Winterjassen trends AW 17/18 – Fluffy, teddybeer & prints

Ondanks dat ik er echt nog niet aan moet denken, komt het toch steeds dichterbij: de winter. Je merkt dat we langzaam richting de herfst gaan, want in de ochtend kan het al flink koud worden. Ik moet mij inhouden niet stiekem alvast mijn winterjas en handschoenen aan te trekken. Ik ben dan wel een mega koukleum, maar dan nog. Ik ben me maar alvast gaan verdiepen in de winterjassen trends van dit seizoen. Je ziet veel fluffy, teddybeer stof en prints. I like it. Ik heb de mooiste items verzameld in een overzicht.

Winterjassen trends AW 17/18 – Fluffy, teddybeer & prints

Elke winter is het weer een uitdaging: hoe kun je er fashionable uitzien, zonder dat je tien lagen kleding en twee jassen draagt? Als je niet zoveel buiten bent en met de auto naar je werk gaat, heb je meestal niet zoveel last van de kou. Maar zodra je moet gaan fietsen en de ijskoude wind door je jas snijdt, kun je het behoorlijk koud krijgen. Net als op die tochtige en ijskoude station in de winter. Brrr. Ik moet er niet aandenken. Toch staan veel winterjassen heel mooi bij het model, maar kunnen ze maar met één knoop dicht, zijn ze aan de bovenkant ver open of hebben ze geen kraag?! Die jassen vallen bij mij al meteen af. Ik moet een jas hebben die mij goed beschermd tegen de kou.

Witte winterjas – Leopard handschoenenLichte roze winterjas – Sterren winterjas – Tijger winterjasZwarte leren handschoenen – Teddybeer winterjas
Knopen winterjas – Fluffy teddyberen jas – Luipaard print winterjas – Velvet winterjas – Baret – Groene winterjas

Teddy beren jas

Een winterjas die je veel voorbij ziet komen is de teddy beren jas. Een hele grote, dikke en vooral zachte jas. Alsof je – nadat je de jas hebt aangetrokken – een teddybeer bent. Heerlijk! In zo’n jas kun je lekker kroelen en doordat die lekker lang is, een paar maten groter en een hoge kraag heeft, weet je zeker dat je het niet koud krijgt. Die lange teddy beren jas hierboven is mijn absolute favoriet. Dit wordt misschien wel mijn nieuwe winterjas! 🔥

Welke winterjas vind jij het mooist?

Volg mij op BloglovinInstagramFacebookTwitter en Pinterest

Dit vind je misschien ook leuk

8 reacties

 • Reply
  Darina
  11/09/2017 at 5:43 pm

  Wat een mooie items! Ik wil zeker zo’n teddybeer jas gaan kopen.

 • Reply
  Donna
  12/09/2017 at 5:53 am

  Ahh, ik ben echt nog op zoek naar een nieuwe winterjas dus dit komt perfect uit! Ik vind die met sterren heel gaaf.

 • Reply
  Simone
  12/09/2017 at 2:57 pm

  Ik vind ze allemaal leuk! Ik vind het vooral leuk om jassen in een aantal stijlen te hebben zodat ik kan afwisselen tussen net en wat stoerder.

 • Reply
  Sophie
  13/09/2017 at 6:03 pm

  Leuk zeg! ik moet ook een nieuwe, al weet ik écht niet wat ik moet. Ik wil zo graag een mooie jas. Maar aangezien ik elke dag met de fiets moet is een functionele jas wel beter (waterafstotend/met muts)…. dilemma’s!

 • Reply
  Jolien
  14/09/2017 at 2:02 pm

  Ooh wat zien ze er heerlijk zacht en warm uit! Perfect nu het buiten wat kouder wordt 🙂

 • Reply
  Laura
  14/09/2017 at 5:21 pm

  jaa, echt liefde voor deze! bij mostwantednl zag ik ook hele toffe 🙂

 • Reply
  Eline
  03/02/2018 at 10:33 am

  Ah zo’n fluffy jas lijkt me zo lekker. Ik zou mezelf de hele dag aaien, haha.

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  06/02/2018 at 9:23 pm

  Wat een toffe jassen! Ik wil heel graag een berenjas 🙂

 • Laat een reactie achter