Outfit of the Day | Blue velvet jacket

Outfit of the Day | Blue velvet jacket

Het is lente, heerlijk vind ik dat! Buiten outfit foto’s maken zonder dat het ijskoud is of dat er te weinig licht is. Tijd om langzaam weer de vrolijke kleren uit de kast te trekken.  
Daar maak ik graag gebruik van. Bij het dragen van deze outfit heb ik mijn vrolijke sjaal weer uit de kast getrokken. 
Ook draag ik eindelijk weer mijn donker blauwe fluwelen jasje. Dit mooie jasje kocht ik drie jaar geleden in Madrid bij de Benneton. Ik heb lang getwijfeld of ik dit jasje moest kopen, aangezien hij best prijzig was. Toch kocht ik hem. Helaas heb ik hem erna bijna niet gedragen. Simpelweg omdat ik heb te chique vond en geen idee had hoe ik hem kon combineren. Dus ik trok dit jasje alleen uit de kast met kerst of een andere bijzondere gelegenheid. Zonde, zeker omdat hij zo duur was. 
Een paar maanden terug zag ik dit jasje achter in mijn kledingkast hangen en paste ik hem. Wauw, wat was het toch eigenlijk een mooi jasje. Vanaf dat moment ben ik hem weer veel gaan dragen en vandaag is dit mooie jasje terug te zien in een outfit post. 

Jasje: Benneton
T-shirt: Esprit
Sjaal: Six
Jeans: Object
Schoenen: Carmens

Dragen jullie ook wel eens een fluwelen jasje?

Dionne, 28, freelance online marketeer met een passie voor bloggen, online marketing en ondernemen.

18 comments

  1. Anita van de Moosdijk says:

    Leuke combinatie Dionne, zonde als je dat jasje niet vaker draagt . En in combinatie met die te gekke sjaal gewoon super.

  2. Dagmar Valerie says:

    Wauw wat een stralende outfit foto's, mooi je haar en super leuk sjaaltje! Echt een heerlijke combinatie, vaker dragen <333

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.