Sale Favorites van de Bijenkorf

Het is je vast niet ontgaan: de sale is begonnen. En als er iets is waar ik stiekem toch altijd wel naar uitkijk, is het de sale. Het klinkt materialistisch en dat is het misschien ook wel, maar ik word blij van een leuke outfit waar ik mij comfortabel in voel. Niet dat ik een of andere fashion queen ben, helemaal niet, maar ik vind het fijn om outfits te dragen die ik mooi vind. Tijd om mijn Sale Favorites van de Bijenkorf te delen.

Stylecameleon

Bij elke levensfase hoort andere kleding. Toen ik nog student was, droeg ik hele andere kleren dan nu. Dit heeft er niet alleen mee te maken dat ik ouder en dus volwassener ben geworden, maar het heeft ook deels te maken met mijn werk. Hierdoor werkte ik bij een bedrijf waar pas recent de spijkerbroek geïntroduceerd was. Daarvoor mocht je daar geen jeans dragen. De ‘kleding cultuur’ was daar een stuk netter en zakelijker dan ik gewend was. Bij mijn huidige baan, een jong online marketing bureau is niets te gek. Ons kantoor ligt in hartje Amsterdam. Je kleedt je naar de gelegenheid; heb je een afspraak bij een traditionele klant, dan trek je iets netters aan. Verder is het lekker los en dat bevalt wel. 

Bomber jacketPumpsGroene kanten jurkGele jurkWitte blouse met borduurselGestreept shortGestreepte blouse


Ananas t-shirtChoker met gouden hangersZwarte blouse met polka dotsKoperkleurige tasZwart gestreepte topKetting met kwastjesGroene gestreepte top

Sale Favorites van de Bijenkorf

Ondanks dat ik in veel winkels niet kon slagen, is dat bij de Bijenkorf wel goed gelukt. Ik heb veel toffe items besteld. Ik ben vooral heel benieuwd naar de groene kanten jurk, maar ook die leren koperen tas van Liebeskind en de pumps. Aaah! Ik kan niet wachten!

Welke items vind jij het leukst?

Volg mij op BloglovinInstagramFacebookTwitter en Pinterest

Dit vind je misschien ook leuk

6 reacties

 • Reply
  Darina
  08/07/2017 at 6:21 am

  Mooid items! Het ananas shirt vind ik heel leuk alsook de polkadot blouse.

 • Reply
  Manon
  08/07/2017 at 8:22 am

  Wat een mooie dingen zitten er tussen

 • Reply
  Miss Paperfection
  08/07/2017 at 7:10 pm

  Zelf ben ik niet zo voor de sales alhoewel ik vandaag toch goed mijn best gedaan heb. Het leukst vind ik het gestreepte shortje en het gele jurkje met volants. Het laatste omdat het een kleurtje is dat je nog goed in de herfst kan verder dragen.

 • Reply
  Donna
  08/07/2017 at 8:18 pm

  Leuke items! Mijn favoriet is het Ananas shirt!

 • Reply
  Dana
  09/07/2017 at 12:18 pm

  Mooie items! Mijn favoriet is die groene kanten jurk 🙂

 • Reply
  Madelon
  09/07/2017 at 6:36 pm

  Leuke items! Ik vind het gestreepte, korte broekje en de pumps erg leuk!

 • Laat een reactie achter