Dionne Knooren, freelance online marketeer

Ben je op zoek naar een ambitieuze online marketeer met een winnaarsmentaliteit en een passie voor online marketing? I'm your woman!

 • Social media advertising

  Social media

  Social media advertising

  Wil je je social media campagnes naar een hoger niveau tillen? Geen probleem! Ik heb veel ervaring met het strategisch uitdenken en opzetten van talloze social media campagnes binnen uiteenlopende branches en ga graag aan de slag met het uitdenken en opzetten van ijzersterke campagnes op Facebook, Instagram, LinkedIn of Twitter.
  Lees meer
 • Content marketing

  Content marketing

  Content marketing

  Content die je aandacht trekt, dat wil je. Of dat nu via social media is, een nieuwsbrief of via een blog. Ik klim graag in de pen (lees: toetsenbord) om te zorgen dat jouw teksten opvallen binnen jouw doelgroep.
  Lees meer
 • Strategisch online marketing advies

  Online marketing

  Strategisch online marketing advies

  Kun je wel wat hulp gebruiken bij het opzetten van je online marketing strategie of heb je zelf al een steengoede online marketing strategie neergezet, maar wil je graag dat iemand met je meekijkt? Geen probleem. Ik help je graag!
  Lees meer
 • Social media trainingen

  Social media

  Social media trainingen

  Wil je liever zelf je social media (advertising campagnes) beheren én tips & tricks ontvangen? Dat kan! Vraag naar de trainingsmogelijkheden.
  Lees meer
 • Ad-interim online marketeer

  Online marketing

  Ad-interim online marketeer

  Op zoek naar een gedreven online marketeer met een hands-on mentaliteit die alleen voor het allerbeste resultaat gaat? That's me!
  Lees meer

Referenties

 • "Dionne heeft een uitstekend blog artikelen voor ons geschreven. Ze communiceert duidelijk, komt afspraken tijdig na, schrijft kwalitatief goed en uitnodigend."

  Pablo DruijtsMaddox Media
 • Pablo Druijts

  "Dionne schrijft sinds begin 2017 blogartikelen voor Relatieplanet. Ik ervaar de samenwerking als heel prettig. Dionne is een creatief en enthousiast persoon. De communicatie verloopt altijd erg soepel en ze toont veel initiatief. Bovendien levert ze de blogs altijd (ruim) op tijd aan."

  Diana GrootRelatieplanet