Happy Moments | Lente weer & Dromen over de mooiste plekken om te bloggen

Happy Moments | Lente weer & Dromen over de mooiste plekken om te bloggen
De afgelopen twee weken kwam er geen Happy Moments artikel
dit omdat ik de laatste weken ook niet heel veel spannende dingen heb
meegemaakt of gedaan. Mijn leven is op dit moment niet heel boeiend en ik ben vooral
bezig met afstuderen.
Lente weer & dromen over de mooiste plekken om te bloggen
Het weekend was mijn vriend weer eens een weekend in
Amersfoort. Ik vind het altijd erg fijn wanneer mijn vriend ook in Amersfoort
is. Het is zo fijn om een weekend bij elkaar te zijn, want normaal
gesproken zien we elkaar niet zo vaak zo lang. Het weekend hebben we genoten
van het heerlijke lente weer. Wat was het lekker weer. Ik kan daar zo vrolijk
van worden. Zaterdag besloten we samen te gaan hardlopen. Mijn vriend is sinds
kort een fanatiekeling op het gebied van sporten en ik had sinds november niet
meer echt gesport. Tijd voor verandering. Ik wil natuurlijk wel een summerproof
lichaam. 😉
Zondag besloten we een frozen yoghurt te gaan eten. Dat was
erg lekker en zeker voor herhaling vatbaar. De rest van het weekend genoten we
vooral van lekker eten, het heerlijke weer en was het fijn om weer samen te
zijn.
Outfit foto’s maken in het stadspark van Amersfoort. Binnenkort online!

Maandagmorgen moest ik alweer vroeg op. Ik had namelijk een
aantal interviews gepland staan. Al mijn interviews vinden plaats in
Noord-Brabant dat betekent dat iedere keer heel wat reis uren moet maken om op
de plaats van bestemming te komen. Het was een waardevolle dag, want ik had
veel informatie verkregen via de diepte-interviews. De rest van de middag
werkte ik de interviews uit en werkte ik aan mijn onderzoek. In de avond had ik
nog een aantal telefonische interviews gepland. De hele avond bracht ik door
achter de computer.
Follow your dreams, iets wat mij de afgelopen tijd nogal bezig houdt. Na mijn afstuderen hoop ik op de mooiste plekjes te kunnen bloggen. Voor nu zoek ik heel Pinterest af voor de mooiste inspiratie.
Dinsdag ging mijn wekker al heel vroeg, 5.30 om precies te
zijn. Ik had namelijk mijn laatste interview in Breda. Een plaats die niet
bepaald om de hoek ligt bij Amersfoort. Na een waardevol interview reisde ik
weer vrolijk 2,5 uur terug naar Amersfoort. Niet heel efficiënt, maar alles om
af te studeren.

Ik kwam deze top en deze schoenen tegen en werd meteen verliefd. Wat zijn ze mooi. Helaas heb ik een no-buy & genoeg kleding..
Thuis werkte ik het laatste interview uit en werkte hard aan
mijn onderzoek. Ook was ik erg moe doordat ik vroeg moest opstaan en voelde ik
mij niet helemaal lekker, dus ik heb thuis ook even een rustuurtje genomen.
Ziek worden past niet in mijn agenda. Te druk.
Dinsdagavond is mijn vast contactmoment met mijn
afstudeercoach dit begint altijd om 18.00, dus niet handig omdat het met
etenstijd samenvalt. Dus na een makkelijke maaltijd bracht ik een bezoekje aan
school.
Mijn afstudeeronderzoek richt zich op de regio Het Groene Woud in Noord-Brabant. Ik dacht dat Limburg erg was qua openbaar vervoer, maar dit is nog erger. Ik moest in een klein buurtbusje naar Liempde en toen ik uitstapte had ik het gevoel dat de tijd daar stil had gestaan | Ik at ik gevulde paprika’s | Ik maakte een zeer vermoeide selfie na een dag hard werken aan mijn onderzoek.

 

Woensdagmorgen werd ik erg beroerd wakker. De afgelopen
dagen voelde ik mij al niet zo lekker, maar nu had ik echt het gevoel dat ik
ziek werd. Dit terwijl ik een paar weken geleden nog de griep heb gehad.
Daarbij heb ik nu echt geen zin en tijd om ziek te worden. Woensdag is mijn
vaste dag op kantoor. Ik werkte aan de hele dag hard aan mijn onderzoek en had
een feedback moment gepland.
Ik maakte verse citroen sap met water en een heel klein beetje suiker | Believe it or not, maar ik ben serieus verbrand terwijl ik de hele dag in de zon zat ACHTER het raam | Zo breng ik bijna al mijn dagen door, achter de computer met een notitieboekje | Donderdag besloot ik even een wandeling te maken door het park. Het is immers zo’n mooi weer.
Donderdag was het weer hetzelfde liedje. Ik werkte de hele dag aan mijn onderzoek en tussendoor liep ik een rondje door het park. Aan het eind van dag maakte ik outfit foto’s met Fleur en zaten we op het terras. Wat was dat lekker! In de avond werkte ik vanaf de bank en een heerlijke dekenetje aan mijn blog. Wat heb ik dat gemist zeg.
Het stadspark van Amersfoort ziet er nu zo mooi uit!

Vrijdag werkte ik overdag ook weer aan mijn onderzoek. Het is nu af! Het komend weekend moet ik hem alleen maar controleren. Wat is dat fijn zeg! Vrijdag stond er ook een persoonlijke update op mijn blog. In de avond at ik eindelijk weer eens een gezonde maaltijd en keek ik samen met Fleur een film.

Lente! | Omdat het zo’n lekker weer is, besloot ik voor een voorjaarskleurtje te gaan op mijn nagels | Ik at pizza bij Happy Italy | Ik ging samen met mijn vriend een fronzen yoghurt eten in Amersfoort.
Hoe was jullie week?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitterInstagramYoutube en Pinterest

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

13 comments

  1. Lemontierres says:

    Wat een leuke post om te lezen. En wat een prachtige bloemen in het stadspark! <3 dat truitje met die bolletjes is zo leuk! Liefs Sjoukje

  2. Wauw, die blouse is heel mooi <3 schoenen heb ik al in het zilver ;-). Ik zit ook echt al na te denken over vakantie, het wordt denk ik Italië, Griekenland of Barcelona.

  3. Cindy says:

    Die foto's van die plaatsen in het buitenland, super! Ik krijg ineens spontaan zin om naar Griekenland te gaan 😉

  4. Alexa Op 't Land says:

    Leuk om te lezen! Die foto's uit amersfoort zijn erg vrolijk, reed er gister nog langs en toen moes tik nog aan je artikel denken!

Comments are closed.