Blogbattle | Wanneer kom jij een bezoek brengen aan het Sint Jorisplein in Amersfoort?

Blogbattle | Wanneer kom jij een bezoek brengen aan het Sint Jorisplein in Amersfoort?

Yay! Stiekem was ik heel blij dat ik door was naar de volgende ronde van de blog battle. Bloggen en met mode bezig zijn toch wel de dingen die ik het liefste doe. Tijd om aan de slag te gaan met de volgende opdracht: het maken van een promotie blog én vlog voor het Sint Jorisplein. Laten we beginnen!

Om een goede indruk te geven hoe het Sint Jorisplein eruit ziet, heb ik een kort filmpje gemaakt. Ik heb verschillende mensen die aan het winkelen waren aangesproken en naar hun mening gevraagd. Niets is belangrijker dan het winkelend publiek, want wat vinden hun van het winkelgebied? 

Zoals je in het filmpje hebt kunnen zien, is het aanbod van winkels op het Sint Jorisplein uitgebreid en voor ieders van wils. Tijdens het maken van deze promotie vlog hebben ik een aantal mensen die aan het winkelen waren, de vraag gesteld wat zij van het Sint Jorisplein vinden. Ik heb verschillende doelgroepen aangesproken om een zo’n eerlijk mogelijk beeld te krijgen, want het is uiteraard een winkelgebied voor iedereen.

Wat ik het meeste te horen kreeg: “veelzijdig, mooie locatie, ruim opgezet, veel mode winkels voor mijn leeftijd (tiener), gezellig pleintje, lekker eetcafé, leuk aanbod van winkels, gezellige sfeer, mooie toevoeging voor het centrum van Amersfoort”. Het winkelend publiek is te spreken over het Sint Jorisplein. Hen hoef ik niet meer te overtuigen om een bezoek te brengen aan het plein. 

Waar wacht je nog op? Wanneer ga jij een bezoeken brengen aan het Sint Jorisplein in Amersfoort?
Volg mij op BloglovinInstagramFacebookTwitter en Pinterest

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

5 comments

  1. Dana says:

    Wel vaker in Amersfoort geweest(mijn ex woont daar) maar hier was ik nog nooit geweest, interesting 😀

  2. Claudia says:

    Het ziet er heel mooi uit. Ik heb heel wat jaren geleden wel eens in Amersfoort geweest om te shoppen. Een vriend van mij woont daar, misschien een reden om er weer eens naar toe te gaan

Comments are closed.