Outfit | Jeans is the new blue

Outfit | Jeans is the new blue
Dat ‘Jeans altijd een goed idee is’ hoef ik jullie waarschijnlijk niet uit te leggen. Het is makkelijk, trendy en vooral lekker comfortabel. 
Hoe gaat het met jullie? Ik ben een beetje moe. De afgelopen twee weken ben ik heel druk geweest met mijn minor, maar ik vind het heel leuk maar het is wel hard werken. Daarnaast werk ik nog, reis ik het hele land door en maak ik veel reis uren. Daarbij komt ook nog eens dat mijn vriend twee uur bij mij vandaan woont. Je moet wat over hebben voor de liefde. Ook heb ik nog mijn blog waar ik graag veel aandacht en tijd aan wil besteden. Dat zorgt ervoor dat mijn agenda erg druk is. De komende twee weekenden staan vol met verplichte familie bijeenkomsten, dus ik ben heel ook in de weekenden druk. Over twee weken heb ik het hopelijk wat rustiger. 

Sjaal: Didi
Blouse: S. Oliver
Top: The Sting
Jeans: Esprit
Schoenen: Ara
Armband: Mevrouwtje Appel
Wat vind je van deze outfit?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitter of Instagram.

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

17 comments

 1. Rowan - RebelliousyetRomantic says:

  Je jeans staat je zo goed! Heel leuke combinatie. ๐Ÿ™‚ x

 2. Natasja says:

  Leuk! Ik zou zelf alleen nooit zo'n blouse kopen omdat het mijn smaak niet is. Maar wel een leuke combinatie.

 3. Eline says:

  Jeans op jeans vind ik heel erg leuk! Tof met je sandalen zo. Witte allstars hadden hier ook heel leuk bij gestaan!

 4. Cynthiiaa says:

  Wauw, je blouse is zo gorgeous! Dat spijkerstofje doet het hem, helemaal in combo met de broek en de kleur van de achtergrond, dat contrast pakt lekker! Leuke outfit, er zit ook zo'n toffe zomerse touch aan, helemaal met de opgerolde broekspijpen.

Comments are closed.