Outfit of the Day | Colorful Scarf

Outfit of the Day | Colorful Scarf
Dat de lente reeds begonnen is, is jullie vast niet ontgaan. Helaas is de officiële lente wat minder goed van start gegaan. Toch ben ik blij dat de zomer steeds dichterbij komt. Dit super leuke vest heb ik gewonnen op de blog van Livestyle. Ik denk dat ik het zelf nooit zou kopen, maar nu ik heb een keer heb gedragen moet ik eerlijk bekennen dat ik het stiekem een heel tof vest vind. Het geeft de outfit een vrouwelijk tintje. 
Update
Hoe gaat het met jullie? Ik ben op dit moment erg druk. Dinsdag heb ik mijn eerste tentamen van deze tentamen periode, dat betekent dat het de komende drie weken bikkelen wordt. Aangezien mijn stage gewoon doorloopt en de komende weken een aantal tentamens heb die ik allemaal graag wil halen. Toch wil ik mijn blog niet in de steek laten en elke dag een nieuw artikel online blijven zetten. 

Sjaal: Silver Creek
Vest: Livestyle
T-shirt: Esprit
Broek: Dept
Laarzen: O’Moda
Wat vinden jullie van mijn outfit?

Dionne, 28, freelance online marketeer met een passie voor bloggen, online marketing en ondernemen.

13 comments

  1. Sophie says:

    Wauw, wat een prachtige combinatie! Ik vind het jasje/vestje (?) echt waanzinnig; de schouders zijn echt heel erg leuk zo. Die sjaal maakt het helemaal af!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.