:50 am

  Wat een mooie portemonnee! Ik loop inderdaad nog met zo’n huge ding rond en die is ook wel aan vervanging toe haha.

 • Reply
  Jana
  26/04/2017 at 11:32 am

  Ik ben helemaal zot van die oorbellen! Super mooi 🙂

 • Reply
  Rowan
  26/04/2017 at 5:23 pm

  De pandora oorbelletjes vind ik echt prachtig!

 • Laat een reactie achter