Hoe hoog durf jij de lat te leggen?

Hoe hoog durf jij de lat te leggen?

Daar ben ik weer na een radiostilte van een aantal dagen, mijn excuses. De afgelopen weken waren extreem druk, waardoor ik het niet haalde om vooruit te bloggen. Heel jammer, maar soms moet ik keuzes maken. Ik leg de lat graag hoog voor mijzelf en ben op dit moment met een aantal projecten bezig naast mijn fulltime baan waardoor mijn blog er een beetje bij ingeschoten is. Maar ik ben terug! Tijd om even bij te kletsen. 

Lifestyle Factory Market
Misschien heb je het al op mijn blog gelezen of op een van mijn social media kanalen voorbij zien komen: ik ben heel druk met de organisatie van een evenement. Ik ga namelijk een markt, Lifestyle Factory Market organiseren voor bloggers, concept stores, pop-up stores en (online) webshops die toffe en unieke dingen verkopen. Ik miste zo’n markt en dacht waarom ga ik het niet zelf organiseren? Nou, tadaaa! Daar ben ik nu heel druk mee, want er komt heel veel bij kijken, maar ik het vind het heel tof om te doen. Ik ben niet vies van een uitdaging. Vorige week heb ik er een hele update overgeschreven op mijn blog. Je kunt hem hier lezen.

Sporten
De laatste tijd heb ik het sporten weer te pakken en sport ik zo’n 3 á 4 keer per week. Dat is best veel, maar ik voelde mij niet meer helemaal lekker in mijn lichaam en merkte dat ik een beetje aangekomen was. Daardoor vond ik het niet meer prettig om strakke jurkjes te dragen. Hoogtijd om daar verandering in te brengen. Ik eet best gezond, maar houd ook erg van lekkere, ongezonde dingen. Daardoor was ik een paar kilo aangekomen en dat was duidelijk zichtbaar. Ik kocht een rokje in maat M(?!) dat ik niet paste. Hij zat veel te strak, maar ik kocht hem met het idee dat hij straks wel paste als ik weer meer sportte. Ik heb hem tussentijds al een keer gepast en toen zat hij strak, maar ik kon hem wel dichtdoen. Ondertussen ben ik al twee kilo afgevallen en zit ik weer op mijn normale gewicht en ben ik ook een aantal centimeters kwijt om mijn taille. Yay! Een echte overwinning. 

In april bedacht ik mij dat het anders moest en vanmorgen zag ik dat ik precies twee kilo ben afgevallen en dat ik weer op mijn oude gewicht zit. Toch ga ik nu niet stoppen met sporten, want ik vind dat ik weer wat beter in mijn vel zit. Toch wil ik dat mijn buik nog iets strakker wordt, voordat ik weer strakke jurkjes durf te dragen. Daarnaast ben ik aan het trainen voor een hardloopwedstrijd. Op twee oktober doe ik mee aan een hardloopwedstrijd met mijn werk. Ik ga voor de vijf kilometer, maar ach. Dat is ook prima en is een extra stok achter de deur. Afgelopen week ben ik zelfs om half tien ‘s avonds gaan rennen. Ik verklaarde mijzelf voor gek, dit had ik eerst nooit gedaan!

Baan 
Naast mijn blog, de organisatie van de Lifestyle Factory Market en het vele sporten, heb ik ook gewoon een fulltime baan waar ik 36 uur per week werk. Ik werk ondertussen alweer acht maanden, de tijd vliegt. Wel wen ik steeds meer aan het werk ritme, en ben ik in de avond minder moe. Toch kom ik pas net kijken bij het werkende leven en moet ik nog veel leren. 
Bloggen 
Tja, naast alle bovenstaande dingen heb ik ook nog een blog. Naast mijn normale werkdag zit ik bijna elke avond tot laat achter de computer. Doordat ik nu zo druk ben met de organisatie van de Lifestyle Factory Market en met sporten, schiet mijn blog er soms bij in. Heel jammer, maar ik kan mij niet in tweeën splitsen. Soms vind ik het zelfs zonde om te gaan slapen, omdat ik nog zoveel kan doen. Omdat het nu zomer is, en ik merk dat we in de komkommertijd zitten, maak ik mij er wat minder druk om. Gelukkig heb ik dit weekend een vrij weekend zonder afspraken en heb ik eindelijk weer wat blogjes kunnen typen.

Ik ben altijd al een bezig bijtje geweest die niet goed stil kan zitten, maar de laatste tijd merk ik dat ik het écht heel druk heb. Maar daar kies ik zelf voor, dus daar moet ik ook niet over klagen. Ik vind het belangrijk om mijzelf te blijven ontwikkelen en de lat hoog te leggen. Ik zou gek worden als ik elke dag hetzelfde hersendode werk zou moeten doen en elke avond op de bank moeten zitten en niks doen. Daar ben ik niet het type voor. Ik hou ervan om uitdagingen op te zoeken. Dit begrijpt niet iedereen. Ik kan mij oprecht schuldig voelen als ik een avondje met vriendinnen afspreek, omdat ik denk dat ik iets mis en mijn tijd beter kan besteden. Ik weet ook wel dat het heel belangrijk is om vriendinnen te zien, maar ik wil het graag allemaal goed doen.  

Leg jij de lat ook hoog voor jezelf?
Volg mij op BloglovinInstagramFacebookTwitter en Pinterest

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

5 comments

 1. Omar Boussaïd says:

  Yup: Bloggen op meerdere blogs, onderzoek doen voor potentiële blogs, uitjes hebben met mijn vriendin en de tijd vinden om eens een boek te lezen. Wat voor mij wel een heleboel scheelt en rust creëert is het bijhouden van een ochtendreflectie waarin ik al mijn rondslingerende gedachten kwijt kan. Op die manier kan ik toch iet wat minder chaotisch de dag door.

 2. Dineke Rozema says:

  Oh, dit ken ik echt zo! Ik heb nu vakantie, maar ik voel mij zó schuldig om het feit dat ik nu niks doe, terwijl dat nu helemaal niet kan!

 3. Stylebygina says:

  Gelukkig laat ik nu juist meer dingen los.. In het begin was ik zo bezig mijn blog en wilde ik echt om de dag een artikel online plaatsen.. Maar ik merk ook dat de gezellige avondjes met familie, vrienden soms belangrijker zijn als een blog wat je hobby moet zijn! Ik vind wel super goed dat je het sporten zo goed oppakt en resultaat ziet! Daar moet ik nog van leren 😉

 4. Karlien Vermeersch says:

  Leuk dat je al resultaat ziet van het sporten, blijven doorgaan en het resultaat zal het meer dan waard zijn. Ik kan me hier ook echt in vinden haha maar soms moet je ff loslaten

  liefs
  Karlien

Comments are closed.