Samenwerken met Diolifestyle?

Ben je een PR bureau, webshop of een ander bedrijf en ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden om een betaalde samenwerking op te zetten? Stuur een mail naar: info@diolifestyle.nl zodat we de verschillende opties kunnen bespreken. Ik vind het leuk om relevante(!) persberichten, (pers)uitnodigingen of producten te ontvangen. Het opsturen van producten is géén garantie voor media-aandacht op Diolifestyle of op de social media kanalen. Mocht je dit wel willen, verwijs ik je naar mijn advertentiemogelijkheden.

Deze bedrijven gingen je voor

Freelance online marketeer

Ben je op zoek naar een gedreven online marketeer met meer dan 5 jaar ervaring voor jouw bedrijf, heb je een toffe ad-interim opdracht in de aanbieding of wil je mij toevoegen aan je freelancers poule? Leuk! Laat je gegevens achter via het formulier of stuur een mail naar info@diolifestyle.nl, dan neem ik zo snel als mogelijk contact met je op!

Suggesties?

Heb je goed idee, zie je een spelfout, heb je een vraag of heb je een andere suggestie? Ook dan hoor ik het graag en kun je mij een berichtje sturen via mijn social media kanalen of een mail sturen naar info@diolifestyle.nl.

Advertentiemogelijkheden

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden om een betaalde samenwerking op te zetten? Ik werk samen met LinkPizza. Dit betekent dat je via LinkPizza mijn mediakit kunt bekijken. Uiteraard kun je ook direct contact met mij opnemen. Het is mogelijk om een samenwerking op te zetten in de vorm van een betaald artikel, het plaatsen van een link in een bestaand artikel of een barter deal. Wel hanteer ik altijd een redactionele vergoeding naast een barter deal. Mocht je zelf een ander tof idee hebben, sta ik daar voor open.

Disclaimer

Alle samenwerkingen (betaald of barter deals) zijn te herkennen aan een * onderaan het artikel.