Dionne Knooren

#gettoknow

Leuk dat je een kijkje neemt op Diolifestyle. Mijn naam is Dionne, 28, ik woon in Amersfoort en ik ben altijd op zoek naar een nieuwe uitdaging. In het dagelijks leven werk ik als freelance online marketeer met een sterke focus op Pinterest marketing, blog ik al ruim zeven jaar met heel veel plezier op Diolifestyle en sinds begin 2019 ben ik eigenaar van het platform Ondernemen als een baas. Mijn kostbare vrije dagen gebruik ik om op reis te gaan en de wereld te ontdekken. Ook werk ik regelmatig vanuit het buitenland en ben ik dus parttime digital nomad. 😉 

Wat is Diolifestyle?

Diolifestyle is in 2013 ontstaan als een mode blog, maar de laatste jaren is het een blog geworden waar ik mijn passie voor bloggen, reizen, online marketing, social media en ondernemen deel. Ik geef tips hoe je kunt groeien met je blog, hoe je het meeste uit je social media kanalen haalt én hoe ook jij op een simpele manier online geld kunt verdienen. Daarnaast vertel ik welke citytrips je niet mag missen en welke hotspots je niet mag overslaan.

Wat ik in het dagelijks leven doe

In het dagelijks leven werk ik als freelance online marketeer. Dit betekent dat ik bedrijven help met hun online marketing strategie, zorg dat ze zichtbaar zijn bij de juiste doelgroep door middel van advertising campagnes op social media en Google en bouw aan hun online naamsbekendheid. Daarnaast werk ik ook als tekstschrijver en heb ik ondertussen meer dan 1.500 blogs geschreven op Diolifestyle en Ondernemen als een baas. Ik werk regelmatig met adverteerders samen die een betaalde link willen plaatsen in een artikel.

Ook vind ik het leuk om bezig te zijn met passief inkomen wat betekent dat ik regelmatig schrijf en praat over affiliate marketing, het belang van meerdere inkomstenbronnen en beleggen. Als laatste duik ik regelmatig in nieuwe online projecten om te onderzoeken hoe ik meer geld kan verdienen door middel van passief inkomen.

Ben je op zoek naar een online marketeer en wil je de mogelijkheden bespreken of ben je nieuwsgierig naar mijn beschikbaarheid? Neem contact op via de contact pagina.

Sinds oktober 2014 is Diolifestyle mijn eigen bedrijf. Diolifestyle staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder het nummer 73679836.