Klets blogje | Fietsend naar huis, Ham met meloen & Lifestyle market

Klets blogje | Fietsend naar huis, Ham met meloen & Lifestyle market

Het is donderdagavond. Na een drukke werkdag fiets ik naar huis. Ik vind dat nog steeds één van de fijnste momentjes op de dag. Er bestaat geen betere manier om de werkdag af te sluiten en de boel de boel te laten. Het werk is toch nooit klaar. 
Dit leerde ik al toen ik stage liep bij het PR bureau House of Rebels, zo’n twee jaar geleden. Ik was gewend om eerst opdracht één af te maken en dan pas aan iets nieuws te beginnen. Alleen gaat dat in het werkende leven anders. Je werkt aan tien opdrachten tegelijk, loopt alles door elkaar en volgen de stappen elkaar niet logischerwijs op. Daarnaast is het werk nooit klaar. Er staat altijd dingen op je to-do lijstje. Slik. Ik wil het liefste alles af maken, dan kan ik het pas loslaten.

Ik ben alleen thuis. Vriendlief heeft een barbecue van het werk, dus ik besluit een prakje op te eten. Het is een restje paella van een paar weken terug. Hoewel het er niet uitziet, eet ik het toch op. Ik heb honger en geen zin om iets anders te maken. Daarnaast hebben we niet veel anders in huis. Het prakje lijkt wel herkouwd. Gelukkig smaakt het redelijk. 

Omdat de voorraadkasten geplunderd zijn en ik morgenavond en zaterdagochtend alleen thuis ben, besluit ik naar de winkel te fietsen. Het is weer tijd voor wat gezonds. Op een of andere manier heb ik sterk het gevoel alleen maar zooi te hebben gegeten de afgelopen dagen of helemaal niets. Niets is minder waar: dinsdagavond at ik loempia’s en woensdagavond at ik frietjes. Ik weet niet wat het is, maar mijn eetpatroon is tijdens werkdagen is dramatisch. Ik ontbijt thuis (halve kommetje yoghurt met een beetje muesli) en lunch met twee of drie boterhammen en vervolgens eet ik niets tot het avondeten. Soms gaat dat goed, soms niet. Op de dagen dat het niet goed gaat, grijp ik al snel naar ongezonde dingen als chips en koekjes. In de supermarkt haal ik onder andere ham en meloen. Een heerlijke gezonde snack. 

Thuis weet ik dat ik nog veel moet/wil doen voor mijn blog, maar ik heb geen zin. Er komt niks uit mijn vingers. Gek, want ik heb wel bergen aan ideeën. Ik denk dat het komt omdat ik te veel aan mijn hoofd heb. Ik moet aan veel denken; dingen die ik niet mag vergeten, deadlines en een heleboel saaie zakelijke dingen (pensioen, verzekering, rekening etc.)

Wel heb ik woensdag een súper toffe afspraak gehad bij de Prodentfabriek. Ik ga namelijk een bloggers- en conceptstore markt organiseren. Super leuk! Ik ben al druk bezig met alle voorbereidingen. Weten jullie misschien een leuke naam voor de markt? Zelf dacht ik aan Lifestyle Market, maar ik ben er nog niet helemaal blij mee. Dus mochten jullie een leuke naam weten, let me know!

Ik weet niet zo goed wat dit voor een blogje is. Even bijkletsen en van mij afschrijven. 

Het is vandaag vrijdag, dus bijna weekend. Hebben jullie leuke weekend plannen?
Volg mij op BloglovinInstagramFacebookTwitter en Pinterest

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

7 comments

 1. kimmetjekims says:

  Wat ontzettend tof dat je dat gaat doen voor Prodent! Ik vind dat ook altijd lastig om te schrijven wanneer ik nog bergen met andere verplichtingen heb liggen, pffff.

 2. Darina Nykl says:

  Mooi project voor Prodent! Gaaf! Ik heb dat ook weleens, dan heb ik bergen inspiratie maar er komt niets uit mijn vinger. Dan laat ik het gewoon even gaan, het komt van zelf weer 🙂

 3. Iris Jonet says:

  Het projectje van Prodent klinkt erg leuk! En naam… Hmmm…. Lastig. Shine Bright Beauty Market? Happy Market (in plaats van Hippie market :P)Heel veel succes met alle voorbereidingen

 4. Alexa says:

  Wat leuk dat je bezig bent met dat projectje, klinkt interessant maar ik weet niet echt een naam .. Sorry!

Comments are closed.