Over Dionne Knooren

Over Dionne Knooren

Wie is Dionne?

Leuk dat je een kijkje neemt op Diolifestyle. Mijn naam is Dionne Knooren, 31 jaar en ik woon in Amersfoort. Regelmatig verruil ik het grijze Nederland voor een zonnige bestemming ergens in Spanje en werk ik tijdelijk vanuit het buitenland. Een parttime digital nomad noem ik mijzelf ook wel. Die ook nog eens altijd op zoek is naar een nieuwe uitdaging. Mijn werk is mijn passie en daarnaast ben ik dol op reizen, nieuwe culturen ontdekken, koken en – ja écht – ik hou van geld. 😉

Van origine ben ik een freelance online marketeer. Dat betekent dat ik de afgelopen jaren voor allerlei grote bedrijven zoals Eneco, Adecco en ABN AMRO aan de slag ben gegaan. Daarnaast ben ik eigenaar van de website Diolifestyle en eigenaar van het platform Ondernemen als een baas waar ik schrijf over het ondernemerschap en persoonlijke financiën.

Recent (november 2022) heb ik daar de website Finance Freaks aan toegevoegd. Een online platform over geld dat ik samen met een compagnon run met als doel mensen helpen met het maken van slimme, financiële keuzes.

Wat is Diolifestyle?

Diolifestyle is in 2011 ontstaan als een mode blog, maar de laatste jaren is het een blog geworden waar ik mijn passie voor bloggen, reizen, lifestyle, social media en ondernemen deel. Ik schrijf graag over lifestyle gerelateerde artikelen. Daarnaast vertel ik welke citytrips je niet mag missen en welke hotspots je niet mag overslaan. En natuurlijk wat de leukste digital nomad plekjes zijn.

Sinds oktober 2014 is Diolifestyle mijn eigen bedrijf. Diolifestyle staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder het nummer 73679836. Voor vragen en/of opmerkingen kun je een mail sturen naar info(@)diolifestyle.nl.