About Diolifestyle.nl

#gettoknow

Yay! Leuk dat je een kijkje neemt op Diolifestyle.nl. Mijn naam is Dionne, 26 en ik ben altijd op zoek naar een nieuwe uitdaging. In 2015 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool van Utrecht en sindsdien mag ik mijzelf Social Manager noemen. Na het behalen van mijn diploma ben ik twee maanden in mijn eentje gaan rondreizen door Spanje. Een ervaring om nooit te vergeten en iets wat ik iedereen kan aanraden. In het dagelijks leven werk ik fulltime als online marketeer bij een reclamebureau in hartje Amsterdam. Naast mijn baan werk ik als freelance content marketeer en onderhoud ik deze blog. Mijn kostbare vrije dagen gebruik ik om op reis te gaan en de wereld te ontdekken.

Wat is Diolifestyle.nl?

Diolifestyle.nl is een persoonlijke blog waar ik mijn passie voor bloggen, reizen, online marketing en ondernemen deel. Oké en af en toe mode. Ik geef tips hoe je kunt groeien met je blog, hoe je het meeste uit je social media kanalen kunt halen én hoe ook jij op een simpele manier online geld kunt verdienen. Daarnaast vertel ik welke citytrips je niet mag missen en welke hotspots je niet mag overslaan.

Sinds oktober 2014 is Diolifestyle.nl mijn eigen bedrijf en werk ik op freelance basis voor andere bedrijven. Ik werk als freelance copywriter en content marketeer. Daarnaast geef ik trainingen en vind ik het heel leuk om te praten over mijn passie en dus mijn werk. Ben je op zoek naar een spreker of wil je juist meer leren over bloggen of content marketing? Stuur mij een berichtje op het onderstaande e-mail adres.

Heb je een leuke opdracht? Aarzel dan niet en stuur mij een mailtje. Dan drinken we een kop koffie en kijken we wat we voor elkaar kunnen betekenen. Meer over mij weten? Bekijk mijn LinkedIn profiel of stuur een mail naar info@diolifestyle.nl.

Wil je op de hoogte blijven?

Volg Diolifestyle.nl via BloglovinFacebookTwitterInstagram en Pinterest.

Veel leesplezier!

5 reacties

 • Reply
  LizLife .nl
  14/11/2013 at 8:39 pm

  Leuke blog.

 • Reply
  Wendy Borst
  19/10/2014 at 9:28 am

  Wat heb je een leuke blog, Dionne!

 • Reply
  Beau (beauandthecity)
  03/02/2015 at 3:49 pm

  Leuke blog heb je! 🙂

 • Reply
  Shirley May
  23/10/2015 at 2:26 pm

  ik vind je blog heel leuk om te lezen 🙂

 • Reply
  Iris & Valerie
  01/05/2016 at 2:51 pm

  Wooow je bent keiactief op je blog! 😀

 • Laat een reactie achter