Happy Moments | 3e Sollicitatie gesprek, muizenjacht, blog sale & meer!

Happy Moments | 3e Sollicitatie gesprek, muizenjacht, blog sale & meer!

Afgelopen week was een week waar ik niet lekker was (stomme lage weerstand), een sollicitatiegesprek had, veel uren maakte bij mijn tijdelijke banen, bijkletste met een vriendinnetje, een afwijzing kreeg voor een super toffe baan en nog veel meer. Kijk je weer mee?

Maandagmorgen stond er een nieuwe werkdag op de planning. Ik moest werken op het kinderdagverblijf en maakte een werkdag van 9,5 uur tussen allemaal snotterende kinderen. Ik kan je vertellen dat dat niet echt bevorderend was voor mijn eigen weerstand. Ik voelde mij aan het eind van dag lamlendig en kroep thuis na het avondeten meteen in mijn bed.

Dinsdag moest ik naar Amsterdam, want ik had om 11.00 een sollicitatie gesprek. Ik vond het een prettig gesprek en dat vond het bedrijf ook, want ik ben uitgenodigd voor het volgende gesprek. Spannend. In de middag was het tijd voor de weekboodschappen en werkte ik aan mijn blog. In de avond kookte ik voor mijn vriend, zodat hij vanuit zijn werk kon aanschuiven. Lief van mij hé? (:
Koffie! – Pauze op het werk – Liefde voor mini cactussen
Woensdag werkte ik de hele dag aan een freelance opdracht. Voor die opdracht moest ik veel op pad en was ik veel in de stad te vinden. In de avond maakte ik een grote pan bami voor mij en mijn vriend. Ik was even vergeten hoé lekker dat ook alweer was. In de avond had ik afgesproken om bij te kletsen met een vriendinnetje. Toen ik thuis kwam, was mijn vriend er nog steeds. Zo’n fijn gevoel dat wanneer je thuis komt, je vriend er ook is. Ik ben klaar met die afstandsrelatie en kan niet wachten totdat we écht samenwonen. Ik vind het fijn dat we elkaar wat meer zien en dat hij meestal twee avonden door de week bij mij slaapt. 
Een prachtige plek aan de rand van Amsterdam – Aan het werk voor de freelance opdracht – Mooie kerstversieringen.
Donderdagmorgen ontbeet ik bij de V&D en daarna besloot ik te gaan werken aan mijn freelance opdracht. Helaas voelde ik mij niet lekker en had ik maar weinig concentratie, waardoor het allemaal niet lukte. Ik besloot mijzelf naar de bank te verplaatsen waar ik nog probeerde te werken, maar uiteindelijk heb ik de laptop maar weg gelegd. Ik dook heel vroeg in bed in de hoop dat ik mij snel beter voelde.

Liefde voor Amersfoort, moet ik daar nog iets aan toevoegen?

Vrijdagmorgen was ik nog steeds niet lekker en deed ik rustig aan. Vanaf de bank probeerde ik wat te werken, maar zonder veel succes. Er is niks vervelender dan wanneer je je lamlendig voelt. Ik pak nu elke morgen een vitamine C bruistablet in de hoop dat mijn weerstand hierdoor verbeterd. We zullen het zien. Helaas kreeg ik vrijdag aan het eind van de middag een telefoontje dat ik bij een bedrijf niet door was naar de volgende ronde met solliciteren. Erg jammer, want de functie leek mij heel erg leuk. Daar baalde ik erg van. Ik moet een beetje geduld hebben met mijn zoektocht naar een baan. Ik vind heus wel een baan. Afgelopen week deelde ik een stappenplan dat je moet doorlopen als je gaat solliciteren. Wel mag ik bij een ander bedrijf door naar de volgende ronde. Yaaay!
Ik dook heel vroeg mijn bed in, met het idee dat dat vast goed zou doen voor mijn lamlendige gevoel.

Voor de freelance opdracht ben ik bezig met kerst cadeautjes en daar horen natuurlijk ook scent chips bij – Al deze spullen gebruik ik niet meer en geef ik aan mijn moeder.

