Office look – I close deals on high heels

Het is je vast niet ontgaan dat de sale begonnen is. Zelf kan ik mij altijd maar moeilijk bedwingen tijdens de sale periode. Uiteraard heb ik niets nodig, maar al die kleding ziet zo leuk uit en tja het is ook leuk om jezelf af en toe te trakteren op een paar mooie items, zodat je weer kan shinen op je werk. Zeg nu zelf, het voelt veel beter als je kleding draagt waar je je én goed in voelt én ook nog eens fashion-a-ble uitzien. Een paar mooie hakken mag daar niet aan ontbreken. 

Het past niet meer

Vrouwen en kleding: wat moet ik daar nog aan toevoegen? Ik heb door de jaren heen veel kleding ‘verzameld’. Zoveel dat het nu niet meer past in mijn huis. Een groot deel ligt in kratten in de kelder. Mijn kledingkast is niet groot, maar ook niet heel klein. Toch is er geen plek voor 34 spijkerbroeken, 29 rokjes, 27 jasjes en talloze blousjes, topjes en truitjes. Oeps. Tot een jaar geleden kocht ik regelmatig kledingstukken bij de H&M, Mango, Bershka en noem het maar op. Alleen daar ben ik van afgestapt. Omdat ik en nettere en dus zakelijkere kleding wil dragen, maar ook omdat het vaak na twee keer was lelijk wordt en dan draag ik het niet meer. Ik ken mijzelf ondertussen. De laatste reden is dat ik de kans wil verkleinen dat iemand anders precies dezelfde blouse draagt op het werk. Ik heb dit een keer gehad en ik vond het méga gênant. 


 

I close deals on high heels

Een paar mooie hakken mogen niet ontbreken in je schoenenkast. Sinds ik werk draag ik veel vaker high heels dan voorheen, zeker tijdens belangrijke dagen is het extra leuk om mooie hakken te dragen. In de webshop van Manfield kwam ik deze toffe eyecathers tegen. Ik draag vooral pumps en ik heb één paar paar sandalen met hak, maar deze zijn toch wel echt súper gaaf. En ze lopen ook nog eens lekker. Win-win.

Wat vind je van mijn outfit?

Volg mij op BloglovinInstagramFacebookTwitter en Pinterest

*Dit artikel is tot stand gekomen door middel van een samenwerking

Dit vind je misschien ook leuk

5 reacties

 • Reply
  Jessica J.
  06/07/2017 at 7:50 am

  Bijzondere schoenen! Jammer genoeg zijn mijn vriend en ik even groot en draag ik daarom liever geen hakken.

 • Reply
  Donna
  06/07/2017 at 8:30 am

  Super mooie outfit! Het ziet er ook heel professioneel uit. Oh ja, als iemand hetzelfde aanheeft is dat toch altijd stom he.

 • Reply
  Manon
  06/07/2017 at 9:00 am

  Staat je heel erg goed!

 • Reply
  Esmee
  07/07/2017 at 5:23 am

  Gewaagd die schoenen! Wel heel erg mooi en je kan de look erg goed hebben. Superhip ook die oranje broek er bij!

 • Reply
  Romy
  22/07/2017 at 7:13 am

  Wauw, wat een onwijs mooie hakken! Zomers en netjes tegelijk! Wat een mooie outfit ook! Ik vind die oranje broek heel gaaf.

 • Laat een reactie achter