Outfit of the Day | Blue velvet jacket

Outfit of the Day | Blue velvet jacket

Het is lente, heerlijk vind ik dat! Buiten outfit foto’s maken zonder dat het ijskoud is of dat er te weinig licht is. Tijd om langzaam weer de vrolijke kleren uit de kast te trekken.  
Daar maak ik graag gebruik van. Bij het dragen van deze outfit heb ik mijn vrolijke sjaal weer uit de kast getrokken. 
Ook draag ik eindelijk weer mijn donker blauwe fluwelen jasje. Dit mooie jasje kocht ik drie jaar geleden in Madrid bij de Benneton. Ik heb lang getwijfeld of ik dit jasje moest kopen, aangezien hij best prijzig was. Toch kocht ik hem. Helaas heb ik hem erna bijna niet gedragen. Simpelweg omdat ik heb te chique vond en geen idee had hoe ik hem kon combineren. Dus ik trok dit jasje alleen uit de kast met kerst of een andere bijzondere gelegenheid. Zonde, zeker omdat hij zo duur was. 
Een paar maanden terug zag ik dit jasje achter in mijn kledingkast hangen en paste ik hem. Wauw, wat was het toch eigenlijk een mooi jasje. Vanaf dat moment ben ik hem weer veel gaan dragen en vandaag is dit mooie jasje terug te zien in een outfit post. 

Jasje: Benneton
T-shirt: Esprit
Sjaal: Six
Jeans: Object
Schoenen: Carmens

Dragen jullie ook wel eens een fluwelen jasje?

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

18 comments

 1. Evelien says:

  Wat een mooie foto's! Ik vind je sjaal echt onwijs leuk. Leuke outfit ๐Ÿ™‚

 2. Julia says:

  wat een coole outfit, en de foto's zijn ook van hele goede kwalitiet!!

  XX Julia

 3. Anita van de Moosdijk says:

  Leuke combinatie Dionne, zonde als je dat jasje niet vaker draagt . En in combinatie met die te gekke sjaal gewoon super.

 4. Dagmar Valerie says:

  Wauw wat een stralende outfit foto's, mooi je haar en super leuk sjaaltje! Echt een heerlijke combinatie, vaker dragen <333

Comments are closed.