Contact

Samenwerken?

Ben je van een PR bureau, (online)webshop of een ander bedrijf en ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden om een samenwerking op te zetten? Stuur een mail naar: info@diolifestyle.nl zodat we de verschillende opties kunnen bespreken.

Ik vind het leuk om relevante(!) persberichten, (pers)uitnodigingen of producten te ontvangen. Het opsturen van producten is geen garantie voor media-aandacht op mijn blog of social media kanalen. Mocht je dit wel willen, dan is dit uiteraard mogelijk, maar dan verwijs ik je naar mijn advertentiemogelijkheden.

Suggesties?

Heb je goed idee, zie je een spelfout, heb je een vraag of heb je een andere suggestie? Ook dan hoor ik het graag en kun je mij een berichtje sturen via mijn social media kanalen of een mail sturen naar info@diolifestyle.nl.

Advertentiemogelijkheden

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden om samen te werken? Ik werk samen met LinkPizza en sta in de Marketplace tussen alle andere bloggers, vloggers en online media bedrijven. Daarnaast vind je daar mijn LinkPizza mediakit, zodat je meteen kunt zien wat de verschillende mogelijkheden- en tarieven zijn.

Het werkt heel eenvoudig doordat alle informatie, communicatie en facturatie op één plek zitten en het biedt de mogelijkheid om als adverteerder meerdere influencers in te schakelen.