5 simpele manieren om je kantoor te pimpen

5 simpele manieren om je kantoor te pimpen

Wist je dat je gemiddeld meer tijd doorbrengt met je collega’s dan met je vriend of vriendin? Waarom zou je dan werken in een saai kantoor? Hoog tijd om daar verandering in te brengen, want met een paar simpele stappen kun je ervoor zorgen dat je kantoor er gelikt uitziet. Je krijgt veel meer energie van een mooi en gezellig kantoor, daarnaast is het veel leuker om klanten te showen hoe je werkplek eruit ziet én een Instagram waardig kantoor is ook niet verkeerd.. 😉 In dit artikel vind je 5 simpele manieren om je kantoor te pimpen. 

Maak je eigen urban jungle

Planten zijn de simpelste manier om meer sfeer aan je kantoor te geven. Of je nu een klein kantoor of een groot kantoor hebt, er zijn genoeg planten die leuk staan op kantoor. Kijk eens naar de Pilea (pannenkoekenplant), Bananenplant, Monstera of een aantal hangplanten. Koop vervolgens een aantal mooie potten om je planten in te doen en voilà de eerste stappen zijn gezet. Maak je eigen poster wall

Van saaie, kale muren wordt niemand blij. Ga daarom op zoek naar mooie, grote posters. Afhankelijk van de grote van de muur, is het verstandig om te kiezen voor een aantal grote posters die je vervolgens inlijst, in plaats van 15 kleine posters. Om te zorgen dat het allemaal bij elkaar past, is het handig om je posters in dezelfde stijl te hebben als de rest van je kantoor. Je wilt niet dat je kantoor een bonte kermis wordt.

Tip: Gebruik Pinterest als inspiratiebron. Weet je niet precies hoe je je kantoor wilt inrichten? Op Pinterest wordt je overladen door de mooiste werkplekken en kantoren.

Kies voor foto behang

Klaar voor de next step? Als je écht een rigoureuze stap wilt zetten om je kantoor te pimpen, kun je kiezen voor foto behang. Onderzoek welke wand daarvoor geschikt is en vervolgens kun je online op Pixers.nl scrollen door heel veel soorten foto behang. Op hun website kun je ook talloze metamorfoses zien hoe een ruimte eruit ziet met foto behang. Erg handig!

Verse bloemen

De meeste mensen (oké, voornamelijk vrouwen) worden vrolijk van een mooie, verse bos bloemen. Als je kantoor gepimpt hebt, is een verse bos bloemen de kers op de taart. Het zorgt niet alleen voor kleur in kantoor, maar het ziet er ook gezellig uit. Er zijn online genoeg mogelijkheden om één keer in de twee weken een verse bos bloemen te laten bezorgen.

Stijlvolle lampen

Het liefst heb je een kantoor met grote ramen en heel veel daglicht. Helaas gaat deze vlieger niet voor iedereen op. Ga daarom op zoek naar stijlvolle lampen die de ruimte goed verlichten. Het hoeft geen gezellig sfeerlicht te zijn, want het is immers een kantoor, maar er zijn genoeg mooie lampen die veel goed licht geven.

Met deze 5 simpele manieren om je kantoor te pimpen moet het wel lukken om van je huidige kantoor een nog fijnere werkplek te maken. Het is goed om in je achterhoofd te houden dat je van een creatief en inspirerend kantoor op toffere ideeën komt. De kantoren van Facebook, Google, Bol.com, Hashtag Workmode en Coolblue zien er niet voor niets zo gelikt uit. Mooie kantoren zorgen voor een boost aan creativiteit. 💥💥

Hoe zorg jij ervoor dat jouw werkplek er goed uit ziet?

Volg mij op Bloglovin, Instagram, FacebookTwitter en Pinterest

*Dit artikel is tot stand gekomen door middel van een samenwerking

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

One comment

Comments are closed.