Samenwerken met Diolifestyle

Regelmatig werk ik samen met diverse soorten bedrijven. Dus: ben je van een PR bureau, toeristenbureau, webshop of een ander bedrijf en ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden om een betaalde samenwerking op te zetten? Ik sta open voor allerlei soorten samenwerkingen. Daarbij kun je denken aan:  
  • Betaalde artikelen
  • Betaalde link in bestaande artikelen
  • Kant-en-klaar aangeleverde blogs
  • Vermelding op social media (Instagram, Pinterest e.d.)
  • Vermelding in de nieuwsbrief
Heb je een ander leuk idee? Schroom dan niet om mij een mail te sturen! Ik vind het leuk om relevante(!) persberichten, (pers)uitnodigingen of producten te ontvangen. Het opsturen van producten is géén garantie voor media-aandacht op Diolifestyle of op de social media kanalen. Mocht je dit wel willen, verwijs ik je naar mijn advertentiemogelijkheden.

Advertentiemogelijkheden

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden om een betaalde samenwerking op te zetten? Dat kan! Stuur een mail naar info@diolifestyle.nl met daarin je voorstel. Ook kun je via hetzelfde e-mail adres mijn mediakit opvragen met daarin alle statistieken over de website.  Let op: ik hanteer altijd een redactionele vergoeding naast een barter deal. Het is niet mogelijk om enkel samen te werken in ruil voor diensten en/of producten.

Deze bedrijven gingen je voor:

Freelance online marketeer

Ben je op zoek naar een gedreven online marketeer met meer dan 10 jaar ervaring voor jouw bedrijf, heb je een toffe ad-interim opdracht in de aanbieding of wil je mij toevoegen aan je freelancers poule? Leuk! Stuur een mail naar info@diolifestyle.nl, dan neem ik zo snel als mogelijk contact met je op. 

Suggesties?

Heb je goed idee, zie je een spelfout, heb je een vraag of heb je een andere suggestie? Ook dan hoor ik het graag en kun je mij een berichtje sturen via mijn social media kanalen of een mail sturen naar info@diolifestyle.nl.