• Social media advertising

  Ben je op zoek naar een social media advertising specialist met veel ervaring op het gebied van Facebook, Instagram, Pinterest of LinkedIn?

  De afgelopen jaren heb ik voor allerlei bedrijven social media campagnes strategisch uitgedacht, opgezet en geoptimaliseerd voor het beste resultaat. Van e-commerce bedrijven tot non-profit campagnes en van volledige funnel campagnes tot het genereren van leads of het creëren van online naamsbekendheid.

  €95,- per uur.

  Neem contact op
 • Pinterest marketeer

  Heb je een Pinterest account, maar merk je dat je nog niet de gewenste resultaten behaald?

  Wil je leren hoe je meer succes kunt boeken en meer potentiële bezoekers naar je website kunt trekken? Of wil je Pinterest advertising inzetten voor je webshop? Ik beschik over veel ervaring en help je graag!

  Uurprijs afhankelijk van de opdracht

  Neem contact op
 • Strategisch online marketing advies

  Kun je wel wat hulp gebruiken bij het uitdenken van een ijzersterke online marketing strategie voor jouw bedrijf? Of heb je zelf een steengoede online marketing strategie uitgedacht, maar wil je graag dat iemand anders advies geeft? Geen probleem.

  Wat je vraag ook is, ik ga graag aan de slag met het uitdenken van een online marketing strategie die past bij jouw bedrijf of ik duik in al je data en ga onderzoeken waar de kansen liggen om jouw online marketing naar een next level te tillen.

  €100,- per uur.

  Neem contact op
 • Social media trainingen

  Wil je liever zelf de touwtjes in handen houden en aan de slag gaan met je social media (advertising campagnes), maar beschik je nog niet over alle kennis?

  Ik bied op maat gemaakte trainingen aan, zodat je niet alleen leert hoe techniek werkt maar ook tips & tricks ontvangt en vervolgens zelf aan de slag kunt.

  €85,- per uur (pakketprijs mogelijk).

  Neem contact op
 • Ad-interim online marketeer

  Op zoek naar een ambitieuze online marketeer met een winnaarsmentaliteit? Dan ben je bij mij aan het goede adres!

  Of het nu een specifieke opdracht is voor social media advertising of een brede online marketing opdracht. Ik heb er zin in!

  €95,- per uur.

  Neem contact op
 • Content marketing

  Wil je je content naar een hoger niveau tillen?

  Of het nu gaat gaat om short-copy voor je social media kanalen, blogs voor je websites of het uitwerken van een content marketing strategie. Ik ga graag aan de slag om prikkelende content te creëren die je aandacht trekt.

  €80,- per uur.

  Neem contact op