Zaterdagmorgen werd ik al vroeg wakker, maar ik had heerlijk geslapen en voelde mij gelijk een stuk beter. Een goede nachtrust doet echt wonderen. Ik had ook eindelijk weer wat energie om wat te doen. Ik besloot mijn kamer schoon te maken, boodschappen te halen, naar de markt te gaan en een blueberry cake te gaan bakken. Daar had ik zin in. Het was wel geen normale zaterdag. We hebben namelijk muizen in onze keuken van het studentenhuis. Hoewel we dit ieder jaar rond deze tijd hebben, dachten mijn huisgenoten dat het leuk zou zijn om muizen te vangen. Ik ging even kijken. In plaats dat de muis naar een huisgenoot rende, rende die naar mij. Geloof mij, ik heb héél hard geschreeuwd! Brrr! Vervolgens bakte ik een cake en zette ik die in de oven. Een halfuur later stond de oven in de fik! Het bakpapier vatte vlam. Oeps! Gelukkig heb ik twee mannelijke huisgenoten, maar schrikken was het wel. 

De rest van de middag werkte ik aan mijn blog sale. Ik heb ontzettend veel spullen en het was hoogtijd om het een en ander op te ruimen. Ik heb een grote stapel tijdschriften en een boel gebruikte beauty spullen uitgezocht. Die geef ik aan mijn moeder, aangezien je die spullen niet kunt verkopen. In de avond at patat van Van Gogh en keek ik een leuke film.

Blog sale – Cake bakken – Een nieuw tasje dat ik kocht bij de V&D.

Zondagmorgen sliep ik een beetje uit en kwam mijn méga blog sale online. Ik maakte een planning voor die dag en begon met mijn to-do list. Ik ruimde de afwasmachine uit en deed boodschappen. De rest van de middag werkte ik achter mijn computer voor mijn blog en ondertussen kwam verschillende mensen langs om allerlei dingen op te halen die ik al verkocht heb. Heel fijn! In de avond maakte ik Chicken Tognight (zó lekker) en keek ik nog wat televisie.

Verse bloemen van de markt – Ik spotte zwarte pieten vanuit mijn raam – Mijn nieuwe theelichtjes.

De komende week heb ik weer een drukke werkweek. Ik ga verder met de opdracht bij Citymarketing Amersfoort en ik moet werken bij het kinderdagverblijf. Daarnaast heb ik vrijdag mijn derde sollicitatiegesprek bij hetzelfde bedrijf (spannend!) en vrijdagavond heb ik een gezellig feestje van een vriendinnetje die 24 wordt. 

Bank en fauteuil inspiratie – Ik trok voor het eerst mijn winterjas weer aan.
Ik zie dat ik veel foto’s heb gemaakt van Amersfoort, maar ja Amersfoort is ook gewoon een prachtige stad! (: Wil je meer foto’s zien? Volg mij dan via Instagram! Vind ik leuk! 
Hoe was jouw week?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitterInstagramYoutube en Pinterest 

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

18 comments

 1. Manon Boerakker says:

  Ik lust niet graag koffie maar dat ziet er wel lekker uit. Je hebt een mooie winterjas aan!

 2. Marloes Meeusen says:

  Drukke week gehad. Maar wel vervelend dat je je zo lamlendig voelde. Hopelijk gaat dat beter en succes met je sollicitatie!

 3. Mellavieee says:

  Balen dat je deze week wat ziekjes was! Ik duim met je mee voor je sollicitaties 🙂

 4. Bianca says:

  Ai dat was niet zo leuk dat je weinig energie had. Dat je naar de derde ronde mag bij dat bedrijf is natuurlijk geweldig, is er daarna nog een ronde of wordt er nu beslist?

  • admindiolifestyle says:

   Dat klopt! Daar ben ik ook heel blij mee! Nee, na het derde gesprek vind er nog een vierde sollicitatie gesprek plaats. Als dat gesprek goed is, heb je een arbeidsvoorwaarden gesprek. Een heel traject dat je moet doorlopen.

 5. Key bykim says:

  Ik heb ook weer mijn winterjas aangetrokken, brrr wat koud! Leuke foto's heb je gemaakt!

 6. Pittoreske says:

  Ik ben nu wel heel benieuwd naar je freelance opdracht:) Wat leuk dat je een blog sale houdt! Ken je United Wardrobe? Ik verkoop daar meestal mijn kleding.

Comments are closed.