Happy Moments | Badhuis Schoon, mooie plekjes in Amersfoort & bloggen

Happy Moments | Badhuis Schoon, mooie plekjes in Amersfoort & bloggen

Yay! Daar ben ik weer. Het is bizar hoe snel het leven (of anders gezegd: de weken) voorbij vliegen. Zo is het maandag en voor je het weet is het donderdag en alweer bijna weekend. Het was een drukke week, want naast mijn werkweek had ik de afgelopen week elke avond wel iets te doen. Nieuwsgierig? Kijk dan snel mee!

Maandag was het weer tijd voor een nieuwe werkweek. Ik werkte de hele dag en in de avond was het tijd voor een lekkere work-out. Samen met een vriendinnetje volgden we een SH’bam les. 

Dinsdag had ik een afspraak in Amsterdam en kom ik fijn met mijn vriend meerijden. Ideaal. Daarna ging ik weer terug naar kantoor en werkte ik de hele dag. Mijn vriend had een training tot laat, dus ik ben hem gaan ophalen in Amsterdam.

Woensdag scheen een waterig zonnetje en fietste ik fijn naar mijn werk. Na een drukke dag stapte ik weer op mijn fiets. Wat is het toch heerlijk om op de fiets naar huis te gaan en je gedachtes uit te schakelen. In de avond had ik een afspraak bij Badhuis Schoon in Amersfoort. Hier genoot ik van een heerlijke gezichtsbehandeling. Het is een heerlijke plek. Zodra je binnen komt, ben je meteen helemaal zen. Een fijne plek om even bij te komen. Ik heb erg genoten van mijn behandeling en ging uiteindelijk ontspannen terug naar huis.

Donderdag werkte ik de hele dag en in de avond werkte ik even aan mijn blog. Ook bracht ik een bezoek aan Intratuin voor een pot van een grote plant die ik van een vriendin heb gekregen en ik kocht nog een andere plant. Mijn moeder zal vast niet geloven dat mijn huis zo groen is. ;). 

Vrijdag hadden we een collectieve thuiswerkdag. Er waren onderhoud werkzaamheden op kantoor, waardoor we geen stroom hadden. Dat thuiswerken beviel mij wel. Ik was erg productief en heb hierdoor veel van mijn to-do lijst kunnen afstrepen. In de avond bakte ik een cake en ging ik naar de stad. 

Zaterdag sliepen we een beetje uit en ontbeten we met worstenbroodjes. Daarna was het tijd voor de grote schoonmaak zoals elke zaterdag. Ook hingen we de gordijnen op en de laatste twee lampen. Nu is ons huis echt af. Alleen nog maar wat sfeer dingen. Zó leuk en zó fijn! Nu hoeven we ook niet meer elk weekend aan ons huis te werken, waardoor we straks hopelijk wat meer vrije tijd hebben. Aan het eind van de middag haalden we de week boodschappen en kroop ik achter de computer voor wat blogjes.

Outfit met mijn sterretjes broek!
Mijn nieuwe laptop tas! Soon online!

Zondag werd ik erg moe wakker doordat ik de plannen voor die dag omgooide. Ik had eigenlijk een dagje naar Amsterdam op planning, maar ik besloot thuis te blijven. Thuis kroop ik achter de computer om wat blogjes te tikken. Na het ontbijt besloten mijn vriend en ik naar de stad te gaan. We maakten outfit foto’s langs de grachten en lunchten op het terras in de zon. Heerlijk! Thuis ruimde ik de boel een beetje op, maakte ik foto’s en tikte ik blogjes. In de avond aten we gevulde paprika’s met gele rijst. Yum! Een heerlijke dag!

Hoe was jouw week? 
Volg mij op BloglovinInstagramFacebookTwitter en Pinterest

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

7 comments

  1. Michelle says:

    Jaaaa, die laptoptas, zo mooi! En heerlijke week tot nu toe, de weken vliegen bij mij ook voorbij, helemaal niet leuk, en soms ook wel weer erg fijn.

Comments are closed.