Shopperdeshop | ModeMusthaves Favorites

Vorige week zaterdag was het ein-de-lijk zover! Sinds november ben ik al aan het aftellen voor mijn interrail reis door Oost-Europa. Een interrail reis stond heel hoog op mijn reis wishlist en dit jaar moest ik het wel doen, want tot en met je 25ste val je onder een bepaalde kortingsrange waardoor het een stuk goedkoper is. Klinkt trouwens best oud: dit jaar word ik al 26. Jeetje. Maar goed reden te meer om ervoor te zorgen dat ik dit jaar eindelijk een interrail reis ging maken. Als je op vakantie gaat, horen daar uiteraard nieuwe kleren bij. Tijdens mijn zoektocht kwam ik een aantal fantastische items tegen bij ModeMusthaves. Kijk je mee naar mijn favorites? 

Shopperdeshop

Eigenlijk heb ik kleding zat, maar op een of andere manier is het toch altijd erg leuk om iets nieuws te kopen om toe te voegen aan je collectie. Ik heb een hele verzameling aan zomerkleding; van die ieniemienie broekjes en topjes, maar die draag je vervolgens één keer per jaar omdat het in Nederland hooguit een paar dagen per jaar zó warm is dat je het kunt dragen. En daarnaast kun je al die korte dingen niet dragen naar kantoor. Natuurlijk ga ik wel op vakantie, maar meestal kies ik niet voor een strandvakantie waar het 35 graden of meer is. Ik ben meer van de citytrips. Toch wilde ik graag een paar nieuwe items shoppen. Boho shortBraletteDoorzichtige bloemen topBlauwe sterretjes blouseZilveren rokjeOversized demin jacket – Polka dots topSterretjes jurkOranje sjaaltjeSummer vibes

Zo’n loszittend boho broekje, een kanten bracelette en een kanten top zijn heerlijk voor als het lekker weer is. Na mijn vakantie ga ik weer eens grondig door mijn kledingkasten heen om te kijken wat ik niet meer draag. Ik moet een beetje gaan opruimen, anders gaat het nooit passen en daarnaast kleding die ik toch niet meer draag kan ik maar beter opruimen. De mooie items die nieuw zijn of zo goed als nieuw zal ik verkopen via Marktplaats. Ik heb er nu ook al een aantal items op staan, die kun je hier bekijken.

Tijdens mijn interrail reis ben ik maar één keer aan het strand – in Rijeka in Kroatie. Verder gaan we alleen maar naar allerlei steden. Ik ben heel erg benieuwd hoe het gaat bevallen om zo lang in de trein te moeten te zitten en met een backpack te moeten zeulen. We gaan het meemaken, maar het komt vast goed!

Welke items vind jij het mooist?

Volg mij op BloglovinInstagramFacebookTwitter en Pinterest

Dit vind je misschien ook leuk

3 reacties

 • Reply
  Daphne
  05/06/2017 at 7:33 am

  Vooral die sterretjesjurk en bralette vind ik onwijs mooi!

 • Reply
  Rebecca
  11/06/2017 at 7:41 pm

  Er zitten zulke leuke items tussen!

 • Reply
  julia
  26/06/2017 at 2:43 pm

  Onwijs toevallig, ik heb bijna alles hetzelfde aangeschaft van Modemusthaves. Een aantal dingen staan nog op de secret sale pagina!

 • Laat een reactie achter