Dionne Knooren

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden om een betaalde samenwerking op te zetten of BEN JE OP ZOEK NAAR EEN AMBITIEUZE ONLINE MARKETEER MET EEN PASSIE VOOR DIGITALE MEDIA? Dan ben je hier op het goede adres.

#gettoknow

Leuk dat je een kijkje neemt op Diolifestyle.nl. Mijn naam is Dionne, 27, ik woon in Amersfoort en ik ben altijd op zoek naar een nieuwe uitdaging. In het dagelijks leven werk ik als freelance online marketeer, blog ik al ruim vijf jaar met heel veel plezier op Diolifestyle en blog ik op Ondernemen als een baas. Mijn kostbare vrije dagen gebruik ik om op reis te gaan en de wereld te ontdekken.

Wat is Diolifestyle.nl?

Diolifestyle.nl is in 2013 ontstaan als mode blog, maar de laatste jaren is het een blog geworden waar ik mijn passie voor bloggen, reizen, online marketing, social media en ondernemen deel. Oké en af en toe mode. Ik geef tips hoe je kunt groeien met je blog, hoe je het meeste uit je social media kanalen haalt én hoe ook jij op een simpele manier online geld kunt verdienen. Daarnaast vertel ik welke citytrips je niet mag missen en welke hotspots je niet mag overslaan.

Freelance online marketeer

Ben je op zoek naar een online marketeer en wil je de mogelijkheden bespreken of ben je nieuwsgierig naar mijn beschikbaarheid? Neem contact op via de contact pagina.

Sinds oktober 2014 is Diolifestyle.nl mijn eigen bedrijf. Diolifestyle.nl staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder het nummer 73679836.

Foto’s zijn gemaakt door Create & Trends. Mijn blog is aangesloten bij BlogSociety.